Диков с ново писмо за Слави Трифонов: Той свърши, преди да е започнал. Не в сексуален смисъл

  • 08 август 2021 18:03

  • 16249
  • 46
Диков с ново писмо за Слави Трифонов: Той свърши, преди да е започнал. Не в сексуален смисъл
© Булфото (архив)

Тв журналистът Сашо Диков разпространи ново отворено писмо до Слави ТрифоновСлави Трифонов Станислав Тодоров Трифонов e български певец, телевизионен водещ и продуцент. Роден е в и парламентарната група на "Има такъв народИма такъв народ"Има такъв народ" е политическа партия в България, създадена от българския телевизионен". 

Признавам си, че никога (дори след най-левашките гафове на Слави в последно време), не съм допускал Дългият да е способен на такава наглост. И то наглост, изразящата се в пълна загуба на разсъдък, или във фатална зависимост от нечий болен, ама много болен мозък. Такова брутално публично изнасилване на нормите за политическа порядъчност дори "окаяната жертва на Мата Хари" не си е позволявал, пише Диков. 

Ето и пълният текст на отвореното му писмо: 

"Той свърши преди да е започнал..." или “Слави се самоуби(ва) 2”

Заглавието е по повод на Слави ТрифоновСлави Трифонов Станислав Тодоров Трифонов e български певец, телевизионен водещ и продуцент. Роден е в с допълнението, че не е в сексуален смисъл. Изплагиатствах го от "форумец", а поводът е изобличеният (или по-скоро изобличилият се) като плагиат Петър Илиев, който не само че не беше изхвърлен от правителството, ами беше издигнат и до вицепремиер.

…..

Признавам си, че никога (дори след най-левашките гафове на Слави в последно време), не съм допускал Дългият да е способен на такава наглост. И то наглост, изразящата се в пълна загуба на разсъдък, или във фатална зависимост от нечий болен, ама много болен мозък. Такова брутално публично изнасилване на нормите за политическа порядъчност дори "окаяната жертва на Мата Хари" не си е позволявал. 

В първото открито писмо се обърнах към Слави, но след издигането на почетния консул на офшорката Барбадос до вице, очевидно няма никакъв смисъл да правя опити сомнамбулът да бъде събуден. Впрочем, не мога да си спомня кой известен ТВ водещ беше регистрирал свои фирми в една друга офшорна зона… Разбира се, не забравям и няма как да забравя страхотните неща, които десетки години е правил.

Сега се обръщам към парламентарната група на "Има такъв народИма такъв народ"Има такъв народ" е политическа партия в България, създадена от българския телевизионен". Не към Тошко, Филип или Балабанов, които за толкова малко време толкова много си повярваха, че човек се чуди да се смее ли или да плаче…

Обръщам се към останалите, начело с Ива МитеваИва МитеваИва Митева Йорданова-Рупчева е родена на 25 октомври 1972 г. в Разград. Завършила е висше, с въпроса: "Вие защо влязохте в политиката?" 

Отстрани изглежда, че не възразявате срещу следното:
- Да бъдат унижавани и обиждани другите партии, евентуални ваши съмишленици в борбата срещу Голямото Зло.
- Да бъдат слагани на високи постове хора с, меко казано, спорно минало и, твърдо казано, нелепо настояще.
- Да бъдат правени нелепи рокади в правителството ви без обяснения и без мотиви.
- Да се плясва на обществото премиер с куп "сенки" в миналото. После той да се маха, да се заговори, че се слага друг, а в последния момент да изникне трети, който се оказва човек с куха биография и с още по-кухи позициии (вж. първото писмо).
- Да не бъде отстраняван човек, очевидно неприемлив за обществото, като фамозния адвокат Петър Илиев, след като си деклалирал, че в правителството нямат място министри, "извършвали кражба на интелектуална собственост". А за преписвача Илиев има. И не какво да е място - първоначално беше министър на правосъдието, след две седмици - МВР шеф, а след още няколко дни - вече е и вицепремиер.
Неговото плагиатство не само че вече е доказано, не само че има издадена присъда, а тя на всичкото отгоре е и изпълнена.

