Павел Чернев: Сидеров си раздава брошурите на протестите

Булфото
share

Анелия Делчева наистина си я избрах в социалната мрежа „Фейсбук“, каза Павел Чернев, кандидат за президент, издигнат от „Партия за хората от народа“, бивш депутат от ПП „Атака“.

„Притеснява ме огромното медийно внимание, което се отделя на първите трима, за които социолозите твърдят, че са в първата тройка“.

Не ме притеснява изобщо, че кандидат-президентските двойки са 18, категоричен беше кандидатът за президент.

Според него един тежък криминален случай, какъвто е господстването на Цар Киро се превърна в етнически, веднага след като избухна скандала.

Сега се наслаждаваме на политически циркове
и едва ли не няма никаква предизборна кампания, каза още Чернев. Той е категоричен, че в момента никой не се интересува от цената на тока и парното, а единствено от размириците.

По шествията на в страната, които са заради случилото се в Катуница се раздават предизборни брошури на Волен Сидеров, каза Павел Чернев, което знае от лични, свои наблюдения.

За него лошото е, че в една ситуация, в която трябва да се дебатира състоянието на страната, ние се вълнуваме от това колко роми са пребити, колко тийнейджъри са задържани.

Категоричен е, че много удобно в този момент е дошла информацията, че Кирил Рашков – Цар Киро е бил разследван от преди десет дни.

Водещи новини

Още новини