ВОЙНАТА ДЕН 7: Мощна експлозия разтърси Киев, Одеса очаква руски десант

  • 02 март 2022 10:16

  • 60244
  • 66
ВОЙНАТА ДЕН 7: Мощна експлозия разтърси Киев, Одеса очаква руски десант
© Novini.bg

Ден 7 от руската инвазия в Украйна. Проследете всичко за войната:

Всичко по темата:
Руската инвазия в Украйна 13582

Последвайте канала на

22:54 | 02 март 2022

Общото събрание на ООН осъди с голямо мнозинство Русия за инвазията в Украйна

Общото събрание на ООН днес гласува с голямо мнозинство резолюция, с която осъжда Русия за инвазията й в Украйна, и поиска Москва да спре огъня и да изтегли военните си сили - акт, който има за цел да изолира Русия в световната организация.

Резолюцията, подкрепена от 141 държави членки на Общото събрание от общо 193, стана резултат от рядка по рода си извънредна сесия, свикана от Съвета за сигурност на ООН в момент, когато украинските сили се сражаваха за пристанището Херсон, подложени на въздушни удари и разрушителни бомбардировки, които принудиха стотици хиляди хора да избягат от града.

 
Прочети още...
22:01 | 02 март 2022

Абрамович дарява парите от "Челси" за Украйна

Собственикът на английския футболен клуб “Челси” Роман Абрамович ще дари печалбата от продажбата на клуба на фондация, подпомагаща пострадалите от войната в Украйна. Това заяви самият Абрамович в изявление. 

Руският олигарх, който пое клуба през 2003 година, каза още в изявлението си, че “е в интерес” на гигантите от Висшата Лига да се продадат. 

“Искам да коментирам спекулациите в медиите, появили се през последните няколко дни и свързани със собствеността ми на футболен клуб Челси. Както вече заявих, винаги съм взимал решения, поставяйки интересите на клуба на първо място. В настоящата ситуация реших, че трябва да продам клуба, защото това е най-добре за Челси, служителите, феновете, както и спонсорите и партньорите”, гласи позицията на Абрамович. 

 

Прочети още...
21:31 | 02 март 2022

Новият военен министър отговори дали се готви военна мобилизация у нас

"Определението за случващото се в Украйна го даде и международната общност, не е нужно аз да го давам, но  все пак - то категорично е война. А тя е вследствие на въоръжено нападение от страна на Руската федерация", така министърът коментира ситуацията в Украйна ексклузивно пред Нова телевизия. Той подчерта, че към момента няма данни за конкретна военна заплаха спрямо България.

На въпрос им ли риск от ядрена атака той отговори: "Иска ми се да няма. Има паритет в ядрените сили в света. Това означава, че ако има ядрена война, тя не може да бъде спечелена от никоя от страните и ще бъде безсмислена. Ядрените оръжия имат възпиращ елемент. Личното ми мнение е, че руският президент използва това като разменна монета и засилване на бъдеща преговорна позиция. Иска ми се да вярвам, че няма други намерения, тъй като ядрена война не би могла да бъде спечелена от когото и да било. Нека не плашим хората с неща, които са някаква фикция и засилване на преговорна позиция. Не е необходимо да се мисли в тази посока. Анализират се данните и в България, и на равнище НАТО".

Заков за пореден път подчерта, че изпращането на повиквателни на мъже у нас няма нищо общо със ситуацията в Украйна. "Категорично няма военна мобилизация, няма и причина за това. Става дума за съвсем стандартна процедура, която се случва два пъти годишно и се планира предварително", обясни министърът.

Прочети още...
19:43 | 02 март 2022

Русия призна за стотици жертви в конфликта с Украйна

Загубите на Украйна по време на войната с Русия до момента са над 2870 убити, съобщава за първи път Министерството на отбраната в Москва.

