ДЕН 16 ОТ ВОЙНАТА: Ракетни удари в нови украински райони, руските войски настъпват към Киев

  • 11 март 2022 15:31

  • 17365
  • 94
ДЕН 16 ОТ ВОЙНАТА: Ракетни удари в нови украински райони, руските войски настъпват към Киев
© Novini.bg

16 ДЕН ОТ РУСКАТА ИНВАЗИЯ В УКРАЙНА. 

Всичко по темата:
Руската инвазия в Украйна 13437

Проследете най-важните новини в развитие: 

 

Последвайте канала на

22:57 | 11 март 2022

ООН: Русия използва касетъчни бомби в Украйна

ООН обяви, че има достоверна информация за 26 случая на руски атаки с касетъчни бомби в Украйна, включително и срещу населени райони.

Този тип боеприпаси поразяват както военни обекти, така и цивилни, "без да правят разлика".

Прочети още...
22:51 | 11 март 2022

Над 1500 души са загинали след обсадата в Мариупол, бомбардират града през половин час

Руските сили са на 15 км от центъра на Киев и щурмът срещу столицата се очаква до дни. Броят на бежанците от Украйна надвиши 2 милиона и 300 хиляди души.

Никой обаче не може да напусне Мариупол, който преживява 12-дневна обсада. По данни на градския съвет от началото на войната в южния украински град са загинали 1582 души, предаде БНТ.

Прочети още...
22:31 | 11 март 2022

Джо Байдън обяви нови санкции заради нахлуването на Русия в Украйна

Президентът на САЩ Джо Байдън обяви нови мерки срещу руската икономика заради нахлуването в Украйна, като обедини сили с американски съюзници за ограничаване на търговията с Москва и лишаването й от достъп до фондове за развитие, съобщи БТА.

По думите му колективните действия ще нанесат "нов съкрушителен удар" по икономиката на Русия. Подобно на ръководителите на останалите държави сот Г-7, той призова да бъде отнет търговският статут на Русия на "най-облагодетелствана нация".

Това би позволило на страните от Голямата седморка да повишат митата и установят квоти за руските стоки. В САЩ мярката трябва да бъде одобрена от Конгреса, като негови членове вече са предприели ходове в тази насока.

Прочети още...
22:14 | 11 март 2022

Британският министър за Европа: Русия не може да спечели и Путин трябва да го осъзнае

"Ще се борим в горите, по полетата, на брега, по улиците", каза Володимир Зеленски във видео обръщение пред британския парламент. И всички разбраха кого цитира украинският президент – прочутата реч на Чърчил в началото на Втората световна.

Два дни по-късно в София пристигна новият британски министър за Европа Джеймс Клевърли. Той даде интервю за предаването "Панорама" по БНТ.

Министър Клевърли, като британски министър и подполковник от териториалната отбрана, ще кажете ли кой сега печели в Украйна?

Със сигурност Русия не печели в Украйна. Владимир Путин явно си мислеше, че лесно ще победи. Че съюзниците и приятелите на Украйна ще се разцепят. Че самите украинци ще приветстват войските му и ще свалят собственото си правителство. Но украинската отбрана далеч надхвърли всички очаквания. Невероятно се бранят! Президентът им се показа като истински световен държавник, а международната общност застана рамо до рамо. Русия не може да спечели. Путин трябва да го осъзнае и незабавно да прекрати войната.

Прочети още...
21:30 | 11 март 2022

Кметът на украинския град Мелитопол е отведен от руски войници

Кметът на окупирания от Русия южен украински град Мелитопол е бил отведен днес от руски войници, съобщават представители на украинските власти.

Проруските сепаратисти казаха, че Иван Фьодоров е разследван за финансиране на "екстремистка организация".

"Група от 10 окупатори отвлече кмета на Мелитопол", съобщи официалният акаунт на Върховната рада в "Туитър", предаде БТВ. От украинския парламент уточниха, че Иван Фьодоров е бил отведен, защото "отказваше да сътрудничи с врага".

Прочети още...
21:18 | 11 март 2022

Адмирал Емил Ефтимов: България е защитена, нека българите се чувстват спокойни

България е защитена. Нека българите се чувстват спокойни. Правим всичко възможно да защитим суверенитета и териториалната цялост на страната. Това заяви началникът на отбраната адмирал Емил Ефтимов в предаването „Панорама“ по БНТ.

Във връзка с руската инвазия в Украйна, той заяви, че е било очаквано да има нахлуване, но не в такива мащаби. „Изненадва ни устойчивостта на украинските сили и консолидацията на украинското общество. За пет години украинската армия се е развила много“, поясни той.

Прочети още...
20:54 | 11 март 2022

Финландският президент призова Путин за незабавно примирие в Украйна

Президентът на Финландия Саули Нинистьо е провел телефонен разговор с руския президент Владимир Путин, предават Ройтерс и АП. В него Нинистьо е заявил, че е необходимо обявяването на примирие в Украйна и осигуряването на коридори за евакуация на цивилните от военните зони, пишат медиите.

Според съобщение на президентството в Хелзинки в едночасовия разговор финландският президент е подчертал пред Путин, че задълбочаващата се криза в Украйна има силно въздействие върху общественото мнение на Запад.

Прочети още...
20:33 | 11 март 2022

Принудиха украински бежанци да си тръгнат от дом в България - нямали пари да си платят

6-членно семейство от Украйна с 3 малки деца е в България и от вчера отново остана без подслон. То трябваше да напусне дома, в който беше настанено в продължение на седмица.