Сашо Диков разби Трифонов: Слави се самоубива. Все още не вярвам, че го самоубиват!

Присъдата се състои в това, че самият той преди един месец е иззел от всички възможни места "токсичния" си научен труд, а медиите се добраха до отделни екземпляри, след ровене в невероятни места, щом стана ясно, че “творбата” липсва в библиотеките и обичайните справочници.

През седмицата в Парламента "супердопингираният с внезапна власт” Тошко (само да можеше да се види каква карикатура е на самия себе си в сравнение с онзи Тошко от БТВ) в стила на Тома БиковТома БиковТома Биков e български политик, роден на 10 октомври 1980 г. в Бургас. Завършва актьорство за невъзмутимо повтори пет пъти: "Нека един застане с лицето си и да обвини П.И. в плагиатство, за да бъде осъден."

В четвъртък в интервю за един сайт, а в събота сутринта по "Нова", ограбената доц. Киселова заяви: "На 04.12.2007 год. написах дисертация, а през 2015-а излезе книгата на Петър Илиев, в която веднага видях, така да се каже, смущаващи неща. Тази седмица към етичната комисия на СУ има подадени три други сигнала, свързани с плагиатство срещу Петър Илиев."

"А сега какво правим?", бих запитал Тошко.

На всичкото отгоре в събота на обяд по БНР пред Силвия Великова, прекрасната иначе Ива МитеваИва МитеваИва Митева Йорданова-Рупчева е родена на 25 октомври 1972 г. в Разград. Завършила е висше заяви, че правителството ще бъде гласувано в сряда и дотогава могат да бъдат правени всякакви промени в имената на министрите. “Налагат ли се?", попита наивно Силвия, а отговорът беше "Ако има възражения или консесус за промени".

Любопитно е, че Ива познава незаменимия Илиев, работили са по общи проекти, но за сегашния казус "не знаела точно, не била чела. Освен това не била в групата на ИТН, която преговаря с другите партии... И освен това за един човек можело да се кажат и хубави, и не толкова хубави неща.

Ива, имам чувството, че сте свестен човек. Не ставайте повече за смях и жертва на болни амбиции или на болезнени зависимости. И как Вие, прекрасна г-жо Митева (както и другите от групата), ще отговорите на доц. Киселова, която пита по адрес на Петър Илиев: “Коректно ли е такива хора да символизират промяната?!"

Скъпи депутати, как ви звучи следният диалог:
Ива Николова: "Ако се докаже плагиатство, ще освободите ли МВР шефа?" "Ако” е много хубав хипотетичен израз", се изцепи Шнорхела-философ. 

Вие от групата как се почувствахте, когато ГЕРБГЕРБГЕРБ е дясноцентристка популистка, консервативна и проевропейска политическа партия в и ДПСДПСДвижението за права и свободи (ДПС) е центристка политическа партия в България, ползваща се с бурно аплодираха Тошко, а той в стила на кафявите медии, громеше Асен ВасилевАсен ВасилевАсен Василев е министър на икономиката, енергетиката и туризма от 12 март до 29 май 2013 г. С указ на и Кирил ПетковКирил ПетковKирил Петков Петков е роден през 1980 г. Той е един от основатели на Центъра за Икономически?

Замисляте ли се защо ПИК и БЛИЦ започнаха "да се слагат" на ИТН? Вярно е, че ПИК публикува писмото ми към Слави, но малко след това лично Недялко Недялков ме оплю в голям материал, казвайки че "писмото на личния куриер на Божков прилича на поръчка." ПИК пусна също милозлив репортаж за скромния кандидат-премиер по къси гащи как пазарува на евтин пазар и как, за разлика от Бойко РашковБойко РашковРашков е роден на 28 септември 1954 г. в с. Огняново, област Благоевград. Завършва право в Софийския, живее в скромен апартамент от 80 кв.м. в краен квартал.