"Нашите загуби са 498, 1597 са ранени. На семействата на загиналите се оказва всякаква възможна помощ", заяви говорителят на военното министерство на Русия генерал-майор Игор Конашенков.

Според него от украинска страна военните жертви са повече от 2870, а около 3700 са ранени. 572 военнослужещи пък са предали в плен.  Конашенков подчерта, че руските войници и офицери проявяват постояно мъжество и героизъм.

Прочети още...
18:40 | 02 март 2022

Михаил Горбачов с призив към Русия и Украйна

Последният президент на СССР Михаил Горбачов, чрез своята неправителствена организация „Фондация Горбачов“ призова Русия и Украйна час по скоро да седнат на масата за преговори.

В комюнике, което е публикувано в англоезичната версия на сайта на организацията, Горбачов заявиява, че „Няма нищо по-ценно в света от човешките животи".

Прочети още...
18:16 | 02 март 2022

САЩ затвориха небето си за руски самолети и авиокомпании

Министерството на транспорта и Федералната авиационна администрация на САЩ заявиха, че от 21 ч. днес (4 ч. българско време утре) влиза в сила забрана за руски самолети и авиокомпании да влизат и използват въздушното пространство на страната, съобщи Ройтерс.

Прочети още...
17:51 | 02 март 2022

Кметът на Мариупол съобщи за много жертви в резултат на неспиращите руски атаки

В Мариупол има много жертви и е прекъснато водоснабдяването в резултат на неспиращите руски атаки. Това заяви кметът на югоизточния украински пристанищен град Вадим Бойченко, цитиран от Ройтерс. Той каза на живо в ефира на украинската телевизия, че отбраната на Мариупол продължава.

Прочети още...
17:50 | 02 март 2022

Николай Василев: В най-скоро време Русия ще го закъса много здраво

"От 2014 година до 2021 година Русия със сигурност не е забогатяла, а напротив обедняла е. Ръстът на икономиката е паднал с близо 40% за тези години. Рублата буквално губи всеки ден стойността си. Акциите на руски компании падат главоломно - от 22-23 долара за акция преди дни в момента са паднали до няколко цента. Акциите на "Газпром" са паднали с над 90%. Всичко това се дължи на санкциите. Никога досега светът не се е обединявал така. Ясно е, че всички ще страдат, но Русия не може да преживее без американски долари, докато Европа ще се справи без руския газ. Русия ще закъса много здраво, а Западът ще оцелее икономически. Със сигурност ще се намери начин да се диверсифицират доставките на газ", обяви икономистът Николай Василев в предаването "Лице в лице" по БТВ. 

Прочети още...
17:46 | 02 март 2022

Арестуваха деца заради участие в антивоенен протест в Москва

"Няколко деца бяха арестувани заради участие в антивоенен протест в Москва", написа в. "Новая газета", която публикува  информацията и снимки в "Туитър". 

"Възпитаниците на начално училище бяха задържани и отведени в полицейски участък в руската столица, докато полагаха цветя край посолството на Украйна в Москва. Едно от тях носеше плакат с надпис "Нет войне!" ("Не на войната!"), става ясно от публикацията.

Прочети още...
17:37 | 02 март 2022

Полковник от резерва: Трябва да предложим Русия и Украйна да водят преговори в България

Според мен целите на руската инвазия са цялата Украйна, пълен контрол над територията на Украйна и най-вероятно правителство, което е изгодно на Руската федерация. Това са целите, а доколко е възможно това да стане, е въпрос как ще се развие ситуацията в следващите 10 дни. Това каза в предаването "Лице в лице" по БТВ проф. Димитър Недялков, полковник от резерва и преподавател във Военната академия " Г.С.Раковски".

Прочети още...
17:17 | 02 март 2022

Руска делегация замина за преговори с представители на Киев

Руска делегация замина за преговори с представители на Киев, предаде ТАСС. 

"Броят и съставът на делегацията на Москва не се съобщават", посочи още руската медия.

