Сашо Диков: Няма по-щастлив човек от мен!

„Няма по-щастлив човек от мен! Но, разбира се, това, което ще подаря на бебето Александър, ще е тайна от медиите. Това са лични неща“. Така успелият журналист Сашо Диков се зарадва на новината, че е станал дядо на момченцето Александър.

„Горд съм, че са кръстили бебето на мен. Имам зет като мед. Илиян е талантлив, постигнал е всичко сам, това е много важно. Колкото до сватба, не съм сигурен, че скоро ще има. Те не държат на това“, споделя Сашо.

Роднините на Илиян Любомиров също не можели да си намерят място от щастие. Пернишката му рода е приготвила скъпи армагани за новороденото, писа „България Днес“.

„Аз съм израснал при баба. Там научих някои важни неща – да карам колело по площада, да чета в. „Дума“, като си плюнча пръста и да свалям мацки по стара пернишка рецепта. Ето и самата рецепта: приближава се до най-впечатляващата дама в някой клуб, глътва наведнъж питието й и пита със сластен глас: „Да ти поръчам ли още едно?“, шегува се с родословието си Любомиров.

Коментари

 1. 2019.04.23 | 16:25

  На бегом при крадливия Цветан в Белград и от радост да не забравиш да му врътнеш една свирка .

 2. 2019.04.23 | 15:48

  Честито!!! Дай боже всекиму...

  Сашо, какво стана с къщата на Борисов в Испания? А с златото в Швейцария, стояло на влог на името на Тато, а после наследено от Борисов?

  1. 2019.04.23 | 15:57

   Ivan Stanchev
   Попитай другарката Курненлия Нинова за техноо импекс! И за откраднатото от куминистите тва питай смешнико също за лагерите и за избитата интелигенция.

 3. 2019.04.23 | 16:28

  Цървул

 4. 2019.04.23 | 18:35

  Има!Цвък Молитвата,защото има самостоятелен асансьор с клекало.

 5. 2019.04.23 | 21:13

  И на тая грозната петиа некой и го тури КАКВО ЛИ НЕ ПРАВЯТ ВРЪЗКИТЕ

 6. 2019.04.23 | 23:46

  И︆︆ск︆︆аш л︆︆и да с︆︆е на︆︆ме︆︆ри ж︆︆ен︆︆а за ед︆︆на н︆︆о︆︆щ? Д︆︆об︆︆ре до︆︆шл︆︆и на >︆︆>︆︆> w︆︆w︆︆w.︆︆S︆︆e︆︆x︆︆y︆︆d︆︆r︆︆o︆︆m.︆︆C︆︆o︆︆m
  ***************************************************************
  Не в момента с момичета? Да, всички хора обичат големи неща и дълги действие. Опитайте >︆︆>︆︆> >︆︆>︆︆> w︆︆w︆︆w.︆︆X︆︆X︆︆m︆︆ac︆︆ho.︆︆C︆︆o︆︆m

 1. 1

Напиши коментар

Спорт

още

Водещи новини

още

Още новини

още

Най-четени

Най-коментирани

Клюки

още

Анкета

Постигна ли перфектната визия Джулияна Гани?

Постигна ли перфектната визия Джулияна Гани?

Избрано от Интернет