Аз като известен гадняр се питам: "Сори, ама не беше ли господин кандидат-премиерът успешен предприемач, доказал се в много в мултиконтинентални проекти?"

БЛИЦ също се отчете с правилен материал по темата: Заглавие "Вижте цялата истина за новия вътрешен министър."

И сега цитирам от интервюто: "Кой твърди нещата, свързани с плагиатство? Няма нищо подобно. Това трябва да е абсолютно ясно!"

И по-нататък... "призовавам този въпрос да бъде спрян, защото няма смисъл да се дискутира. Някой да се е оплакал?" Материалът е от 04.08.2021 год.

На кого принадлежат тези категорични думи? Най-вероятно на научния ръководител, който е дал отлична оценка на въпросния труд на Илиев. И този научен ръководител е, неговото име е....проф. д-р ... кой мислите... би било логично да е проф. д-р Георги БлизнашкиГеорги Близнашки Проф. Георги Петков Близнашки е роден на 4 октомври 1956 г. в с. Скравена, Софийска - бивш служебен премиер и работещ в същата катедра. И още по-логично е да бъде категоричната позиция на ръководителя на катедрата и бивш конституционен съдия проф. Пламен Киров. Логично е, защото и двамата обичат да се изявяват в много ТВ студия. Вярно с предимно "правилни" водещи. Но сега мълчат. До събота към 18 ч. не съм чул да са казали каквото и да било по темата. А въпросното интервю е с преподавателя по конституционно право от същата катедра, младият анонимник, някой си д-р Орлин Колев. 

Още по-кошмарно е, че за въпросния скандал се разбира още през 2015-а година. Тогава на Киселова й казали "седнете и се разберете с Илиев." И още от Киселова: "С Илиев така и не се разбрахме, но в името на символа на академизма - Софийския университет - реших да си затрая. И така цели 6 години, докато името ми не беше намесено в скандала."

Депутати от ИТН, как ще отговорите на доцентката, която попита "какво още трябва да се случи, за да заживеем според закона и морала?”

По време на гостуването си при Силвия Великова в събота чудесната иначе Ива МитеваИва МитеваИва Митева Йорданова-Рупчева е родена на 25 октомври 1972 г. в Разград. Завършила е висше след видимото притеснение по казуса Илиев, с огромно облекчение изригна: "Подадената оставка от кандидата за министър на правосъдието е проява на морал. Поздравявам го."

Става дума за онзи анонимен депутат с постове в социалните мрежи за "соросоидите майкопродавници".

Впрочем, новият кандидат за правосъден министър дали пък го одобрявате с неговите изцепки?

В един момент Ива проплака: "Преди изборите много обикаляхме из страната. Нали търсихме млади и неопетнени... "

Въпрос от мен: "А какво намерихте?"

Навремето имаше анкета сред депутатите от ГЕРБГЕРБГЕРБ е дясноцентристка популистка, консервативна и проевропейска политическа партия в как оценяват работата на премиера Борисов по шестобалната система. О чудо, имаше една петица от младо момиче от провинцията. Ако сега вас ви попитат "Как оценявате действията на вашия гуру?" Как, кога и с какви мотиви бе определен първият, а после беше махнат. Как беше определен вторият, после беше махнат. И накрая сложен третият за кандидат-премиер? Имаше ли гласуване? Имаше ли против?

Не ви ли обижда предложението за постовете на безценния Петър Илиев?

Ще продължите ли безропотно да следвате всяко оливане на Тошко, Филип или Балабанов?
Съдраните дънки на Филип в Парламента знак за какво са?

Ще бъдете ли в огромната си част безлика онемяла маса хора, загубили чест и достойнство?