Прочети още...
17:02 | 02 март 2022

Украйна арестува над 60 мъже, подлежащи на военна служба, при опит да преминат в Молдова

Граничната охрана на Украйна арестува над 60 мъже при опит да преминат незаконно границата с Молдова, съобщава БТА, като се позова на украинските власти. 

Те са опитали да напуснат Украйна през река Днестър. След като били задържани, незабавно били предадени на военните власти.

Прочети още...
16:18 | 02 март 2022

Путин е обезверен от развоя на военните сражения в Украйна

Американските тайни служби нееднократно предупреждаваха за руската инвазия в Украйна, а сега те отново предупреждават – този път за опасността от самия Владимир Путин. Както твърди американска медия, Путин е „фрустриран“ от военните, икономически и политически проблеми и се бил "изолирал" от околните.

Прочети още...
16:09 | 02 март 2022

Военните наблюдатели са озадачени: Къде са руските самолети?

Още преди да започне инвазията в Украйна, разузнавателните служби на САЩ прогнозираха, че нападението ще се случи "светкавично бързо" с помощта на руските изтребители, които ще завладеят украинското небе. Но шест дни след началото на офанзивата липсата на руски изтребители озадачава военните експерти и наблюдатели.

Прочети още...
15:42 | 02 март 2022

Елена Йончева: Нахлуването на Путин в Украйна е историческа грешка

Войната в Украйна засяга цяла Европа и страните извън Европа, касае мира въобще на континента. Това коментира в интервю за БНР евродепутатът от ПЕС Елена Йончева. 

"Неслучайно се говори за опасност от започване на Трета световна война. Историческа грешка беше влизането на Путин, агресията на Путин в Украйна и цената за това ще я плащаме всички ние. Смятам, че руснаците не заслужават заради Путин да им бъде затворена вратата към Европа, но санкциите са единственият начин на този етап, по който Европа може да отговори", заяви Йончева.

Прочети още...
15:36 | 02 март 2022

Лавров: Статутът на Крим не подлежи на преговори

Статутът на Крим като част от Русия не подлежи на преговори, каза руският външен министър Сергей Лавров в интервю за Al-Jazeera, цитиран от ТАСС. 

През 2014 г. властите в Крим проведоха референдум за обединението с Русия. Повечето избиратели подкрепиха идеята (96,7% в Крим и 95,6% в град Севастопол), като избирателната активност достигна 80%.

Прочети още...
15:27 | 02 март 2022

Войната в Украйна погуби първата украинска жена летец

В боевете за Украйна загина първата украинска жена летец, талантливият пилот-изтребител, Наталия Пераков, съобщи zn.ua, като се позова на Фейсбук групата "Мой Обухов".

Тя се е сражавала "мъжествено", но е получила тежки наранявания и е издъхнала.

Прочети още...
15:21 | 02 март 2022

Русия иска да сложи на власт в Киев избягалия от Украйна президент Виктор Янукович

"Русия иска да върне на власт в Украйна бившия президент на страната Виктор Янукович", написа в. "Дейли мейл". 

Според британското издание, което цитира медии от Киев, една от целите на агресията на Москва срещу Украйна е свалянето на сегашния държавен глава Володимир Зеленски и смяната му с Янукович. 

Прочети още...
14:51 | 02 март 2022

С войната в Украйна става почти невъзможно да се предвиди развитието на икономиката

Войната в Украйна прави трудно и дори невъзможно предвиждането как ще се развива икономиката, заяви днес заместник-председателят на Европейската комисия Валдис Домбровскис. 

Икономическият ръст ще продължи, но по-бавно. Плащаме тази цена, за да защитим правото на европейски народ да избере бъдещето си, добави той.

 
Прочети още...
14:09 | 02 март 2022

Вижте единствените евродепутати, гласували против осъждането на руската инвазия в Украйна

Plovdiv24 публикува списък на евродепутатите, гласували за Кремъл - срещу резолюцията, която осъжда инвазията на Русия на Путин в Украйна и срещу даването на страната на статут на кандидат член на ЕС.