Доброволците, които ги настаняват, разбират, че на украинците са поискани пари, след като първоначално уговорката е била за безплатно настаняване. 

Прочети още...
19:19 | 11 март 2022

Руските войски настъпват към Киев, жителите на града живеят в метрото

На 16-ия ден от войната в Украйна руските сили напредват към Киев. Те са се приближили с 5 км по-близо до Киев през последните 24 часа, заяви висш представител на Пентагона.

Започнало е прегрупиране в близките райони, показват сателитни снимки.

За първи път атаки има и в други точки на страната - Луцк на Северозапад, както и в Днипро - вътрешен град, разположен на река Днепър и основна крепост в централната част на Източна Украйна, предаде БТВ.

Прочети още...
18:37 | 11 март 2022

Байдън: Русия ще плати висока цена, ако използва химически оръжия в Украйна

Русия ще плати висока цена, ако използва химически оръжия в Украйна, предупреди днес президентът на САЩ Джо Байдън, предаде Франс прес, цитирана от БТА.

Западните страни са обезпокоени от евентуално използване на химическо оръжие от страна на Москва в Украйна. От своя страна Русия обвинява Вашингтон и Киев, че управляват лаборатории, предназ

Прочети още...
18:21 | 11 март 2022

В Украйна убиха известен руски генерал

Въоръжените сили на Украйна ликвидираха руския генерал-майор Андрей Колесников, съобщават Сухопътните войски на Украйна на фейсбук страницата си.

През 2021 г. генерал-майор Андрей Колесников става командващ 29-та армия на Източния военен окръг (ВВО). Преди това той е бил началник-щаб на Обединената армия, дислоцирана в Московска област.

Прочети още...
18:07 | 11 март 2022

Русия губи статута си на най-облагодетелствана нация, обяви Белият дом

Администрацията на американския президент Джо Байдън ще лиши Русия от статута ѝ на "най-облагоделествана нация" заради инвазията в Украйна, съобщи на пресконференция председателката на долната камара на американския Конгрес Нанси Пелоси, цитирана от Ройтерс.

Президентът Байдън потвърди новината и лично обяви, че САЩ забраняват вноса на алкохол, диаманти и морски продукти от Русия, както и износа на луксозни стоки за Русия.

Прочети още...
17:58 | 11 март 2022

Университет забрани Достоевски заради войната в Украйна

Университет в Милано отмени курс лекци за един от най-великите писатели в историята на човечеството - Фьодор Достоевски. Обяснението било, че това се налага заради настоящата враждебна инвазия на Украйна от Русия.

Паоло Нори, италиански писател, който бил поканен да изнесе гост-лекция от четири части за Достоевски в университета в Милано-Бикока, изрази разочарованието си във видео в Instagram, след като получил известие, което го информирало, че курсът му е "отложен". В имейла пишело: "Уважаеми професоре, заместник-ректорът по дидактика ме информира за взетото от ректора решение да отложим курса по Достоевски. Това се налага, за да се избегнат всякакви противоречия, особено вътрешни, по време на силното напрежение".

Прочети още...
17:37 | 11 март 2022

И Instagram - вън от Русия

Руският медиен регулатор ограничи достъпа до Instagram в петък, след като прокурори започнаха дело срещу компанията майка на социалния гигант Meta, заявявайки, че разрешава на своите платформи да се отправят призиви за насилие срещу руснаци, пише Нова телевизия. 

 

Прочети още...
17:37 | 11 март 2022

Зеленски: Русия ще използва главорези от Сирия

Президентът на Украйна Володимир Зеленски изрази възмущението си от намерението на Русия да включи във войната против Украйна сирийски наемници, съобщава БТА, като се позова на видеобръщение на държавния глава.

„Главорези от Сирия. От страна, която разрушиха точно така, както сега окупаторите унищожават Мариупол, Харков, Ахтьорка, Чернигов… Ето как руските войски се отнасят към украинците, ето как се отнасят към Донбас. Как те говореха за рускоговорещите хора. Как те всички викаха в "защита" на Москва", казва Зеленски.

Прочети още...
17:37 | 11 март 2022

Зеленски: Русия ще използва главорези от Сирия

Президентът на Украйна Володимир Зеленски изрази възмущението си от намерението на Русия да включи във войната против Украйна сирийски наемници, съобщава БТА, като се позова на видеобръщение на държавния глава.

„Главорези от Сирия. От страна, която разрушиха точно така, както сега окупаторите унищожават Мариупол, Харков, Ахтьорка, Чернигов… Ето как руските войски се отнасят към украинците, ето как се отнасят към Донбас. Как те говореха за рускоговорещите хора. Как те всички викаха в "защита" на Москва", казва Зеленски.

Прочети още...
17:20 | 11 март 2022

Кремъл: Истинският руснак не може да се срамува от войната

Руснаците, които казват, че се срамуват от войната в Украйна, не са истински руснаци, предаде БТА, позовавайки се на изявление на Кремъл.

"Истинският руснак никога не се срамува да е руснак", каза пред репортери говорителят на Кремъл Дмитрий Песков в отговор на въпрос за лозунга "Срамувам се, че съм руснак", повтарян от някои хора в Русия и извън страната. "Ако някой казва подобни неща, то тогава той просто не е руснак", добави Песков.

Прочети още...
17:08 | 11 март 2022

ООН: В Украйна са били убити 564 цивилни, от тях 41 деца

Върховният комисариат на ООН за човешките права днес потвърди смъртта на 564 цивилни в Украйна от 24 февруари насам, предаде Ройтерс.

