Стефан Данаилов: Борим се за победа, а не за балотаж

Булфото
share

Все някой във всяко едно семейство ме харесва и ще отиде да гласува за мен и респективно - за Ивайло Калфин.

Това каза кандидатът на БСП за вицепрезидент Стефан Данаилов след внасянето на документите на двойката за регистрация в ЦИК.

Кампанията трябва да започне с летящ старт, каза Данаилов. За кампанията няма много време. Разчитам на това, че повече хора ме познават, каза той.

На 5 октомври ще започнат обиколките на Данаилов в страната, тъй като преди това има театрални ангажименти. Втората част от обиколките ще бъде след балотажа, предаде "Фокус".

Данаилов каза, че неговата кампания върви в друг коридор от тази на Ивайло Калфин. Кандидат-вицепрезидентът на БСП заяви, че обича кампаниите и му е интересно да говори с хората. Той посочи, че преди пет години е участвал в издигането на кандидатурата на Георги Първанов за президент и изрази надежда, че и сега резултатът ще бъде добър.

„Ние не се борим за балотаж, ние се борим за победа”, заяви Данаилов.

Той посочи, че хората го познават, има над 100 игрални филма множество сериали, театрални постановки и се надява това да допринесе за положителен резултат на изборите.

„Има много хора в дясно, които ме харесват”, заяви Данаилов. Той каза, че е получил много смс-и, след като е станала ясна кандидатурата му, които не са от хора от твърдия електорат на БСП, но го харесват имат доверие в мен. Относно писмото, адресирано към Сергей Станишев, Данаилов каза, че то е насочено „повече към другарите, които трябва да се стреснат и да разберат, че сме на път да изгубим демокрацията”.

Кампанията ще бъде отворена към всички граждани независимо от кой етнос са, каза още Данаилов.

Стефан Данаилов определи Ивайло Калфин като „чудесно момче”.
 

Водещи новини

Още новини