ДПС праща Бойко Борисов на прокурор

  • 21 октомври 2011 15:45

  • 2686
  • 15
ДПС праща Бойко Борисов на прокурор
©

ГЕРБ и премиерът правят опит да етнизират вота, а това е опасно за националната сигурност, заяви на пресконференция днес заместник-председателят на ДПС Христо БисеровХристо Бисеров Христо Дамянов Бисеров е роден в Хасково. Завършва "Право" в Софийския университет "Св. Климент.

Той опроверга информацията за агитационни материали на ДПС на турски език, разпространени в Силистренско. Вчера от ГЕРБ изпратиха съобщение, че ДПС агитира в Силистренско с материали на турски език и с твърдения, че ГЕРБ искат новородените деца да носят български имена.

Нямаме никакво отношение към създаването и използването на тези материали, коментира Бисеров. Тези материали бяха разпространени от ГЕРБ чрез официалния сайт на партията и това ни дава основания да подозираме, че са били създадени и разпространени именно от тях, посочи заместник-председателят на ДПС.

По думите му, ДПС е била многократно провокирана по време на предизборната кампания да се присъедини към етнизирането на вота, но движението е запазило през цялото време изключително разумно поведение. Това е и причината, според Бисеров, ГЕРБ да прибегне към този ход.

След Катуница това е престъпно поведение, смята той. ДПС ще сезира прокуратурата по случая с агитационните материали, добави
Бисеров.

Последвайте канала на

БТА
2686 15

Свързани новини

Коментари 15

Добави коментар
Крали Марко

2011.10.22 | 23:52

15
БИСЕРОВ ИБРИКЧИЯ НЕЩАСТЕН ЗА ПАРИ ГЪЗА СИ ДАДЕ !!! АМА ТЕЗИ КУРВЕНСКИ НОМЕРА С АГИТАЦИОННИТЕ МАТЕРИАЛИ СА ТИПИЧНО ВАШЕ ИЗПЪЛНЕНИЕ агенти НА "ДС" . НО ДОРИ И ВАШИЯТ ЕЛЕКТОРАТ ЗАПОЧНА ДА СЕ ЗАМИСЛЯ И ДА СЕ ОТРИЧА ОТ ВАС !!!
plamenp59

2011.10.22 | 18:48

13
Учуден съм.Повечето сте млади хора.И от къде събирате тази злоба в себе си не разбирам.Искате да живеете в държава изградена на демократични принципи а пишете и се изживявате като нацисти.Не е важно кои каква религия изповяда.Към какъв етнос се самоопределя, а важното е да спазва законите на държавата.Това трябва да направим в държавата си.И за управляващи и за нас самите.А дали е турчин ,българин или циганин няма никакво значениеКолкото до самата статия.Коментара ми е следния.И Доган и Цветанов са от ДС.Борисов също не е цвете за мирисане с червеното си минало и школовката от тати ,Тато и Симеоново.За това не вярвам на нито един от тях.Четох че Борисов не знае турски.Ами той и български много много ........Но в партия ГРОБ има доста етнически турци.Така че лайната които серат и Борисов и Доган отдавна са препълнили тенджерата но за съжаление я сърбат леваците.Ние,турците,циганите и каквото още е останало тук там.

2011.10.22 | 18:48

14
Да, и на мен ми прави впечатление. А най-интересното е, че хората, които сега сме на по около 25 години, т.е. хората, които израснахме през '90-те години, по времето на най-голямата мизерия, не сме така озлобени, колкото са разни 15-16-годишни, които може и да не са имали кой знае какво пълноценно детство, но поне не им се е налагало да оцеляват като нас. Наистина не знам откъде се е взела цялата тази жлъч и омраза.
evgeni

2011.10.21 | 20:34

6
---- Прикрепено писмо (НАЛИ ТАКА БОЙКО.НЕЩО ВЕЧЕ НЕ СИ УБЕДИТЕЛЕН С ТЕАТРОТО) ---- Подател: евгени славков До: GIS@GOVERNMENT.BG, PRIMEMINISTER@GOVERNMENT.BG Относно: НАЛИ ТАКА БОЙКО.НЕЩО ВЕЧЕ НЕ СИ УБЕДИТЕЛЕН С ТЕАТРОТО Дата: Петък, 2011, Октомври 21 18:31:21 ЕЕЩ Има само едно нещо, което е по-хубаво от гърненце с мед... и това са две гърненца с мед

2011.10.22 | 18:48

12
Теб, га та изпуснаа пак, ва малумник???? То докъто тъ нямъши бе раат!!!
аз !

2011.10.22 | 18:48

9
В България турци няма,всички са цигани,знаем го и ние знаят го и в турция.

2011.10.22 | 18:48

11
...те и в Турция са същите говна цигански.

2011.10.22 | 18:48

10
Нагли миризливи мангали,няма работа,безработицата е голяма-да се построят във всеки голям град по една фабрика за сапун и проблема е решен!

2011.10.21 | 21:58

8
в една камара страни по света и в ЕС има списъци с разрешени имена за новородените, и това явно там не им пречи ! такива страни са Дания, Чехия.. що там хората не правят политически скандали от това ? Имам приятел в Чехия, роди му се дете там и не му дадоха да има българско име. така че тука е БЪЛГАРИЯ, в личната карта на ВСИЧКИ (цигани, турци, власи, помаци) пише БЪЛГАРИН !!! БЪЛГАРИН ! съответно нищо лошо няма да се кръщават новородените БЪЛГАРЧЕТА с БЪЛГАРСКИ ИМЕНА !!! в противен случай ИМЕНАТА НАСАЖДАТ ЕТНИЧЕСКИ ВРАЖДИ И СПОРОВЕ !!!
Гого

2011.10.21 | 21:58

7
Крадеца вика дръжте крадеца това са политическите партии във момента
kinesiotapebg.eu

2011.10.21 | 20:29

5
Кинезио лентата – революция в света на спортната медицина!Научете как сами да поставите и изрежете кинезио лентата на www.kinesiotapebg.eu
Има само едно нещо, което е по-хубаво от гърненце

2011.10.21 | 20:29

4
Има само едно нещо, което е по-хубаво от гърненце с мед... и това са две гърненца с мед.
джъдж

2011.10.21 | 20:28

3
Това ,че кристално честният г-н Бисеров и свръх-демократичната партия ДПС , /която изобщо не е изградена на етнически принцип/ ,воглаве с полубожествения и лидер Доган - / "полубожествен" тъй като е човек без отрицателни черти и просто се чудя кога Аллах ще си го прибере ,та да не се мъчи между нас - грешните/ ,нямат хал-хабер за какво става дума - то е ясно. Дайте сега да видиме ,кога Бойко научи турски език /писмено и говоримо/ та и агит-материали започна да издава ,само и само и единствено да тормози праведниците от ДПС. Покурор за такива като него.

Добави коментар

Свързани галерии

Водещи новини