Израел нанесе ответен удар по обекти на ХАМАС в ивицата Газа

  • 24 април 2021 09:01

  • 859
  • 1
Израел нанесе ответен удар по обекти на ХАМАС в ивицата Газа
© Getty images

Войсковите сили за отбрана на Израел ЦАХАЛ атакуваха тази нощ военни обекти на радикалното палестинско движение ХАМАС в ивицата Газа в отговор на изстреляни към Еврейската държава ракети, предаде ТАСС.

В отговор на ракетния обстрел срещу Израел през нощта, току-що поразихме обекти на терористите от ХАМАС в Газа, включително подземна инфраструктура и ракетни площадки, се казва в съобщението, публикувано в Туитър. По-рано израелската армия съобщи за общо пет ракети, изстреляни от ивицата Газа срещу Южен Израел.

Три ракети бяха изстреляни от Газа към Израел, нощ на хаос в Ерусалим

Снощи палестински екстремисти от Газа изстреляха три ракети по израелска територия, информира БТА. Една беше прехваната от системата за ПВО "Железен купол", а другите две се взривиха в района на оградата за сигурност по границата, съобщи армейската пресслужба.

Novini.bg
859 1

Свързани новини

Коментари 1

Добави коментар

2021.04.24 | 11:39

1
Арабите поне yмират бързо, докато нас ни изцеждат бавно и мъчително икономически. Евгеите видяха, че кредитите не вървят и решиха да печелят от депозитите с такси и отрицателни лихви. Един ден ще се събудим и ще окаже, че евгеите притежават всичко, имуществото ни, земята ни, но няма да е утре, имайте търпение, ще трябват още 10-на години

Добави коментар

Водещи новини