Джони Деп спечели делото срещу бившата си съпруга

  • 02 юни 2022 13:07

  • 5115
  • 2
Джони Деп спечели делото срещу бившата си съпруга
© Getty Images, архив
Слушай новината Слушай новината

Джони ДепДжони Деп Джон Кристофър - Джони Деп (Johnny Depp) е роден в градчето Оуенсбъроу, щат Кентъки, САЩ. Tой е спечели съдебното дело срещу бившата си съпруга Амбър Хърд, която осъди за клевета. Съдебните заседатели постановиха, че Хърд трябва да плати на Джони ДепДжони Деп Джон Кристофър - Джони Деп (Johnny Depp) е роден в градчето Оуенсбъроу, щат Кентъки, САЩ. Tой е общо 15 милиона долара обезщетение, пише DarikNews.bg.

В същото време те прецениха, че ответният иск на актрисата към Джони ДепДжони Деп Джон Кристофър - Джони Деп (Johnny Depp) е роден в градчето Оуенсбъроу, щат Кентъки, САЩ. Tой е е неоснователен и нейните обвинения "не могат да бъдат напълно доказани". Журито постанови още, че изявленията на Хърд за брака й са „фалшиви“ и създават „клеветнически внушения“, различни от това, което е Джони ДепДжони Деп Джон Кристофър - Джони Деп (Johnny Depp) е роден в градчето Оуенсбъроу, щат Кентъки, САЩ. Tой е.

Амбър Хърд призна, че е излъгала под клетва

Амбър Хърд ще получи обаче 2 млн. долара, защото заседателите смятат, че Джони ДепДжони Деп Джон Кристофър - Джони Деп (Johnny Depp) е роден в градчето Оуенсбъроу, щат Кентъки, САЩ. Tой е е клеветил бившата си съпруга, но това е ставало чрез неговия адвокат Адам Уолдман и само по едно от трите обвинения.

Самият актьор не присъства на обявяването на съдебното решение, в съдебната зала обаче е бившата му съпруга. Джони ДепДжони Деп Джон Кристофър - Джони Деп (Johnny Depp) е роден в градчето Оуенсбъроу, щат Кентъки, САЩ. Tой е бе забелязан няколко пъти през последните дни в Лондон. 58-годишният Деп заведе делото за клевета срещу Хърд във Вирджиния заради статия, която тя написа за „The Washington Post“ през декември 2018 г., в която описа себе си като "публична фигура, подложена на домашно насилие". 

Показаха кадри на Джони Деп с рани по лицето от Амбър Хърд

Актрисата от "Аквамен", не назова името на Деп в статията, но той я съди за това, че е намекнала, че той е домашен насилник, и поиска обезщетение от 50 млн. долара. 36-годишната Хърд предявява контраиск за 100 млн. долара, твърдейки, че е претърпяла "безогледно физическо насилие и злоупотреба" от негова страна.

Десетки свидетели дадоха показания по време на процеса, включително бодигардове, холивудски мениджъри, агенти, експерти от развлекателната индустрия, психиатри, лекари, приятели и роднини. Деп и Хърд прекараха шест седмици на свидетелската скамейка по време на телевизионния процес, на който присъстваха стотици фенове на звездата от "Пиратите" и който беше съпроводен от кампания #JusticeForJohnnyDepp в социалните мрежи.

Пред съдебните заседатели бяха възпроизведени видео- и аудиозаписи на разгорещени, изпълнени с ругатни спорове между двойката, на които бяха показани и снимки на наранявания и твърдения за насилие.

И двете страни твърдят, че кариерите им са понесли огромни щети.

Юридическият екип на Хърд представи експерт от развлекателната индустрия, който изчисли, че актрисата е претърпяла загуби за 45-50 млн. долара от загубени филмови и телевизионни роли. Експерт от индустрията, нает от страната на Деп, заяви, че актьорът е загубил милиони заради обвиненията в злоупотреба, включително потенциална заплата от 22,5 млн. долара за шестата част на "Карибски пирати".

Теодора Павлова
5115 2

Свързани новини

Коментари 2

Добави коментар
Митрофановна

2022.06.02 | 13:10

1
Е6ала жаба гадюку.
2LOOP

2022.06.04 | 18:00

2
КВО МИ ДРЕМЕ ЗА ТИЯ

Добави коментар

Водещи новини