Бивша танцьорка от The Pussycat Dolls: Групата беше фасада, реално бяхме ползвани за проституция

  • 04 октомври 2024 11:40

  • 4938
  • 5
Бивша танцьорка от The Pussycat Dolls: Групата беше фасада, реално бяхме ползвани за проституция
© Getty Images (архив)

Бивша танцьорка от популярната момичешка група The Pussycat Dolls, добила световна слава в първите години на този век с едни от най-големите музикални хитове, сподели, че групата всъщност е била „фасада“. Реално тя е била създадане с цел проституция.

Кая Джоунс, която е част от групата от 2003 до 2004 г., направи сензационните твърдения в социалната платформа Х. Тя обясни, че така и не е успяла да се приобщи към останалите момичета, на които им било заявено, че „трябва да правят всичко“, което им се каже, в т.ч. и да спят с когото им се нареди.

Това е истината. Не бях част от момичешка банда. Бях част от мрежа за проституция. О, и междувременно се оказа, че сме пеели и сме станали известни. А парите отидоха в джобовете на тези, които ни притежаваха, споделя Джоунс, която в крайна сметка взима решението да напусне групата и да гради самостоятелна кариера като певица.

„Беше доста неприятно да се откажа от мечтите, от момичетата и от договор за 13 млн. долара. Защото знаехме, че ще станем номер едно“, допълна още тя.

„Робин (Робин Антин, основателката на The Pussycat Dolls, бел. ред.) и звукозаписната компания взимаха всичките пари. На нас ни се плащаха по 500 долара седмично. Междувременно бяхме насилвани и използвани. Такива са фактите“, разказа Джоунс за шок на феновете на популярната група.

Тя призна, че е подала сигнал за всичко това през 2017 г., но никой не ѝ повярвал.

Най-малката жертва на Пи Диди е на 9 години, куп известни имена са в списъка със съучастниците му

Опитваха се да ни накарат да мълчим, но ние станахме по-силни. Опитваха се да ни упоят, но ние останахме будни. Дори се опитаха да ни сложат в черен списък, но феновете ни караха да вървим напред. Вече не сме момиченца, каза Джоунс и уточни, че всяка една от тях е била подлагана на насилие.

„Защо не сме подали жалба? Защото всички бяхме заплашвани. Лично на мен ми беше казано, че ако си отворя устата, ще бъда мъртва или в най-добрия случай с кариерата ми ще бъде свършено. За да бъдеш част от отбора, трябва да играеш с отбора. Което значи да си легнеш с когото ти кажат“, посочи в заключение Джоунс.

Последвайте канала на

Novini.bg
4938 5

Свързани новини

Коментари 5

Добави коментар

2024.10.04 | 13:14

4
НАТО и ЕС е фасада, реално сме проститутки на САЩ.
хаха

2024.10.04 | 13:43

5
отлична ан.алогия

2024.10.04 | 13:01

3
всичко на запад е лъжа и падение
баба гицка

2024.10.04 | 12:33

2
Ако духам на АХМЕД МУСА, дали американския ОКУПАТОР сащ ,ще ми върне Македония?

2024.10.04 | 12:17

1
бум бум в анала шизото к а т и л а

Добави коментар

Водещи новини