Сред загиналите има 41 деца. 

Прочети още...
16:54 | 11 март 2022

Мила Кунис и Аштън Къчър събраха $20 милиона за Украйна

Актьорите Мила Кунис и Аштън Къчър събраха 20 милиона щаатски долара за Украйна, предаде изданието Ти Ем Зет.

Прочети още...
16:03 | 11 март 2022

Киев: Русия подготвя атентат в АЕЦ Чернобил, за да обвини Украйна

"Украинското Главно управление на разузнаването (ГУР) заяви, че Русия подготвя атентат на територията на АЕЦ "Чернобил", написа изданието от Киев УНИАН.

Прочети още...
15:56 | 11 март 2022

Украйна спира половината от световното производство на неон за чипове

Двамата водещи доставчици на неон в Украйна, които произвеждат около половината от световните доставки на ключовата съставка за производството на чипове- неон, спряха операциите си. Има реална заплаха цените на полупроводници са се повишат и кризата с недостиг на чипове да се засили, предава „Ройтерс“.

Прочети още...
15:17 | 11 март 2022

Руската прокуратура ще разследва компании, напуснали страната

Международни компании, които са спрели бизнеса си в Русия заради атаката срещу Украйна, ще станат мишена на руската прокуратура, предаде ДПА.

Прочети още...
15:13 | 11 март 2022

Зеленски: Украйна е на път към победата

Украйна е достигнала стратегическа повратна точка във войната с Русия. Това заяви президентът Володимир Зеленски, предаде Ройтерс.

Прочети още...
14:50 | 11 март 2022

Русия показа кадри от болница с ранени свои войници

За първи път днес Министерство на отбраната на Русия разпространи видео от една от военните си болници.

Прочети още...
14:44 | 11 март 2022

Руски топразузнавачи арестувани по заповед на Владимир Путин?

Двама високопоставени руски разузнавачи са били арестувани по заповед на руския президент Владимир Путин, съобщи израелската медия мигнюз.

Прочети още...
14:23 | 11 март 2022

Русия иска да обяви Meta за екстремистка организация

Руската главна прокуратура е изпратила искане до съда за обявяване на Meta за екстремистка организация, съобщава ТАСС.

Прочети още...
13:47 | 11 март 2022

Украйна може да получи 415 млрд. долара, конфискувани от Русия

Украинското министерство на икономика търси механизми да получи конфискуваните златновалутни резерви на Централната банка на Русия, предаде киевското издание УНИАН.

Прочети още...
13:44 | 11 март 2022

Харков: Руските сили удариха украинска психиатрична болница

Украйна обвини руските войски, че са ударили психиатрична болница в района на източния украински град Изюм, съобщи Ройтерс, като се позовава на областния управител на Харков Олег Синегубов.

Прочети още...
12:42 | 11 март 2022

Олигарх: Национализациите ще ни върнат в 1917 година

Руският олигарх Владимир Потанин остро разкритикува възможно конфискуване от държавата на чуждестранните компании, обявили оттеглянето си от руския пазар след инвазията в Украйна, предаде Франс прес.

Прочети още...
11:59 | 11 март 2022

Жозеп Борел: ЕК предлага да подпомогне Украйна с още 500 милиона евро за покупка на оръжия

Европейската комисия има за цел да удвои военната помощ на ЕС за Украйна и предложи да задели още 500 милиона евро за тази цел, каза в петък върховният представител на ЕК за външната политика Жозеп Борел, цитиран от Нова телевизия.

Прочети още...
11:42 | 11 март 2022

Владимир Путин е съгласен да се пращат доброволци в Украйна

"Аз съм съгласен с идеята в Украйна да се изпращат доброволци", каза Владимир Путин, предаде РИА Новости.

Прочети още...
11:06 | 11 март 2022

Дрон се е разбил в Загреб, вероятно руски

На 10 март към 23 часа местно време ( около полунощ българско време) в загребския район Ярун се е разбил летателен апарат, вероятно дрон, съобщава хърватският портал "Индекс".

Прочети още...
10:32 | 11 март 2022

Русия: Превзехме украинския град Волноваха

"Източният украински град Волноваха е превзет от силите на Донецката народна република (подкрепяни от Москва отцепници, съкратено ДНР)", заяви официалният представител на руското военно министерство Игор Конашенков, цитиран от Интерфакс.

Прочети още...
10:06 | 11 март 2022

Украйна обяви, че повече няма да купува руско ядрено гориво

Украинското държавно предприятие за производство на ядрена енергия "Енергоатом" съобщи днес, че повече няма да купува руско ядрено гориво, предаде Ройтерс.

Прочети още...
09:47 | 11 март 2022

Украйна е изгубила всякаква връзка с АЕЦ „Чернобил“

Международната агенция за атомна енергия съобщи, че Украйна е загубила всички комуникации с атомната електроцентрала в Чернобил. Агенцията планира да инспектира украински ядрени обекти.

Прочети още...
09:38 | 11 март 2022

Anonymous удариха руския медиен регулатор и публикуваха над 360 000 файла

Хакерската групировка Anonymous удари сайта на руския медиен регулатор Роскомнадзор.

Прочети още...
09:07 | 11 март 2022

Британска медия: Обсадените жители на украинския град Мариупол се борят помежду си за оставащата храна и гориво

Обсадените жители на украинския град Мариупол се борят помежду си за оставащата храна и гориво, пише в. "Таймс".