С други думи, така както вашият фюрер все повече се превръща в копие на Бойко БорисовБойко Борисов Бойко Методиев Борисов е министър-председател на Република България. Роден е на 13 юни 1959 г, вие дали не се превръщате (превърнахте) в копие на парламентарната група на ГЕРБГЕРБГЕРБ е дясноцентристка популистка, консервативна и проевропейска политическа партия в. Давате ли си сметка накъде ви води Председателят?
Към изчегъртване на ГЕРБГЕРБГЕРБ е дясноцентристка популистка, консервативна и проевропейска политическа партия в или към постилане на килима за онзи с многото натрупани неща?
Вече не започнахте ли да си задавате въпроса: "Впрочем, защо тръгнахме след Слави? Защо, по дяволите, сме в Парламента?"

Един финал без въпрос:

Доц. Киселова казва: “Отдавна се разбра, че Петър Илиев има солиден гръб.“
И все пак достигаме до кошмарния въпрос: “Кой е този тръб?” Очевидно този гръб е толкова широк (висок, силен, богат), че принуждава Слави да изглежда смешен и жалък… 

Novini.bg
16249 46

Свързани новини

Коментари 46

Добави коментар
Телешко бонфиле със сос от аншуа

2021.08.09 | 12:44

46
офшорката Барбадос , има ли по-хубаво ?
Нзиколов

2021.08.08 | 22:18

31
Човек трябва да знае, кога да си тръгне, така че да не става смешен! Вие г-н Диков, трябваше да го направите преди около 20 години! Много е тъжно да проследиш през годините журналистическата деградация!(((
Леле

2021.08.09 | 10:19

45
Един журналист да остана и ти го оплю. Ко не те кефи че реди Чалгаря редящ правителство от ДиванЯ?
никой

2021.08.09 | 10:04

44
Дано господ се смили, над невежите и малоумните.

2021.08.08 | 22:39

32
Пияница!
УЗУНОВ

2021.08.09 | 09:17

43
от кратуна кратунки от маймуна маймунки слави е голям смешник

2021.08.09 | 09:14

42
Браво, господин Диков!
mm

2021.08.09 | 07:22

41
sashe bre kakav seksualen smisal vijdash ti pri pederasite deto gi shibat.

2021.08.09 | 00:30

39
Диков много рядко е бил прав по даден политически въпрос , но в случая е ! Много добре ги охарактеризира!

2021.08.09 | 07:18

40
Алкохола му е вповече.
Ами

2021.08.09 | 00:27

38
ИТН са дошли отникъде и по начина, по който се представят, ще отидат в политическото небитие. Техните технократи ще попаднат в небрано лозе, никаква самостоятелност не можем да очакваме, предвид това, че министрите ще попаднат в зависимости, ще подпишат неща, които не са чели. Влизаме в един изключително безпринципен период в политиката.
FARAON

2021.08.08 | 23:32

37
ОТНОСНО ПЛАГИАТСТВОТО, ТО СИ Е НЕЩО СЪВСЕН НОРМАЛНО У КАНЕФА :) ЩОМ МОЖЕ ДА СТАНЕШ ДОЦЕНТ СВИРЕЙКИ НА АКОРДЕОН ЗА ДА ОБЕЗБОЛЯВАШ ДЕЦА ЗА ЗЪБОЛЕКАРСКА РАБОТА, КАТО ДОЦЕНТ ЦОЛОВА ИЛИ С ВОДА ЗА ПЛАКНЕНЕ НА УСТА ДА СТАНЕШ ПРОФЕСОР, КАТО, ЗА КАКВО ГОВОРИМЕ?! :)
Красимир

2021.08.08 | 23:11

36
Алкохола не прощава!

2021.08.08 | 19:58

24
Диков многоооооооооо ама многооооооо те е напекло слънцето

2021.08.08 | 22:59

35
ХИЧ НЕ ГО Е НАПЕКЛО, СУПЕР ХАРАКТЕРИСТИКА НА СИТУАЦИЯТА, ТО НАГЛОСТ, НАХАЛСТВО, АМА ЧАЛГАТА СЕ ПРОМЪКВА И В ПАРЛАМЕНТА

2021.08.08 | 22:42

33
Алкохол.

Добави коментар

Водещи новини