Прочети още...
14:02 | 02 март 2022

Арести в киевското метро

 

 

13:59 | 02 март 2022

Експлозии близо до летищeто в Херсон

13:58 | 02 март 2022

В Лисичанск бяха нанесени удари по градската кула

13:02 | 02 март 2022

Украйна: 800 бойни машини на Русия вече са в историята

Украинските власти съобщиха, че Военновъздушните им сили са неутрализирали най-малко 800 бойни машини, които са били част от руски конвой в околностите на град Бащанка. 

Информацията бе потвърдена и от председателя на регионалния съвет в Днипропетровск Николай Лукашук.

Прочети още...
12:57 | 02 март 2022

Протест на работници спря руските сили пред АЕЦ "Запорожка"

Стотици работници и местни хора блокираха пътя за достъп до украинска атомна електроцентрала близо до югоизточния град Енергодар, докато руските сили напредват в района, това съобщи CNN. 

Видеоклипове, публикувани на страницата на местната власт във Фейсбук, показват как голяма група хора, носеща украински знамена, блокира пътя в сряда сутринта.

Прочети още...
12:49 | 02 март 2022

Лавров: Трета световна война би била ядрена и разрушителна

Руският външен министър Сергей Лавров заяви, че ако се стигне до трета световна война, тя ще включва ядрени оръжия и ще бъде разрушителна, предаде агенция РИА, цитирана от „Ройтерс“.

Прочети още...
12:23 | 02 март 2022

Индия подкрепи Русия в конфликта около Украйна

През декември 2021 г. Владимир Путин посети Индия и подписа с премиера на тази страна Нарендра Моди ново споразумение за сътрудничество в отбраната за идните 10 години. Визитата в Делхи - едва второто пътуване в чужбина на руския лидер по време на пандемията, показва колко внимание отделя Москва на отношенията с Индия, "приятел, проверен от времето", пише руското списание "Експерт", цитирана от БТА.

Прочети още...
11:58 | 02 март 2022

МВнР към българите в Одеса: Стойте си вкъщи или потърсете бомбоубежище

От Министерството на външните работи направиха пост в страницата си във Фейсбук във връзка с войната в Украйна. 

В него те призовават българските граждани в Одеса да си стоят вкъщи или да потърсят най-близкото бомбоубежище. 

Прочети още...
11:21 | 02 март 2022

„Северсталь“ спира доставките за Европа

Руската металургична компания "Северсталь" заяви, че спира доставките си в Европа, след като ЕС наложи санкции на основния ѝ акционер, металургичния магнат Алексей Мордашов, съобщи Нова телевизия. 

Решението за спиране на доставките за Европейския съюз е взето "в рамките на санкциите, наложени на акционера".

Прочети още...
11:20 | 02 март 2022

Ходорковски: Руските олигарси могат да повлияят на Путин да спре войната

Руските олигарси могат да повлияят на президента Владимир Путин да спре братоубийствената война срещу Украйна. Това заяви руският предприемач и критик на Кремъл Михаил Ходорковски. 

Олигархичното обкръжение на Владимир Путин със сигурност е разтревожено от наложените сурови санкции, смята Ходорковски. В интервю за германската обществена телевизия ZDF той даде пример с милиардера Михаил Фридман и Роман Абрамович.

Прочети още...
11:15 | 02 март 2022

Бизнесът създава координационен щаб, ще предлага работни места на бежанците от Украйна

Ще бъде създаден Национален координационен щаб с участието на работодателите, който ще подпомага украинските граждани, които търсят убежище и работа в страната ни. Това стана ясно на среща на министъра на иновациите и растежа Даниел Лорер с представителите на работодателските организации.