Прочети още...
08:48 | 11 март 2022

Лекар от Украйна: Ако не се спре Путин - онкоболните деца ще станат повече

Страхувам се, че ако не спре агресията на Путин и Русия, пациентите в детската онкология, ще станат повече. Тази мрачна прогноза направи в ефира на БНТ д-р Александър Истомин, детски лекар, който в момента е в детската болница в Лвов. По думите му при липсата на лекарства и химиотерапия в мазетата, съществува риск лечението да не е успешно и да се развият рецидиви. Пътуването при евакуация води до инфекциозни усложнения, каза още той.

Прочети още...
08:31 | 11 март 2022

Руски сили са нанесли удари срещу украинския град Днипро, има загинал

Руските войски са извършили тази сутрин въздушни удари по украинския град Днипро, съобщиха в Телеграм украинските служби за справяне с извънредните ситуации, цитирани от агенция Укринформ.

Прочети още...
08:03 | 11 март 2022

Ген. Попов: Когато руснаците влязат в Киев, войната ще стане ужасна-съпротивата ще е голяма, възможно е гражданите да победят

Когато воюваш с мирни граждани, войната става ужасна. Тогава става въпрос кой ще издържи психически на този ужас. Културата на руската армия е следната: тя трябва да защитава Русия, врагът винаги е изключително лош и трябва да се унищожава. Руската армия в момента не може да си позволи големи жертви. Когато влязат в Киев, войната ще стане ужасна - съпротивата ще стане много страшна и е възможно гражданите да победят. Това заяви бившият началник на отбраната ген. Константин Попов в студиото на сутрешния блок на Нова телевизия.

Прочети още...
07:36 | 11 март 2022

Украйна остава без дата за присъединяване към ЕС

Ще се търси отговорност за престъпленията на отговорните за войната в Украйна. Това се очаква да пише в декларация на евролидерите, които заседават вчера и днес във френския град Версай.

Прочети още...
07:15 | 11 март 2022

Гаспаров: В САЩ коментират, че ако се стигне до химическо оръжие, Западът може да се намеси

Това, което се коментира в САЩ е, стигне ли се до използването на химическо оръжие, търпението на Запада може да се изчерпа. Ако се използват химически оръжия във войната срещу цивилното население, дори срещу военното, Западът може да се намеси. Това заяви в "Денят започва" кореспондентът на БНТ в САЩ Симеон Гаспаров.

Прочети още...
07:09 | 11 март 2022

Джанет Йелън: Обмислят се допълнителни санкции срещу Русия

Министърът на финансите на САЩ Джанет Йелън заяви в четвъртък, че американските власти "ще продължат да обмислят и обсъждат допълнителни санкции, които наистина ще лишат Русия от ресурсите, необходими за водене на война", предаде БНР.

Прочети още...
07:00 | 11 март 2022

Кристалина Георгиева: Войната в Украйна ще понижи прогнозата за глобалния растеж

Войната в Украйна и мащабните санкции срещу Русия предизвикаха свиване на глобалната търговия и рязко повишиха цените на храните и енергията и ще принудят Международния валутен фонд да намали прогнозата си за глобалния растеж следващия месец, заяви управляващият директор на МВФ Кристалина Георгиева, предаде БТА.

Прочети още...
06:36 | 11 март 2022

Джъстин Трюдо: Канада ще приеме максимален брой бежанци от Украйна

Министър-председателят на Канада Джъстин Трюдо каза вчера по време на посещението си в Полша, че страната му ще приеме колкото се може повече бежанци, бягащи от войната в Украйна, предаде Асошиейтед прес.

Прочети още...
06:29 | 11 март 2022

Руските сили са обстрелвали украинско висше училище, където има експериментален ядрен реактор

Руските сили са обстрелвали висше училище в украинския град Харков, където има експериментален ядрен реактор, а съседното общежитие е обхванато от пожар, съобщи високопоставен правителствен служител, предаде Ройтерс.

Радина Лазарова
17365 94

Свързани новини

Коментари 94

Добави коментар
✠Ер Зори: uni.su/RUV78D

2022.03.11 | 21:34

61
Pycия нe вoювa c ykpaинckият нapoд, a c aмepиkaнckитe aгpеcopи! Pyckитe вoeнни ca oтkpили в Ykpaйнa 30 aмepиkанckи биoлaбopaтopии, в koитo ce e пpoизвeждaлo cпeцифичнo за peгиoнa биoлoгичнo opъжиe, c бakтepии oт чyмa и cибиpcka язвa!: uni.su/490ZdQ И в България има такава американска биoлaбopaтopия, в която се прават експерименти с бългapи!: uni.su/iYwsO0 Mpeжa oт биoлaбoрaтopии в Ykpaйнa paбoтeла c oпacни пaтoгeни - чyмa, aнтpakc, xoлepa, пpеxвъpлялa дaнни нa CAЩ: uni.su/RaE54g Бpифинг нaчaльниka вoйck PXБ зaщиты BC PФ: uni.su/zHqCQE Бoйkо Meтoдиeв Бoриcoв - ГHYCEH БAНKЯНCKИ БЪЛГAРОУБИЕЦ, BPЪЩAЙ MИЛИAPДИTE!!!
А ★♠♪

2022.03.12 | 01:28

94
БАНДЕРОВЦИ ...СА ДАМОЪЕ ....СЪВЕТСКАМИ ...ИРУУУДР....ПАНИМАЙШ.....БЛЯД...
✴Пусть Всегда Будет Солнце✴

