Тръмп похвали Мълър, че си свършил "почтено" работата по разследването

  • 25 март 2019 20:25

  • 442
  • 0
Тръмп похвали Мълър, че  си свършил "почтено"  работата по разследването
© Getty Images/Guliver (архив)

Президентът на САЩ Доналд ТръмпДоналд Тръмп Доналд Тръмп - американски бизнесмен и политик Доналд Тръмп е роден на 14 юни 1946 г. в нюйоркския изрази днес задоволство, че разследването на спецпрокурора Робърт Мълър за т.нар. руска намеса в изборите през 2016 г. е приключило, като изрази мнение, че то можеше да завърши и по-бързо, предаде Асошиейтед прес.

Говорейки пред репортери в Белия дом, той каза, че "ние не трябва да позволим това да се случи отново на друг президент". 

"Нещата станаха на 100 процента както трябваше", макар че "можеше да приключат по-скоро и много по-бързо", посочи президентът.

Той се оплака, че в цялата тази история "има много хора, които направиха някои много, много лоши неща, бих казал, предателски неща срещу нашата страна". Тръмп не назова имена, но спомена за хора, които са лъгали пред Конгреса.

Според него Мълър е действал почтено, извършвайки разследването.

Президентът отбеляза също, че няма никакви притеснения, ако бъде публикуван целият доклад, за което настояват демократите в Конгреса. Вчера министърът на правосъдието Уилям Бар оповести само резюме от заключенията на доклада.

Последвайте канала на

БТА
442 0

Свързани новини

Коментари 0

Добави коментар

Добави коментар

Водещи новини