Прочети още...
11:01 | 02 март 2022

Руският министър на отбраната обяви кога ще приключи войната в Украйна

Руският министър на отбраната Сергей Шойгу обяви, че "специалната военна операция", предприета от Москва, ще продължи дотогава, докато не бъдат изпълнени набелязаните цели, сред които ликвидиране на "военната заплаха" от Запада в конфликтния регион.

Прочети още...
10:55 | 02 март 2022

Ананиев: Със силите на НАТО се повишава капацитетът на българската армия

"Трябва да използваме плюсовете на НАТО за подобряване капацитета на българската армия, не е проблем да се отпуснат средства. Не виждам проблем да има сили на алианса у нас. С тях се повишава капацитета на българската армия". Това заяви за "Твоят ден" Настимир Ананиев, депутат от "Продължаваме промяната".

Прочети още...
10:35 | 02 март 2022

Зеленски поиска подкрепление от НАТО: Падне ли Украйна, руската армия ще бъде на вашите граници

Близо седмица от началото на руската инвазия в Украйна, нападнатата страна продължава да оказва съпротива срещу една от най-мощните армии в света. 

По данни на ООН към този момент сред цивилното население има 136 загинали от които 13 деца, повече от 400 души са ранени. Смята се обаче, че реалните числа са значително по-високи, информира CNN.

Прочети още...
09:50 | 02 март 2022

Над 200 френски военни пристигнаха в Румъния за подсилване на Източния фланг на НАТО

Още 235 френски военни и технически средства на 27-и батальон планински стрелци, водени от полковник Венсан Менге, пристигнаха снощи в 57-ма военновъздушна база "Михаил Когълничану" край Констанца, присъединявайки се към 40-те френски военни, които пристигнаха в Румъния през последните дни

Това предаде агенция Аджерпрес, като се позова на румънското министерство на отбраната.

Прочети още...
09:38 | 02 март 2022

Зам.-министър на Полша: Над 450 000 души са влезли от Украйна

Над 450 000 души са влезли в Полша от Украйна от началото на руската инвазия там в четвъртък миналата седмица. 

Това съобщи днес пред частното Радио "Зет" полският заместник-министър на вътрешните работи Павел Шефернакер, цитиран от Ройтерс.

Прочети още...
09:27 | 02 март 2022

Украинец към България: Благодаря ви!

Четири украински семейства с общо седем деца са приютени в хотел в „Слънчев бряг“. Всички те напуснат Киев в началото на войната.

От три дена бежанците са настанени в апартхотел в курорта. Тъй като това е лятна база обаче в момента там няма отопление. Осигурени са отоплителни уреди на украинските семейства, а доброволци са им доставили храна и дрехи.

Прочети още...
09:11 | 02 март 2022

Лариса Савченко от Бердянск: Стрелят в Киев и Харков. Много райони са без ток и отопление

Хвърлят се в дворовете някакви взривни устройства. Нощта мина спокойно, но вчера войските, които се бяха изтеглили от града, обсаждат Бердянск, има постове, военни влизат в дворове. Засега имаме ток. Пиша списъци с хора, които искат да се евакуират, предавам ги на България. Имам много заявки от майки с деца, които са изплашени, седят от първия ден в укритията, всички се притесняват като има войници с оръжие, много е опасно", заяви в "Денят започва" Лариса Савченко, ръководител на българското училище в Бердянск.

Прочети още...
08:49 | 02 март 2022

Бесарабски българин: Удариха с ракета българско село, има убит

Имаше два ракетни удара. Удариха българско село. Имаше военна част там. Един човек е убит и един ранен“.

Това съобщи депутатът в местния парламент на Одеска област Трифон Антов в ефира на бТВ.

Прочети още...
08:34 | 02 март 2022

Каримански потвърди, че ще е номинацията на ИТН за управител на БНБ

Председателят на комисията по бюджет и финанси Любомир Каримански обясни в студиото на “Здравей, България” какво означават санкциите, наложени от Visa и Mastercard:

“Това означава, че всички банки, които са в системата на Visa и Mastercard не могат да се разплащат. Картови схеми, които съществуват само в Русия, могат да функционират. На практика предимно в кеш ще стават разплащанията. Възможно е и кешът да приключи в един момент”.

