Ева Майдел (ГЕРБ/ЕНП): Даниел Панов е единственият гарант за европейското развитие на Велико Търново

  • 15 октомври 2019 12:59

  • 231
  • 2
Ева Майдел (ГЕРБ/ЕНП): Даниел Панов е единственият гарант за европейското развитие на Велико Търново
©

„Знаете, че преди избори се обещава най-много. Но рядко някой се обръща назад, за да види, дали обещанията са изпълнени. Когато избираме кметове и общински съветници, е важно да подкрепим хора, които са доказали, че могат да организират строежа на нови детски градини, че знаят как се реновират паметници на културата и привличат туристи, как се пише проект за европейско финансиране. Могат, защото вече са го правили. За да си добър кмет, не са достатъчни само желание и интервюта. Трябва много повече – последователност, опит, професионализъм. Даниел ПановДаниел ПановДаниел Димитров Панов е български политик, роден на 4 октомври 1967 година в град Велико Търново, е доказал, че притежава всички тези качества и може да постига резултати в полза на гражданите. Той е единственият гарант за европейското развитие на Велико Търново.“

Това заяви българският евродепутат Ева МайделЕва МайделЕва Майдел е български евродепутат от ГЕРБ. Родена е на 26 януари 1986. Завършила е бакалавър по във вторник 15 октомври 2019 г. по време на работно посещение и срещи с граждани във Велико Търново.

„В ГЕРБ обичаме да говорим с факти. Инж. Панов доказа, че може да постига резултати в интерес на гражданите. Велико е сред 7-те лидери по целесъобразно изразходвани средства от Европейския съюз. Никога в последните десетилетия не са се обновявали толкова училища, не са се ремонтирали толкова улици и сгради, не са се привличали толкова много инвестиции и работни места. С помощта на Общината 26 технологични фирми от областта създадоха IT обединение, което поставя Велико Търново с големи букви на технологичната карта на България. Това са конкретни резултати, доказващи, че Даниел ПановДаниел ПановДаниел Димитров Панов е български политик, роден на 4 октомври 1967 година в град Велико Търново, и екипът му знаят как да развиват града и да правят живота на търновци по-добър.“ Това допълни Ева МайделЕва МайделЕва Майдел е български евродепутат от ГЕРБ. Родена е на 26 януари 1986. Завършила е бакалавър по, която има информационен офис в града и реализира и подкрепя много инициативи в областта.

 

Novini.bg
231 2

Свързани новини

Коментари 2

Добави коментар
абе

2019.10.15 | 13:28

2

абе малоумници, нашите царе ако гонеха "европейско" или визайнтийско(римско) бъдеще до сега щяхме да сме претопени я в римокатолицизма я да говорим на гречески. трябва да си направим наше българско бъдеще, не да гоним чужди утопии. то комунизъм строяхме, то содомитския съюз. бъдещето на европейския съюз ще е като на съветския съюз. първо ще се развие до някъде, после ще започне да пропада, ще започнат етнически и религиозни борби, накрая ще завърши с локални войни и много кръв. историята ни го преподава това безкрайно много пъти, но никой не се учи от историята.

2019.10.15 | 13:26

1

тъпа к.у.р.ва

Добави коментар

Водещи новини