Павел Чернев: На политическата сцена трябва да излязат нови политици

  • 05 август 2011 10:53

  • 1422
  • 1
Павел Чернев: На политическата сцена трябва да излязат нови политици
© Булфото

Партиите от ляво и дясно, които доведоха България до това положение, не изваждат нищо ново на политически пазар, каза кандидат-президентът на Партия за хората от народа Павел Чернев, предаде Фокус.

Той допълни, че отново се въртят стари плочи на партийни и междуличностни нападки и вадене на компромати. „Аз съм от сериозните противници на това да има партиен елит. Също така добре познатите ни физиономии от последните 21-22 години от т.нар. преход трябва лека полека да минат зад завесата.

На политическата сцена трябва да излязат нови политици с нов морал и нови полики. Това е толкова необходимо на България, дори по-необходимо от магистралите и гръмките проекти на сега управляващите”, категоричен бе Чернев.

Относно бързането на някои от политическите партии да се регистрират първи в Централната избирателна комисия за предстоящите избори, Павел ЧерневПавел Чернев Павел Чернев е български политик, народен представител в 40 Народно събрание от листата на заяви, че не е важно дали партията е регистрирана първа. Според него, по-важното е кандидатите да намерят своите последователи и и да мотивират хората с действията си и говоренето в кампанията

Последвайте канала на

1422 1

Свързани новини

Коментари 1

Добави коментар
Българан

2011.09.28 | 09:02

1
Разумна проява- мъдри думи.

Добави коментар

Водещи новини