От затвора Навални призова руснаците да гласуват умно на предстоящите парламентарни избори

  • 01 септември 2021 21:30

  • 529
  • 4
От затвора Навални призова руснаците да гласуват умно на предстоящите парламентарни избори
© Фейсбук

Руснаците трябва да гласуват стратегически на предстоящите парламентарни избори, заяви от затвора опозиционният лидер Алексей НавалниАлексей НавалниАлексѐй Анато̀лиевич Нава̀лни (на руски: Алексей Анатольевич Навальный), цитиран от ДПА.

"Безусловно трябва да участвате в "умното гласуване", каза Навални в съобщение, публикувано в Инстаграм.

Опозиционерът има предвид подкрепяна от него стратегия за гласуване, при която избирателите не гласуват за предпочитания от тях кандидат, а за този кандидат, който според тях има най-голяма вероятност да победи кандидатите на елита.

Представители на екипа на Навални заявиха, че виждат възможност да отслабят значително "Единна Русия".

"Можем да го направим. Има и други като нас", заяви вчера в послание в Ютюб Владимир Милов, сътрудник на Навални. "Партията на мошениците и крадците удари историческо дъно по популярност", каза още той.

Навални: Принуждават ме да гледам държавната телевизия и пропагандни филми

Екипът на Навални възнамерява да създаде мобилно приложение, което да дава конкретни препоръки за кандидатите, и се надява да го пусне в употреба малко преди изборите.

"Трябва да минимизираме резултатите на "Единна Русия", което означава, че всеки трябва да гласува за партия, която има шанс да прескочи бариерата от пет процента" за партиите за влизане в Думата, каза наскоро друг колега на Навални Леонид Волков в интервю за сайта "Медуза", отбелязва БТА.

Константин Тодоров
529 4

Свързани новини

Коментари 4

Добави коментар
ЧИНГИЗ ХАН

2021.09.02 | 13:56

4
ДОКАРАЙТЕ МИ ГЛАВИТЕ НА: BRENNAN, KISSINGER, POMPEO, BURNS, BIDEN, Richard Moore, MAKRON, MERKEL, ЗЬОДЕР, ANDERS ASLUND, БОРТНИКОВ, ГЕРАСИМОВ, ПУТИН, БОРИСОВ, КИРИЛОВ, ПЪРВАНОВ, АХЛАДОВА, ДИМИТЪР ГЕОРГИЕВ, ЯНАКИ СТОИЛОВ, ЛЮБЕН ГОЦЕВ, ДАНИ КАНАЗИРЕВА, УКРО СКОТОВЕТЕ. И КОЖАТА НА ТОМИСЛАВ ДОНЧЕВ.
ЧИНГИЗ ХАН

2021.09.02 | 13:54

3
НА СЛЕДВАЩИЯ ПРОВОКАТОР, ЩЕ МУ ОТСЕКА ГЛАВАТА. ЩЕ МИ БЪДЕ ЗАБАВНО ДА СИ НАПРАВИМЕ ЕДИН ЛАЙПЦИГСКИ ПРОЦЕС :)
АСЕН КОСТАДИНОВ ИЛИЕВ

2021.09.02 | 13:47

2
АХМАЛАК, ВЗИМАЙ СИ КАРТОНЧЕТО ОТ ГРУ И СИ Е В А В АЙ МАЙКАТА СВИНСКА, ЩОТО У ПРЕЗИДЕНТСТВОТО, ЩЕ ТЕ ЗАКОЛЯ! К О П Е Л Е СВИНСКО!
ЧИНГИЗ ХАН

2021.09.02 | 13:43

1
ОНЯ ДЕН, КАТО СЕ БИХМЕ С ПЕТЪР ГОРНОВСКИ У МАЗЕТО, МУ КАЗАХ ЯСНО, ЧЕ ЩЕ НАБИЯ ГЛАВАТА НА ДЖУДЖЕТО ПИДОРАС НА ВИНКЕЛ ПРЕД БЛОКА. ДА НЕ Е ПРОПУСНАЛ ДА ВИ КАЖЕ ИЛИ НЕ СТЕ МЕ ЧУЛИ ТА МИ ПРАЩАТЕ ТЕХНИКА ДА МИ МУЧИ ЗА АБОНАТНАТА СТАНЦИЯ? :)

Добави коментар

Водещи новини