Стотици футболни фенове се включиха във футболното предизвикателство на Vivacom - EON Sports Mode Subsoccer® Champ

share

Спортният журналист Александър Костадинов влезе в ролята на съдия на турнира по футбол на маса, а младите надежди от Лудогорец се състезаваха за победа

Стотици футболни фенове се включиха в първия по рода си турнир по футбол на маса на Vivacom – EON Sports Mode Subsoccer® Champ това лято. Принципът на турнира наподобява истински мач – двама участници се изправят един срещу друг на специална маса за subsoccer. А битката е до излъчване на 1 победител всеки ден, който печели голямата награда.

На оспорваното състезание вчера в ключовата роля на съдия влезе спортният журналист Александър Костадинов, който отсъждаше оспорваните положения и удари с помощта на специалната функция на EON - EON Sports Mode. Благодарение на нея, на голям екран се визуализира статистиката за всеки гол, удар, жълт или червен картон в реално време. 

Специални гост-състезатели в мача бяха младите надежди на Лудогорец - Никола Тодоров и Александър Маринов, заедно с техния треньор Захари Сираков. Те се изправиха срещу посетителите в оспорвана надпревара за първото място. А победителят спечели голямата награда официалната футболна топка на Европейското първенство и ваучер за двоен билет за предстоящ домакински мач на националния отбор по футбол на България до края на годината.

EON Sports Mode Subsoccer® Champ е част от Euro Camp 2024, където на голям екран под открито небе в центъра на София жители и гости на града могат да гледат мачовете от Европейското първенство по футбол. Euro Camp 2024 е с вход свободен и се намира в Южен парк II, зад музея „Земята и хората“, в близост до метростанция „Европейски съюз“.

Всички мачове включително и предстоящия финал тази неделя се излъчват на голям екран през иновативната телевизия EON на Vivacom. Благодарение на нея посетителите могат бързо и лесно в реално време да следят статистиката и информация за голове, картони, корнери, засади, неточни удари и много други показатели с функцията EON Sports Mode.

Не пропускайте финала на световното тази неделя и поредната битка от футболния турнир на Vivacom EON Sports Mode Subsoccer® Champ, която пренася емоцията от футбола на следващо ниво. 

(в материала има продуктово позициониране)

Водещи новини

Още новини