Прочети още...
08:23 | 02 март 2022

Путин скрил семейството си в подземен град в Сибир?

Владимир Путин е скрил членовете на семейството си в подземен град в Сибир, твърди руски професор, цитиран от западни издания.

Политологът Валери Соловей разкрива, че става въпрос за луксозен бункер в планината Алтай, който прилича на подземен град и е проектиран за случаи на ядрена война. Той не уточнява за кои хора от близкия кръг на руския лидер става въпрос, но вероятно визира бившата гимнастичка Алина Кабаева, за която се говори, че е неговата половинка.

 
Прочети още...
08:17 | 02 март 2022

Путин забранил повече от 10 000 долара налични пари да не се изнасят

„Вчера и тази сутрин за първи път от няколко дни, откакто е в ход операцията в Украйна, в новинарските агенции и по телевизиите се появиха други новини, които не са свързани с нея и санкциите“

Това каза за „Тази сутрин“ по бТВ Мила Кудрина от Москва.

Прочети още...
08:03 | 02 март 2022

Журналист: Крайната цел на Путин е унищожаването на украинската нация

В момента Путин е активирал малка част от армията. Може да активира още в Приднестровието.

Ако това се случи, украинската армия ще се разпръсне и няма да може да защити Киев. Това заяви журналистът Петър Карабоев в студиото на Нова телевизия.

Прочети още...
07:31 | 02 март 2022

Украинският град Херсон падна

След последните сражения в Украйна южният град Херсон, с население от четвърт милион души, е под контрола на руските войски.

Прочети още...
07:25 | 02 март 2022

Джо Байдън пред Конгреса: Владимир Путин няма представа какво се задава

Джо Байдън бе аплодиран от демократи и републиканци в знак на подкрепа за Украйна по време на речта си "За състоянието на Съюза", произнесена тази нощ пред Конгреса, предаде Ройтерс. 

"Нека всеки от нас, който е в състояние да стане, да стане и да изпрати ясен сигнал към Украйна и света", каза президентът на САЩ. Законодателите от двете партии, събрани в пленарната зала на Камарата на представителите, се изправиха и с овации и развяване на украински флагове изразиха подкрепата си за борбата на народа на Украйна срещу нашествието на Русия.

Прочети още...
07:13 | 02 март 2022

Руски войски са влезли в Херсон, боеве в центъра на Харков

Тази сряда се очаква вторият кръг на преговори между Украйна и Русия.  

Междувременно тази сутрин украинските военни потвърдиха, че руски парашутисти са кацнали в Харков в опит да превземат обсадения град. В изявлението се добавя, че руските войски са атакували регионална военна болница и че боевете продължават.

Прочети още...
07:11 | 02 март 2022

Сергей Лагодински: Русия ще затъне в Украйна и няма да има време за България

Евродепутатът от партията на Зелените/Европейски свободен алианс Сергей Лагодински, който е от руски произход, заяви пред БНР, че Русия ще затъне сериозно в Украйна и няма да има време да пренасочи агресията си към други страни, в това число и към България.

„Не смятам, че България е най-добрият кандидат за следващите стъпки. И дори не мисля, че такива действия са възможни в момента, защото те се борят в Украйна и дори там не са стигнали, където искат да бъдат. И ще бъдат доста заети там в продължение на месеци, дори и години, защото не се контролира така лесно страна с такива мащаби и воля за борба срещу окупатора. И много ресурси ще се хвърлят за тази цел“, каза той пред БНР.

Прочети още...
06:39 | 02 март 2022

Блинкън: Победа на Путин в Украйна би влошила хуманитарната криза

Ако руският президент Владимир Путин успее да свали правителството в Киев, хуманитарната криза и кризата с правата на човека в Украйна ще се задълбочат, предупреди вчера ръководителят на американската дипломация Антъни Блинкън, цитиран от Франс прес.

