2 седмици до началото на изложби Булконтрола и Вода София

share

Последни технологии в областта на контролно-измервателната апаратура, технологии за промишлена автоматизация, електронни прибори и принадлежности, автоматизация и лабораторна техника ще представи 42-ото издание на БУЛКОНТРОЛА (29 - 31 май) в Интер Експо Център - София.

50 директни изложители ще представят продуктите на над 300 компании от България, Германия, Швейцария, Австрия, САЩ, Франция, Холандия, Великобритания, Китай, Япония, Канада, Швеция и мн. др.

Участниците ще покажат широка гама нововъведения, които ще улеснят специалистите при въвеждането на европейските норми и стандарти в различни сектори на индустрията.

На изложбата ще има прибори, системи и програмно осигуряване в областта на измерването, анализа и контрола на шум, вибрации, газови емисии и др. Лабораторното и аналитичното оборудване също ще заемат значителна част от експозициите.

Чрез изложбените експонати и технологии БУЛКОНТРОЛА е носител на новостите, необходими за оптимизиране и контрол на производството и управленските процеси в много направления на индустрията.

Паралелно с БУЛКОНТРОЛА стартира и седмата международна специализирана изложба ВОДА СОФИЯ (29 - 31 май), която ще представи ефективни технологии за вододобив, пречистване на питейни и отпадни води, водоснабдяване, анализ, регулиране и контрол на водните източници, съвременна техника и съоръжения.

Организаторите на изложбата от Агенция Булгарреклама, Българска асоциация по водите (БАВ) и MESSE BERLIN отново превръщат форума в поле за ефективна изява на компании от България и чужбина, които ще представят актуалните тенденции в бранша.

На специализирания форум ще вземат участие над 140 фирми изложители и подизложители от България, Германия, Испания, Гърция, Румъния, Италия, Швейцария, Македония и колективно - фирми от Австрия. Официално ще бъдат представени Министерството на икономиката и търговията на Република Чехия, както и голям брой чешки компании от водния сектор.

Проблемите на бранша ще бъдат дискутирани на петата международна конференция БУЛАКВА (29-30 май), организирана от Българската асоциация по водите (БАВ). Основната тема е „Инвестиционни приоритети в българския воден сектор“, а акцент - стратегията за управление и развитие на бранша в България. На конференцията ще бъдат обсъждани регионални генерални планове и параметри на предстоящи проекти от Оперативна програма „Околна среда 2014 -2020”.

Водещи новини

Още новини