Кръводарителска кампания ще има в Сливен през месец ноември

  • 02 ноември 2023 09:52

  • 646
  • 2
Кръводарителска кампания ще има в Сливен през месец ноември
© Pixabay
Слушай новината Слушай новината

За втора поредна година Отделениeто по трансфузионна хематология при Многопрофилната болница за активно лечение „Д-р Иван Селимински", съвместно с Българския Червен кръст - Сливен, организира кампания по повод Световния ден за възпоменание на жертвите от пътнотранспортни произшествия.

Това съобщиха от пресцентъра на лечебното заведение. Акцията ще продължи през целия месец ноември. Желаещите да дарят кръв, могат да го направят всеки работен ден от 8:00 до 14:00 часа в Кръвен център - ДКЦ 2, етаж 1. „Пътнотранспортният травматизъм не е статистика. Това са реални човешки съдби. Нека, участвайки в отбелязването на този ден, разберем значението му и да пазим себе си, близките си и другите участници в движението", призовава началникът на отделението д-р Рая Ралева.

Отбелязваме Световния ден за борба с инсулта

Първата инициирана кампания в Сливен бе миналата година по повод 21 ноември - Световния ден за възпоменание на жертвите от пътнотранспортни произшествия. Освен за възпоменание, този ден е и за благодарност към специализираните екипи за спешна помощ, полицията и медицинските специалисти, които ежедневно се справят с травматичните последици от пътни катастрофи и подпомагат пострадалите.

Последвайте канала на

Нора Виткова
646 2

Свързани новини

Коментари 2

Добави коментар

2023.11.02 | 10:49

1
Искате ли нови усещания в секса? Секс няколко часа подред, силна и дълга ерекция, ярки оргазми, много сперма и доволно момиче. Сега е възможно и безопасно на всяка възраст! Този артикул вече е в разпродажба -----> mub.me/neoix

2023.11.07 | 07:18

2
свежа кръв от мангалоидната раса ще захрани болничните нужди

Добави коментар

Водещи новини