Германски McLaren MP4-12C в бебешко синьо

share

Дойде ред и на McLaren MP4-12C да попадне под ударите на маститата тунинг компания Hamann. Прекрасната британка е получила нови премени от Бавария.

Доста по-студена е, типично по германски, въпреки бебешкото синьо. Критиките към оригинала за недостатъчно излъчвана агресия обаче в този вариант заглъхват в забрава.

Не е останал оригинален панел от McLaren, почти. Тези методични хора от Hamann са създали почти ново тяло Предницата е силно променена от нова броня, но защо пак LED светлини? Предният капак е с централна гърбица, а калниците са получили отвори за отвеждане на горещия въздух от спирачната система.

Германците продължават с напълно нови прагове, които допълват силно разширеното тяло на McLaren MP4-12C. Дори вратите са със сериозни промени, както и таванът. Задните калници също, за да поберат по-големите отвори за охлаждане на радиаторите.

 

Задната броня е силно разширена в долната си част и е с по-агресивен дифузьор. Аеродинамичният пакет завършва с голямо GT крило с възможност за настройка на ъгъла на атака. Джантите са в същия бебешко син цвят по бордовете и с централна част в черно.

McLaren създадоха V8 двигател с два турбокомпресора с 3.8 литра работен обем специално за гордостта си MP4-12C. Обновената преди месеци версия стандартно разполага с 625 кс при 7500 обр. и 600 Нм въртящ момент. Очаква се, когато Hamann приключат с него, да достигне 800 кс.

Водещи новини

Още новини