2022.03.12 | 01:21

93
Пyблични ekзekyции нa бългapoyбицитe oт дc-милициoнepo-пoлитичeckaтa aбпфk-въpxyшka мy e мaйkaтa, вcичko дpyгo e тaшak!: uni.su/XjVNJi
ஜ۩☺۩ஜKpиcтинa Kpъcтeвaஜ۩☺۩ஜ

2022.03.11 | 22:20

90
...¸¸¸…††††††...¸¸¸…Бoкo-Българoубиeцо, КAМБAНАТА отдaвна бие за теб, не я ли чуваш ве гaд cатaнинска! ...¸¸¸...¤*¨*¤...¸¸¸.Дaй-Бoже скоро НA БECИЛOTO ДA УBИCНEШ, ПOП CКOРО ДA ТE OПЯВA... ¸¸¸...¤*¨*¤...¸¸¸.СВЕЩ скоро да ти палят и ЗАУПОКОЙНА молитва да ти четат... ¸¸¸...¤*¨*¤...¸¸¸.И ДЕВЕТ ПЕДИ ДА ПОТЪНЕШ В ЗЕМЯТА ДАНО, мръcна гaдна дoлна твaр пратена от ДЯВOЛА… ¸¸¸…††††††…¸¸¸.¤*¨¨*¤… ¸¸¸…ТPИЖДИ AНAТЕМА… ¸¸¸.††††††…¸¸¸.¤*¨¨*¤.¸¸¸...¸¸¸…✞Амин✞...¸¸¸...¤*¨*¤...¸¸¸.: uni.su/bwT7KI
☠Мордор-унищожителя на сводници☠

2022.03.11 | 21:57

86
Боко-Българоубиеца е лицемер-двуличник, изказва съболезования както дявола чете евангелието! Всъщност Бойко Борисов и Зоран Заев стоят зад този атентат в автобуса, и си отмъщават на албанската полиция за заловения 324 килограма кокаин на 18.6.2021 на митницата Драч-Наполи: uni.su/93MpCh На бензиностанцията, вътре в автобуса, вероятно в тоалетната е била поставена бутилка с газ пропан-бутан и прикрепен към нея елекро-капсул-детонатор свързан към реле командвано от радиоприемник настроен на някаква нестандартна честота. Радиопредавател с малка мощтност настроен на същата честота е бил скрит някъде около отбивката. Когато автобусът е наближил отбивката, е влязъл в обхвата на предавателя, приемника получавайки сигнал задейства релето, то подава ток към електро-капсул-детонатора, той се взривява и взривява бутилката с пропан-бутана. Това обяснява високата температура на горене. Нафтата, не може да достигне такава висока температура при горенето си. А че вривът е бил вътре я очевадно, вижте гумите на автобуса, нито са изгорели, нито са спукани, пластмасовите стопове са непокътнати, пожарът е почнал отвътре! Целта е била именно изгаряне на хората, а не взривяването им с граната например. Изгарянето на много хора е типично болшевишко-сатанинско жертвоприношение. За промитите мозъци пояснявам, че болшевиките са сатанисти. Боко е болшевик-ултракомунист-сатанист.: uni.su/besiKN ☞Цялoто милициoнеро-цигaнcко AБпФK-ДC-кoтилo, съсипало животите на милиони българи, до крaк в трaпа и oтгоре c булдoзерите: uni.su/JRf0sX ♥Кoзият рoг: uni.su/fnabHz ☞Пoд Игoто 1952: uni.su/EuHIfV ♥Даваш ли даваш Балканджи Йово: uni.su/glIQ9R ☞Време Разделно: Е1: uni.su/CVMTqR Е2: uni.su/3rCK75 ♥Кой уши байрака: uni.su/8GXEYj ♥БЪЛГAPИЯ НA БЪЛГAPИTE: uni.su/DMWPKa ♥България над всичко! ✞Амин✞
◉‿◉Гюлчен

2022.03.11 | 21:55

85
Пoмак-Рaсим-Плeвника, произлиза от номенклатурно семейство. Тейко му е партиен активист, близък до висопоставени БKП номенклатури и AБПФК, по-специално до родата на Емилия Масларова. Самият той е нагласен да прави кариера в Комсомола. Служи проформа в спецподеление. Вербуват го като доверено момче на Партията за BKP. Пращат го на подготовка в СССР. Този слузек е от ония, които имаха предварително поверителното инфо, че социализма ще го разтурят и ще идва голям грабеж. Той е от тия партийни твари, които в зората на „демокрацията“, докато другите опъваха каиши и гладуваха, направи ФИРМА за износ на ПОМАЦИ за робски труд в ГФР. А той им прибираше голяма част от заплатите. Как ставаха тези пинизи в началото на 90-те, ако не си дете на Партията ? Как този плужек стана милионер с „честен труд“ през 90-те, спейки по „паркинзите“ ? Аде не на нас тия ! Мерзавец, опортюнист и ренегат. Тъпак . Срам за човешкия род. Ларва, плужек.
⊙﹏⊙Юлиана

2022.03.11 | 21:55

84
Катъра на Боко, Помак-Расим-Плевньо-Мухльото е един от пионерите на мафията в България. През 1990 г., след като напуска активната си кариера в ДКМС (димитровски комунистически младежки съюз), се захваща с мръсен-бизнес в Германия, който се състои в събиране и изпращане на български гастарбайтери на работа там. Няколко години подред ограбва бедните ни съграждани-помаци, плащайки за труда им мизерни заплати. Той е гаден, долен и мръсен герберастки мафиоз съсипал хиляди човешки съдби за да натрупа милионите си, и за да си купи къщата и хотела в Гърция! Това е истината.
Маринела Арабаджиева

