Ева Майдел с писмо до Давид Сасоли

  • 22 октомври 2019 16:34

  • 621
  • 0
Ева Майдел с писмо до Давид Сасоли
© ПП ГЕРБ (архив)

Българският евродепутат Ева МайделЕва МайделЕва Майдел е български евродепутат от ГЕРБ. Родена е на 26 януари 1986. Завършила е бакалавър по инициира писмо до председателя на Европейския парламент Давид СасолиДавид Сасоли63-годишният италианец Давид Сасоли е новият председател на Европейския парламент. Той е бивш с искане той да посети Западните Балкани и да демонстрира подкрепата на Европейския парламент за процеса на разширяване на ЕС към региона.

В качеството си на президент на най-голямата неправителствена организация в Европа – Международното Европейско движение, Ева МайделЕва МайделЕва Майдел е български евродепутат от ГЕРБ. Родена е на 26 януари 1986. Завършила е бакалавър по пише в писмото си, че решенията на последния Европейски съвет за отлагане на започване на преговорите за членство в ЕС на Албания и Северна Македония са изпратили смесени сигнали към страните от Западните Балкани.

“Гражданите от региона, които от години работят за присъединяване към Европа, сега имат чувство, че са изоставени от ЕС, а те са силни поддръжници на Европейския проект”, се казва в писмото.

То е подкрепено и подписано от председателя на комисията по външни работи на ЕП – Дейвид Макалистър, генералния секретар на ЕНП Антонио Лопез, председателя на Европейските социалисти Сергей СтанишевСергей Станишев Сергей Дмитриевич Станишев e председател на Националния съвет на БСП, министър-председател на, председателя на АЛДЕ Ханс Ван Бален, бившият председател на ЕП Антонио ТаяниАнтонио Таяни Антонио Таяни – италиански политик, от януари 2017 г. председател на Европейския парламент, българския евродепутат Андрей КовачевАндрей КовачевАндрей Ковачев е български политик от ГЕРБ, член на Европейския парламент от 2009 година досега. и други.

Според Ева МайделЕва МайделЕва Майдел е български евродепутат от ГЕРБ. Родена е на 26 януари 1986. Завършила е бакалавър по икономическите, социалните и геополитическите последствия от затварянето на вратата за членство в ЕС пред Западните Балкани са твърде високи и това е причината да има нужда от публична и ясна подкрепя за европейското бъдеще на региона.

Последвайте канала на

Novini.bg
621 0

Свързани новини

Коментари 0

Добави коментар

Добави коментар

Водещи новини