Ветеранът от Афганистан Йочколовски и студентът по право Кънчо напуснаха по своя воля "Островът на 100-те гривни"

  • 04 октомври 2024 11:15

  • 855
  • 3
Ветеранът от Афганистан Йочколовски и студентът по право Кънчо напуснаха по своя воля "Островът на 100-те гривни"
© bTV

Екстремното приключение „Островът на 100-те гривни“ по bTV свърши драматично за двама участници, които влязоха в играта с големи планове и амбиции. Бизнесменът Иван Йочколовски, който е ветеран от войната в Афганистан и студентът по право Кънчо Атанасов си тръгнаха от Флипините по своя воля. Единият се отказа, измъчван от стари психически травми. Другият напусна заради физическа болка. Преди да се разделят с предаването те взеха неочаквани решения и объркаха плановете на много участници.

Суровите условия на азиатския бряг сломиха „киборга“ Иван, който изглеждаше физически и психически непоклатим. „Преживял съм две войни, бомби, мизерия. Имам демони, свързани с моето минало, които Островът отключи. Не знам колко още мога да издържа“, призна той и намекна, че обмисля да се оттегли.

Йочколовски пожела да участва в игра за оцеляване, но загуби и се озова на елиминация със съотборничката си, собственичката на бизнес и бивша състезателка по художествена гимнастика Мая Пауновска от лагер „Мимо-Гарсия“.

Съдбата им реши притежателят на Златната гривна, татуистът Владимир Северинов.

Той пожела да отстрани Мая, която е опасен стратег и да запази Иван. В този момент Йочколовски обяви, че напуска, даде единствената си гривна на бившата гимнастичка и спаси живота й в играта. „Майоре, благодаря ти, че повярва в мен!“, каза тя.

Вечерта поднесе още една изненада. Студентът по право Кънчо Атанасов също обяви, че си тръгва от приключението по своe желание заради влошено физическо състояние.

„Успях да взема това, за което бях дошъл - да порасна, да се сблъскам с трудностите. Играйте играта със сърцето си, не гонете болни амбиции, бъдете добри, защото честните отношения ще останат завинаги“, призова той участниците.

След тези думи всички затаиха дъх в очакване на кого ще завещае своите четири гривни. Вместо на най-добрия си приятел в предаването, IT предприемача Александър Гюров, студентът по право ги даде на татуиста Владимир. Кънчо го смята за по-силен играч, който ще пази близките му в играта и ще унищожи „триглавия змей“ в лагер „Мимо-Гарсия“ - силната коалция между Мая, Бистра Старейшинска и Мирослав Джоканов.

Като добави „наследството“ на Кънчо към своите гривни, Владимир се превърна в най-богатия човек на Острова. На ръката си татуистът вече има 12 гривни и огромна власт. Освен богатство, той си спечели и сигурен враг в лицето на Мая, която открито пожела да елиминира. Поредният обрат на „Островът на 100-те гривни“ пък накара играчите да мислят за следващите си ходове, да коват стратегии и да се опитват да издържат колкото могат по-дълго под тежестта на глада, който става все по-непоносим.

Последвайте канала на

Novini.bg
855 3

Свързани новини

Коментари 3

Добави коментар
4епа

2024.10.04 | 13:48

3
Йочколовски е бавно развиващ улигофрен как ще си даде грижната на ония миндил мая
баба гицка

2024.10.04 | 12:33

2
Ако духам на АХМЕД МУСА, дали американския ОКУПАТОР сащ ,ще ми върне Македония?
Надежда дДойчева...

2024.10.04 | 12:21

1
бум бум в анала шизото к а т и л а

Добави коментар

Водещи новини