AI в джоба ни - как можем да използваме новите модели на Samsung?

  • 16 юли 2024 09:00

  • 451
  • 0
AI в джоба ни - как можем да използваме новите модели на Samsung?
© А1

Изкуственият интелект (AI - Artificial Intelligence) е най-новата технология, която вече променя ежедневието ни. Често сочена като заплаха за човечеството, тя всъщност е удобен помощник в редица ежедневни дейности, присъщи за човека – от търсене на информация до творчество, анализ на данни и обобщаване на информация от почти неограничен брой източници. Накратко, AI е тук, за да ни пести време и усилия и да ни помогне да разгърнем творческия си потенциал до висоти, които доскоро не бяха достижими дори за професионалните творци.

Но как да използваме AI в ежедневието?

С най-новите сгъваеми смартфони на Samsung, които А1 пуска за предварителна продажбаSamsung Galaxy Z Fold6 и Z Flip6, AI става абсолютно достъпен. Устройствата са снабдени с Galaxy AI и притежават всички най-иновативни функции с изкуствен интелект, които компанията разработва през последните години.

Ето и някои от основните предимства на Samsung Galaxy Z Fold6 и Z Flip6:

Опитен преводач

Благодарение на новите AI функции на Samsung, езикова бариера вече не съществува и всеки е свободен да се изразява на родния си език. Interpreter превежда в реално време, независимо дали говорите вие или слушате лекции на други езици, международни конференции или обучения. Live Translate пък играе ролята на ваш личен джобен преводач, като превежда обажданията ви на момента.

Личен асистент при водене на кореспонденция

Една от функциите, в които AI е изключително практичен, е обобщаването на информация. Само с един клик изкуственият интелект ще съумее да извлече и резюмира най-важното за вас от десетки страници текст. Като допълнение, ако използвате Samsung Galaxy Z Fold6 и водите записки с S pen, изкуственият интелект ще превърне ръкописния текст в печатен и ще ви помогне да извлечете основните моменти от него.

В другия сгъваем модел на Samsung Galaxy Z Flip6 има подобна, също много полезна функция – транскрибиране на звуков запис. Идеите, записани с глас, много лесно ще се превърнат в добре оформени имейли или презентации, защото AI ще свърши вместо вас досадната работа по разписване на текста.

Творчески асистент за снимки и видео

Голямата мощ на AI, с която спечели сърцата на всички творци, са безбройните възможности за подобряване на снимки и видео. Сега тази технология е достъпна за всеки любител на хубавите кадри, което означава за всеки от нас. Благодарение на изкуствения интелект в новите модели на Samsung, редактирането на изображения вече е наистина лесно като детска игра. С Photo Assist е достатъчно да задържите пръста си върху обект, за да го преместите, изтриете или увеличите. Също толкова лесно се коригират ъгли, запълват се фонове, изтриват се нежелани сенки и отражения. На финала получавате снимките си точно такива, каквито си ги представяте. Освен това вграденият в камерите на двата смартфона изкуствен интелект подобрява снимките още при заснемането и така с 50-мегапикселовите лещи може да постигнете ефектни кадри.

Предварителните продажби на Samsung Galaxy Z Fold6 и Samsung Galaxy Z Flip6 ще продължат до 23 юли, като клиентите на А1, които върнат свой стар телефон, без значение дали е закупен от компанията, ще получат отстъпка до 350 лв.

Последвайте канала на

(платено съобщение)

Novini.bg
451 0

Водещи новини