2022.03.11 | 21:54

83
Бившият шеф на „Левски” Иво Тонев набирал фирми за грабежа „Хемус” срещу 10% „бонус”, аверът на Бойко Борисов инвестира пачките в Гърция: uni.su/RvXgCk
Виолета Сечкова

2022.03.11 | 21:54

82
Как „котарака” Росен Русимов и братя Маргини завладяха плажовете по схема на Бойко Борисов: uni.su/j5Mnco
†Змeй Гopянин❤Wien=Лъв: uni.su/A5nR7K

2022.03.11 | 21:53

81
☠Циганин-сводник=гнусна хиена: uni.su/ZAgBMo ☞Шиптара нарко-търговец Зоран-байрактаря дойде на 17.6.2021 в София, при нарко-търговеца Боко-българоубиеца, да се договорят за доставката на 324 килограма кокаин: uni.su/N4r5Tb ☞Наоколу обаче имаше муха-месарка която подслуша мафиозкия разговор и пратката за която нито една българска медия не смее да пише, беше прихваната на следващият ден на граничният пункт Драч-Наполи: uni.su/pANte2 ☞Прилепчанецот Ајровски доби притвор откако во камионот во Драч се откриени 324 килограми кокаин: uni.su/93MpCh ☞Как и защо камиона е минал безпрепятствено през няколко гранични пункта, в това число и през македонската граница можем да се досетим: uni.su/pyEWUb ☞Боко-българоубиеца и мухата месарка: uni.su/EqCo2G ☞Цялото милиционеро-цигaнско ДС-котило, съсипало животите на милиони българи, до крак в трaпа и отгоре с булдозерите: uni.su/jckxvg ☞Бeлeзници и КАТОРГА за мародерите-българoубийци: uni.su/2YRge8 ☞Канибала Боко-българоубиеца в дрънголника: uni.su/tZ9oWa ♥Кой уши байрака: uni.su/8GXEYj ♥Бългapия нa Бългapитe: uni.su/DMWPKa ♥България над всичко!¸¸¸.¤*¨¨*¤.¸¸¸.✞Амин✞
ஜOcмaн Октaйஜ

2022.03.11 | 21:53

80
Боко-Чувалите с пари за автомагистрала Хемус, са изнесени като ценни пратки, с правителствен самолет на Авиоотряд 28, в Ливан и Дубай: uni.su/QeD1cO
₺Шукрю Бенли₺

2022.03.11 | 21:52

79
Борисов, ти си престъпник, признай си за фабриките и хотелите в Typция, наркотиците, робините и милионите!: uni.su/054C2k
⊙﹏⊙Cийка-Чaкaлaп дo Kaлдaръм Koкoна

2022.03.11 | 21:51

78
ФАКТ! Oтряд за нaкaзателни пoръчки на мaфиятa - бългaрcкaта ГEШEФTУPA!: uni.su/YsogBi
ஜ۩☺۩ஜKaлдaръм Koкoнаஜ۩☺۩ஜ

2022.03.11 | 21:51

77
БOП - Бaнда Oрганизирани Преcтъпници занимаваща се с отвличaне, изнудване и убийcтва на българи, рекет и сплашване, контрол над пазара на дрoга и прoститутки посредством изграждане на мрежа от дилъри и cводници, прокарване на канали за трaфик на нaркотици, oръжие и трупни дoнори, предимно дeца.: uni.su/RDu81H
Велзевул

2022.03.11 | 21:49

76
ГРОБОВЕ и КОВЧЕЗИ за БЪЛГАРОУБИЙЦИТЕ Бойко Методиев Борисов, Цвeтaн Цвeтaнoв, Пeтъp Mockoв, Костадин Костадинов, Олга Сотирова, Стойчо Кацаров, Ангел Кунчев, Радан Кънев, Николай Василев, Тодор Кантарджиев, Христо Хинков, Красимир Гигов, Богдан Петрунов, Николай Витанов, Радостина Александрова, Трифон Вълков, Димитър Петров, Николай Габровски, Мира Кожухарова, Лъчезар Томов, Мария Стаевска, Георги Момеков, Любомира Гломб, Костадин Ангелов. Амин.¸¸¸.Амин.¸¸¸.††††††.¸¸¸...¸¸¸.¤*¨¨*¤.¸¸¸..
◉‿◉Гюлчен до Xрамът на oбрeчените

2022.03.11 | 21:46

75
Една ОФЦА ако не я ДОЯТ, СТРИЖАТ, ВАКСИНИРАТ, САНИРАТ, или накрая ЗАКОЛЯТ, ако НЕ я ГОНЯТ кучетата, е НЕдоволна от ЖИВОТА! ОФЧИ ЖИВОТ!
✞☭✞Xрамът на oбрeчените✞

2022.03.11 | 21:45

74
Два МИЛИОНА будни, кадърни, знаещи и можещи човека избягаха от милиционеро-циган-диктaтурата, за да не са слуги на дc-българоyбийците. Останаха само некадърните, мързеливите, мангалите и кyрyлaпите, в буквален и преносен смисъл, и тия които лижат шoпcки и милициoнeрски зaдници. Нека ги yтилизирaт с вakcи-oтрoвaтa, та да се отърве българският народ от паразитите веднъж-завинаги!: uni.su/jckxvg
☠Кристина Кръстева☠

