Инж. Маринчо Христов: Сливен няма време за губене и трябва да вземем нещата в свои ръце, за да има промяна

  • 27 октомври 2023 17:57

  • 655
  • 1
Инж. Маринчо Христов: Сливен няма време за губене и трябва да вземем нещата в свои ръце, за да има промяна
© ПП-ДБ

„Сливен не може да тръгне напред, докато не се изкорени досега действащата политика, подчинена на интересите на определен кръг хора. Искам администрацията на община Сливен най-после да заработи за истинските нужди на всички нас“, каза пред симпатизанти кандидатът за кмет на Сливен инж. Маринчо Христов, издигнат от „Продължаваме промянатаПродължаваме промянатаКирил Петков и Асен Василев представиха политическия си проект "Продължаваме промяната"Демократична БългарияДемократична България"Демократична България" e центристко-дясно политическо обединение, съставено от“, по време на закриване на предизборната си кампания.

Всичко по темата:
Местни избори 2023 1150

На събитието, провело се навръх Празника на града – Димитровден, специален гост бе съпредседателят на ПП Кирил ПетковКирил ПетковKирил Петков Петков е роден през 1980 г. Той е един от основатели на Центъра за Икономически.

Той се срещна с много жители на Сливен, които споделиха пред него различни проблеми. Петков мина по Ларгото и посети галерия „Сирак Скитник“.

Пред събралите се сливенци Петков подчерта, че кандидатът им е честен и можещ човек. „Много се радвам, че съм тук на Празника на Сливен. Радвам се, че тук имаме такъв кандидат за кмет, който е родом от Сливен и е прекарал целия си живот тук. Той е честен, можещ, човек, който идва от частния бизнес.

Сега е областен управител и милее за града си. Приоритетите, които той ми сподели, са земни неща, важни за Сливен.

Става въпрос за уличната инфраструктура, която просто трябва да стане по-добра. Да бъде направено Спешно отделение на Областната болница, както и на пречиствателната станция за водата на Сливен“, обясни Кирил ПетковКирил ПетковKирил Петков Петков е роден през 1980 г. Той е един от основатели на Центъра за Икономически. Той похвали и листата за общински съветници на Продължаваме промянатаПродължаваме промянатаКирил Петков и Асен Василев представиха политическия си проект "Продължаваме промяната" в Сливен. „Много сме горди с тези хора, всички с много добри професии и се борят за града си. И въпреки че имат много по-добър живот извън потенциалната администрация, са решили, че искат да си вземат града обратно“, каза Кирил ПетковКирил ПетковKирил Петков Петков е роден през 1980 г. Той е един от основатели на Центъра за Икономически.

Кандидатът за кмет от Коалиция „ПП-ДБ“ инж. Маринчо Христов потвърди думите на Петков и Султанова, че Сливен няма време за губене и трябва да вземат нещата в свои ръце, за да има промяна. Той поздрави съгражданите си за Димитровден и ги призова в неделя да направят правилния избор.

Пред всички инж. Христов за пореден път представи приоритетните точки в програмата, по които ще работи, ако бъде избран за кмет.

Още през първата една година от управлението ще стартираме работа по възстановяване поетапно уличната мрежа и тротоарите на община Сливен -

по изготвен график с приоритети. Ще бъдат монтирани камери на всички кръстовища и ще изградим поетапно осветлението на всички важни пешеходни пътеки. Ще работим за доизграждане на сграда за Бърза помощ, създаване отдел в Община Сливен за административно подпомагане на малкия и среден бизнес, довършване и пускане в експлоатация на Пречиствателната станция за питейната вода“, заяви инж. Христов. 


 

Последвайте канала на

Novini.bg
655 1

Свързани новини

Коментари 1

Добави коментар

2023.10.27 | 20:09

1
Разпродажба! Хладен, удароустойчив и водоустойчив монокъл с 16x увеличение. Сега можете да видите всичко и само на половин цена--> mub.me/mono

Добави коментар

Свързани видеа

Водещи новини