Атанас Семов: Ще вземем контрабандните милиони от олигарсите

Булфото
share

От пресцентъра на РЗС изпратиха открито писмо на доц. д-р Атанас Семов до медиите във връзка с отказа му да участва в дебата, организиран от БНТ тази вечер:

Мой противник на тези избори е Бойко Борисов, когото заявих, че ще уволня – поради което искам срещу мен да застане неговият послушник Росен Плевнелиев. Но той се крие, гузен и безпомощен! Мой опонент на тези избори са и другите кандидати на статуквото, бившите министри с мандата на Ахмед Доган - Ивайло Калфин и Меглена Кунева. Те целят на всяка цена да продължи олигархичния модел, чиито лица са самите те. Калфин и Кунева се крият от дебат с мен, защото аз съм представител на интелигентните и гневните хора, а те – на гузните и на крепителите на порочния 22-годишен криминален преход!

Тези трима галеници на платената социология са лично отговорни за днешната драма на българския народ – и именно срещу тях е насочена моята мисия на възмездие за политическата мафия.

Кандидатирах се за президент, за да помогна на моя народ заедно да предизвикаме преучредяване на държавата чрез Нова конституция.
Моята кауза е да ликвидираме корупцията чрез Нова конституция!

Моята битка е да вземем от безнаказаните олигарси контрабандните милиони и да прехвърлим техните нечисти пари за чиста кауза: шоково увеличаване на доходите – първо на пенсионерите и на образованите родители с две и повече деца и второ за младите хора, които сега започват кариерата си.

Моите избиратели са тези, които искат да накажем виновниците на прехода и да спасим Родината си с Нова Конституция!

Цензурата и медийната манипулация трябва да се криминализират и да се наказват като тежко престъпление с 5 до 15 години затвор, защото чрез тях се осъществява недопустимо трансфериране на обществено мнение, което води до резултати, даващи възможност за източване на огромен държавен финансов ресурс към партийните групировки, толерирани чрез системно медийно преекспониране.

Купуването и продаването на гласове на тези избори прерасна в купуване и продаване на социологически агенции и медии, в грандиозна цензура и манипулация от медиите, собственост на олигарсите, създадени от криминалния преход в тези 20 години.

Отказвам да бъда част от корпоративната медийно-олигархична схема и призовавам да продължат да цензурират мен и РЗС. Моят народ е мъдър и достоен и съм убеден, че на тези и на следващите избори окончателно ще се произнесе кой кого!

Водещи новини

Още новини