2022.03.11 | 21:44

73
От 12 години Боко-Канибала с червените си ескадрони на смъртта, избива хората които го критикуват, жертвите са десетки хиляди! Жена полетя от втория етаж на мол Пловдив пред погледа на всички: uni.su/29MOUb
◉‿◉Гюлчен

2022.03.11 | 21:43

72
Престъпника Бoйкo Методиев Бoрисoв крие милиарди в сръбски банки: uni.su/nfmi5H
◉‿◉Червена шапчица АРМАТКА♥

2022.03.11 | 21:42

71
Българската риба е ни риба, ни рак. Когато няма риба, и българската риба е риба. Тя е най-мълчаливата риба в света. И си знае защо. Черно е не само морето, в което живее, но и тиганът, в който я пържат. От векове българската риба се лови на чужди въдици. И се пържи в собствената си мазнина. Тя се ражда попче, живее като цаца и завършва като калкан. Съвсем сплескана. Още преди да се роди, българската риба е загубила Бяло море и Охрид, Босфора и Дарданелите, затова е интернационалист. И пасе трева. Нито една българска риба не си знае гьола, тя плува най-добре в мътни води. Когато тежи над един грам, обикновено се мисли за риба тон. Когато пророк Йона престои три дни и три нощи в утробата на българската риба, той излиза оттам сиромах Лазар. Защото му взимат по триста долара на час. Като за офис. Българската риба не се яде с пръсти, нито с вилица, а с друга българска риба. Виното, с което се яде българската риба, се пие от чаша, направена от черепа на нейните врагове. Българската риба се обединява единствено в консервна кутия. Гръбнакът на българската риба е политически. За нея дружбата е като слънцето и въздуха за всяко живо същество. Това, което другите народи са направили за сто години, българската риба трябва да направи за двайсет. Тя трябваше да се прави не само на риба чук, но и на риба сърп. Без да бъде златна, тя изпълняваше всички желания на дядото. И на дъщеря му. Исус с пет риби нахрани пет хиляди души. Осем милиона български риби храниха осем души. И чорапите им — пак кърпени. Българската риба е най-опушената риба в света. Тя съдържа не толкова фосфор, колкото фосфати. Българската риба се вмирисва откъм опашката. Според тези, които я управляват. От три български риби се получават трийсет политически партии. Българската риба е българоезична. Тя е най-демократичната риба в света. Преди тя е била дънна, а сега е летяща. Хайверът на българската риба е червен и син. Но обикновено я пращат за зелен хайвер. Всяка българска риба мечтае да стане капиталистическа акула. Пътят на българската риба към Европа и към света минава не през Босфора и не през Вашингтон, а през тигана.: uni.su/DidS60
✞❤Бай Пешо с ладата❤ до Чeрвeната шaпчица

2022.03.11 | 21:41

70
Факт! И после Канибал-Боко-Мазника от Бpeг, целува ръката на Доган-Сопола от Дръндар: uni.su/mzuJNo
◉‿◉Чeрвeна шaпчица APМAТKА

2022.03.11 | 21:40

69
Циган-Боко-Лъжеца за уж-поръчания срещу него атентат от Доган: uni.su/2hrltY
Севастократ Бокодер от Арбанаси: uni.su/IhOgp8

2022.03.11 | 21:40

68
Финансистът на ГЕРБ ЦИГАН-Владислав Горанов, който бе спипан с краден джип на КГПП Калотина на път за Сърбия, да обясни защо често пътува за западната съседка. Знае се, че бившият финансов министър в две правителства на Бойко Борисов пътувал често до западната съседка със спешни дела в една специална СРЪБСКА БАНКА и, че това е ТРЕЗОРЪТ, в който са покрити част от милиардите, откраднати през манипулираните обществени поръчки при 12 години диктатура на Боко-Доган-Костов - ГЕРБ-ДПС-СДС.: uni.su/bwT7KI Джипът на Владислав Горанов бил регистриран преди да е произведен: uni.su/aA8O0h
Адвокат Петер Дошек

2022.03.11 | 21:39

67
СИК ми плати да изкарам БАНДИТА Бойко Методиев Борисов от затвора в Панкрац!: uni.su/EGIwHv
†Бай Петър надзирателя от Затвора в Панкрац

2022.03.11 | 21:39

66
Канибала Боко-българоубиеца е заплашвал бизнесмен, че жена му и децата му дори няма да разберат как ядат неговото месо.: uni.su/lPgEnB
Аl Jаzееrа

2022.03.11 | 21:38

65
За БГ-Мафията и ДИКТАТОРА-КАНИБАЛ Боко-Българоубиеца : uni.su/iCcysM
Владимир Илчев

2022.03.11 | 21:37

64
Канибала Бойко Борисов ми предложи сделка, да убия човек.: uni.su/VKAMUz
Peз Глaвинчeв

2022.03.11 | 21:36

63
Съдебна бухалка срещу неудобните за ДИКТАТОРА-УЛТРАКОМУНИСТ Бойко Методиев Борисов: uni.su/PJf3OB
Севастократ Бокодер от Арбанаси: uni.su/IhOgp8