Във видеоизявление пред Съвета на ООН по правата на човека Блинкън каза, че тази предумишлена, непредизвикана и неоправдана атака на Русия срещу Украйна е създала сериозна хуманитарна криза и криза с правата на човека в тази страна.

Прочети още...
06:31 | 02 март 2022

Зеленски към Байдън: Трябва да спрем агресора възможно най-бързо

В телефонен разговор с американския си колега Джо Байдън украинският държавен глава Володимир Зеленски е призовал вчера за възможно най-бързо възпиране на руските сили, предаде Франс прес.

“Току-що разговарях с президента на САЩ”, написа Зеленски в "Туитър". “Трябва да спрем агресора възможно най-скоро”, заяви той след разговора, състоял се на шестия ден от руското нашествие в Украйна.

Прочети още...
06:27 | 02 март 2022

Полша призова за още санкции срещу Русия, ако войната продължи

Полският външен министър Збигнев Рау днес призова за налагането на още санкции срещу Русия, ако не прекрати инвазията си в Украйна, предаде Ройтерс.

"Постигнатото дотук показва, че ако войната продължи по-дълго, обхватът на санкциите ще се разшири. Имаме съгласие по този въпрос", каза той след среща с германския външен министър Аналена Бербок и френския пръв дипломат Жан-Ив Льо Дриан в полския град Лодз.

60244 66

Свързани новини

Коментари 66

Добави коментар
Niki do Anonimen

2022.03.03 | 10:48

66
Do tozi Anonimen koito ni tarsi po novini.bd :)) Ne se napavai brat4e da ne te hvane Papilona Virus! :))
РОССИЯ

2022.03.03 | 04:08

65
ВРАГ НОМЕР 1 НА НАШИЙ МИР , СЛАВА НАТО , СЛАВА США , СЛАВА УКРАИНЬ
Няма как да си патриот, и да не бъдеш русофоб!

2022.03.02 | 15:55

26
Всички големи компаний напускат Московлията! Всички бойкотират изказванията на рускенефа ! Всички дори и Швейцария, която беше неутрална през втората световна война наложиха санкции на рускенефа! В рускенефа останаха само руските бедни компании! Украйна е малката държава, която счупи зъбите на голямата мечка :)

2022.03.03 | 03:57

64
само дето Индия , Китай ,Турция и Иран са с Русия , както и толяма част от останалият свят, светът не е само западна Европа и Америка

2022.03.03 | 00:52

58
Грешиш ,голямата мечка е Китай,а украйна яде дървото защото са разрешили да се построят военни лаборатории на Англия и Сащ за разработване на бактерии и вируси.Лавров го каза тази вечер,че Украйна освен всичко друго е допуснала и чужди бази в азовско море и вече е станала прекалено активна в забранени действия които могат да разрушаващи и то толкова близо до тях.
Няма как да си патриот, и да не бъдеш русофоб!

2022.03.02 | 22:25

53
Дори и повечето русофили разбраха че путин е един военнопрестъпник и убиец! А най-добре го разбраха Украинците! За щастие украицните добре се научиха да се справят с окупантите! :)
Няма как да си патриот, и да не бъдеш русофоб!

2022.03.02 | 22:24

52
Къде е тоз ималоумник, който преди врем,е ми пишеше врели некипели тук, че политиката на рускенефа била ''отбранителна'' хахахха

2022.03.02 | 17:45

39
Ахаааа. Карат ги да си пълнят гащите и в същото време квичат за 'помощи' :)))) Май не си си пил хапчетата за шизофрения днес а?
Няма как да си патриот, и да не бъдеш русофоб!

