Ева Майдел към Вебер: Промените в ЕС след кризата трябва да засилят икономиката

  • 04 юни 2020 13:40

  • 155
  • 0
Ева Майдел към Вебер: Промените в ЕС след кризата трябва да засилят икономиката
©

„Възстановяването от настоящата криза ще е съпроводено от промени в държавите от ЕС – засилване на стратегическата ни автономност, устойчивостта и природосъобразните политики, дигитализацията. Те не трябва да ни плашат, а да ги използваме за засилване на ръста на икономиката и повишаване на качеството на живот на европейците. За целта трябва да преведем целите на разбираем за гражданите език, т.е. вместо да говорим абстрактно за здравеопазването, да назовем конкретни цели като лечение на онкологичните заболявания или намаляване на зависимостта за лекарства от трети страни.“ Това заяви българският евродепутат Ева МайделЕва МайделЕва Майдел е български евродепутат от ГЕРБ. Родена е на 26 януари 1986. Завършила е бакалавър по пред председателя на групата на Европейската народна партия (ЕНП) в Европейския парламент Манфред ВеберМанфред ВеберМанфред Вебер – германски политик. Манфред Вебер е роден на 14 юли 1972 г. в баварското селище.

Разговорът беше част от срещата на Вебер с Мрежата на младите депутати от ЕНП, чийто координатор е Ева МайделЕва МайделЕва Майдел е български евродепутат от ГЕРБ. Родена е на 26 януари 1986. Завършила е бакалавър по.

На онлайн дискусията бяха представени резултати от инициативата за разговори между евродепутатите и световни експерти от различни области, които очертаха мерки за справяне със здравните и икономическите последици от COVID-19.

Манфред ВеберМанфред ВеберМанфред Вебер – германски политик. Манфред Вебер е роден на 14 юли 1972 г. в баварското селище оцени високо инициативата и се ангажира да включи основните изводи от дебатите със специалистите в позициите на най-голямата група в ЕП – ЕНП.

Не е нужно ЕС да се намесва във всяка сфера на живота, а да се концентрира там, където има компетентности и може да повлияе най-съществено. В диалог с гражданите, в ЕНП работим по конкретна визия как да изглежда Европа след 10, 20, 30 години, за да имаме план за реализирането на целите и приоритетите. Само тогава можем да разчитаме на ангажираността на европейците с развитието на ЕС“, допълни Ева МайделЕва МайделЕва Майдел е български евродепутат от ГЕРБ. Родена е на 26 януари 1986. Завършила е бакалавър по по време на дискусията.

Novini.bg
155 0

Свързани новини

Коментари 0

Добави коментар

Добави коментар

Водещи новини