2022.03.11 | 21:35

62
Cатaнинcко ОГНЕНО ЖЕРТВОПРИНОШЕНИЕ на албански деца и жени, планирано и извършено от сатанистките върхушки на Бългaрия, Mакeдония и Cърбия! Очевадно е, че държавата-мафия разиграва поредният цирк пред БГ-овцете! Който не е проумял, че Боко и Румен са двете страни на една и съща дс-монета, е много зле! Проумейте, че не министрите и президента управляват БГ-клозета, а управляват техните кукловоди от дс! Отвсякаде само лъжи и измишльотини за уж катастрофиралия автобус! Ама трупове не се виждат. Има труп - няма труп, след няколко дни, хооп труп на изгорено, пренесено в жертва на Молох дете, Ъ?! То трупа да не игла, че да не се вижда в автобуса ве гадове-убийци-сатанасти! Спасилото се дете е убито и изгорено после, защото не е било част от бандата организирала покушението и истината за атентата е щяла да излезе наяве! Детето е изгорено и поставено по-късно, във вече изгорелия автобус от службите, които стоят зад атентата! Очевидци твърдят, че сред хората около автобуса е имало дете! Нафтата не се пали от искра и неможе да развие такава висока температура, че да стопи ламарината! Външната страна на автобуса въобще не е обгоряла, горенето е било само вътре, където са пътниците! Оцелелите твърдят, че в пътническото отделиние се е взривила запалителна бомба! Видяхме как Боко искаше откуп за отвлеченият кораб, защо да не е отвлякъл и албанските деца и жени за да иска откуп, той цял живот това прави, и за него това е начин на живот! А службите в БГ-клозета, са изцяло в служба на мафиозите! Бог да прости греховете на изгорените жени и деца. Боко-Българоубиеца трябва да бъде одран жив и oпечен! ☞Титаник_1997_БГ-субтитри : ☞Част.1: uni.su/aU0rig ☞Част.2: uni.su/RKIPZz ☞Част.3: uni.su/GUbKSf ☞Част.4: uni.su/fjcDUg ☞Част.5: uni.su/sYF80i ☞Част.6: uni.su/0yO9pl ☞Част.7: uni.su/p8Yn5z
Joro

2022.03.11 | 21:27

60
САМО ВАРВАРИ МОГАТ ДА ТРОЛЯТ В ПОДКРЕПА НА РУСКИТЕ ВАРВАРИ.

2022.03.12 | 01:08

92
умри отрепко
Само че, вече не им

2022.03.11 | 22:32

91
плащат с копейки а с долари.
Няма как да си патриот, и да не бъдеш русофоб!

2022.03.11 | 22:13

87
Според наличната информация днес билет за концерта на Йосиф Кобзон е получил генерал-майор Андрей Колесников, командващ 29-та армия на Източно военно окръг на Руската федерация.
Няма как да си патриот, и да не бъдеш русофоб!

2022.03.11 | 22:15

89
Рускенефа допусна голяма пиZда във Украйна! Рускенефа дава доста ''потери'' :)
Няма как да си патриот, и да не бъдеш русофоб!

2022.03.11 | 22:14

88
Украинският народ не се защитава от обикновените руснаци а от агресора Путин! :)
Joro

2022.03.11 | 21:27

59
САМО ВАРВАРИ МОГАТ ДА ТРОЛЯТ В ПОДКРЕПА НА РУСКИТЕ ВАРВАРИ.

2022.03.11 | 21:04

58
руските , или украинските фашисти?
Тт

2022.03.11 | 20:37

56
Искали са да освободят Зеленски от лудницата.
ВЛАДИк..у.Р ПИЗДИН

2022.03.11 | 20:46

57
сега като влезат АМЕРИКАНЦИЕТ само ан ВАТЕНКИ ша ми станеш ..АХХАХАХХАХААА> ПОМЯРИи РУШкИИи СМЕШНИ.. безли4нии..АХХАХХАХАХАХХАХА ЗИГГ ХАИЛлЗ ИГг ХАИЛлЗ ИХХХХГГ ХАИЛЛЛ
Тт

2022.03.11 | 20:32

55
Искали да да освободят Зеленски от лудницата.
Руските сили удариха украинска психиатрична болниц

2022.03.11 | 20:17

52
Ами искали са да отрепят я Зеленский, я някой от клечковските братя!
ВЛАДИк..у.Р ПИЗДИН

2022.03.11 | 20:20

54
iskali s a SI gANKAAT.. MAIAK ti ..
РУШКИ ПРИМИТИФФИ ГРОЗНИ

2022.03.11 | 20:19

53
ХАХАХАХАХАХХАХАХА КРАСНАЯ АРМИЯ.. от... хо мота.. АХХАХАХАХАХАХХАХАХАХАХА ТАНк4етата им за скрап .. АХХАХА уКРАИНСките МАААнГАли ги берат.. АХХАХАХАХАХХАХАХА у ИЛИО се заврел под земята ХАХАХАХХАХААА... ТРАгедия РУШКА ПРИм ИТИФНА аххахахахаХХАХАХАХАХХАА ЗИГ ХАИл МАСКВА прили4а на ПХЕНЯн.. гледаите у Тубата !! АХАХАХАХХАХАХАХААА Северна Корея ще изглежда като светска и съвременна държава в сравнение с рассия на вова. да плащат за самолетите под наем в рубли... АХХАХАХАХХАХАХАХА ХАХАХХХХХХХХХХХХХХХХХХХХХХХХХХХХХХХХХХХХХХХХХХХХХХХХХХахахахах ахахаххааа
Съвет към укрофашагите!

2022.03.11 | 20:16

50
Стига се крихте по болници и детски градини бе, гниди! Бегайте всичките към Крематорск! Някак ще е по тематично :)
РУШКИ ПРИМИТИФФИ ГРОЗНИ

2022.03.11 | 20:17

51
MAIAK ti si gankata grozna selqnka s ekRIRI!1 ZIGg HAILL

Добави коментар

Свързани видеа

Водещи новини