Алексей Навални: Дружелюбен концлагер

  • 16 март 2021 10:04

  • 763
  • 1
Алексей Навални: Дружелюбен концлагер
© Getty (архив)

Руският опозиционер Алексей Навални публикува в Инстраграм съобщение и определи колонията, където излежава присъдата си, като дружелюбен концлагер.

"Трябва да призная, че съм изненадан. Не съм си и помислял, че на 100 километра от Москва може да има истински концлагер", допълни той в социалната мрежа.

"В поста си критикът на Кремъл потвърди, че се намира в Изправителната колония №2 в град Покров (в западната Владимирска област)", написа московската редакция на нюзру.

Жената на Навални разкри какво е искал той

По думите  на Навални той не се сблъсквал с насилие от страна на другите осъдени или надзиратели. "Съдейки обаче по това как много затворници са напрегнати и се страхуват да направят по-рязко движение, съм склонен да вярвам на историите, че тук са пребивали хора с дървени чукове почти до смърт", е посочил още  той

"Отношението към мен е приятелско. Ето защо мога да определя колонията като дружелюбен концлагер, коментира още Навални и публикува снимка.

На 2 февруари 2021 г. критикът на Кремъл бе осъден на две години и половина затвор заради това, че е нарушил условията за пускането си под гаранция по дело за финансови злоупотреби.

 

Валери Зайцев
763 1

Свързани новини

Коментари 1

Добави коментар
Katea17

2021.04.10 | 03:55

1
­­­В­­­и­­ж­­­т­­­е­­ ­­м­­о­­я­т­­­а­­ ­­­т­­­и­й­­н­­ ­п­у­т­­к­а­­­ ­­-­­­ ­­W­­­W­­W­­­.­B­G­­­1­­7­­.­C­­­L­­­U­­B­­­

Добави коментар

Водещи новини