2022.03.02 | 16:22

32
7 дни подред виждаме как украинците карат агресорите и окупантите от рускенефа да си пълнят гащите! :)
scarface ли

2022.03.02 | 16:21

31
Ти недей да говориш много да не осереш памперса и ти
scarface ли

2022.03.02 | 16:21

30
Ти недей да говориш много да не осереш памперса и ти
Niki

2022.03.03 | 01:48

60
Ukraintsite kakto gi gledam niama da dignat,beliat bayrak. Istoriata,Putin ubil svoite bratia i sabral voiska ot 4e4entsi musulmani! Da mu misliat nachite koito go Hvaliat Postojanno kak,chte gi pregarnat Bratichkite!

2022.03.03 | 03:54

63
дано дойдат и в България и да ти разпорят гaзъ
А ★♠♪

2022.03.02 | 22:09

50
НАТО ИДВА ...ЧОЧУЛИНИТЕ ПУТИНОФИЛИ ...СЕ РАЗБЯГАХА ..., АМЕРИКА ИДВА И ЗА НАЩИ КОМУНИСТИ НЕЗАКОННО ЗАБОГАТЕЛИ ...РАШКОВ БЕГАЙ ...

2022.03.03 | 03:53

62
мишка

2022.03.03 | 03:53

61
трол на новини.бг, столтенберг току що каза, че нато няма да се намесва
Майтапчи Йово

2022.03.02 | 23:41

56
Къде са бре, кслъф еврогейски, къде са:)))??? Да не ги "водиш" ти... набит най-отпред на чеповете им, джендър сплескан:)))?!?
Niki

2022.03.03 | 01:08

59
Voinata ochte ne e zapo4nala tova e samo na4aloto,po-natatak chte stane ochte po strachno kakto i v drugi strani v koito e voyuvala Rusia. Ukraina niama da moje da izdarji.Tolkova grosna strategia na voina ne sam vidial. Ako kakto kazvat negovi hora 4e Putin e bil bolen ot rak,da hodi da se lekuva!
Мутренска кypво

2022.03.02 | 18:00

40
от Новини.бг, теб и Зеленски Путин ще ви подкрепи... Отзад.

2022.03.03 | 00:47

57
Е иранския лидер да не е ял американски дъфки,ясно каза сащ е заплаха за света ,глей кво става..
Ненормалният US-президент:

2022.03.02 | 18:01

41
"Путин ще превземе Киев, но няма да сломи иранския народ"... Да си седесар е диагноза.
ВАША МААТь ..

2022.03.02 | 23:32

55
БлЯЯЯДЬ ...ФАШИСОоФ , В ЖОПУ ..ПОСТАВИЛ МАЮ ХУУЙ...В ЗАДНИЦИУУ...ВАША МАААТЬ ....

2022.03.02 | 22:53

54
Мощен удар е доставен на въздушната база Чугев с неизвестни оръжия. Преди няколко часа такъв мощен удар с неизвестни оръжия е нанесен на военното въздушно поле Чугев, че проблясъкът на експлозията може да се наблюдава на разстояние 60 километра. Експлозията беше толкова мощна, че се образуваше огромен купол, издигащ се на повече от километър височина, както се вижда от разпръснатите облаци. На представените видео изображения можете да видите момента на стачката. Не е известно какви оръжия са това, обаче, анализаторите смятат, че те са неизвестни тактически оръжия с много голяма сила, тъй като ударната вълна, според автора на видеото, дори е достигнала източната част на Харков. , които могат да се видят и на видеозаписи.
Русия няма нищо против Украйна в ЕС

2022.03.02 | 18:23

43
Но е против членството и в НАТО. Текущо прочетох интервю с Сергей Лавров, той каза че Русия иска демократична и многонационална държава и власт в която участват всички етноси- руснаци, българи и н.
кир михалаки

2022.03.02 | 22:11

51
тъпчо си ти
Варварина да

2022.03.02 | 20:28

48
го духа.

Добави коментар

Свързани видеа

Водещи новини