Сашо Диков: Имам зет като мед, аз съм най-щастливият дядо

  • 17 декември 2018 12:28

  • 63386
  • 4
Сашо Диков: Имам зет като мед, аз съм най-щастливият дядо
© Булфото/Фейсбук

"Аз ще съм най-щастливият дядо, имам зет като мед. Дъщеря ми има пълното право да избира какво да е името на детенцето ѝ, но няма да скрия, че съм много горд, че ще се казва Александър". Това сподели развълнувания Сашо Диков по повод предстоящото увеличаване на семейството му, цитиран от HotArena.

Както е известно, Петя Дикова само преди дни призна, че е бременна. А знаменития журналист не може да сдържа щастието си, че ще става дядо и ще има внуче.

"Много ме радва, че Илиян е талантлив и постига всичко сам, това е много важно. Колкото до сватба, не съм сигурен, че скоро ще има. Те не държат на това", смее се Диков.

От няколко месеца Петя живее с поета Илиян Любомиров, който се подписва с псевдонима Августин Господинов. Преди да стане известен у нас с творчеството си, шест години е живял в Германия, като се занимава с различни професии.

Доста време изкарва в берлинска дискотека, където работи от чистач до сервитьор и барман. След няколко години работи в различни хотели и заведения. Известно време работи в баровския "Риц", където една нощ сервира на Роби Уилямс.

Певецът до толкова харесва компанията му, че настоява до края на вечерта да сервира само на него. Особено след като чува критиката за последната си песен.

В крайна сметка 28-годишния поет спестява достатъчно, за да се прибере в България и дори да пише и издава собствени книги. Става известен и в студиото на Би Ти Ви се запознава с Петя.

Двамата бързо се влюбват, а фактът, че чаровницата е шест години по-голяма от него въобще не го притеснява. Всъщност даже се харесвало на Илиян, който не криел, че си пада по какички.

Последната му приятелка била на 48 години, но поетът рядко говори за личния си живот. Освен поет обаче, Илиян е и много добър каратист. От години тренира и е световен вицешампион.

"Заедно сме били със Светльо Витков в една школа. Само хубави неща мога да кажа за него", смее се Августин, който през пролетта ще става баща за първи път.

Novini.bg
63386 4

Свързани новини

Коментари 4

Добави коментар
мария

2018.12.18 | 20:02

4

ДА СТЕ ЖИВИ И ЗДРАВИ, НЕКА ДА СТЕ ЩАСТЛИВИ ! ОТ СЪРЦЕ ВИ ГО ПОЖЕЛАВАМ!

2018.12.17 | 13:35

1

голямата красавица да ти умре магарето

2018.12.17 | 14:10

3

С августина си подхождат

asd

2018.12.17 | 14:08

2

тия цялата рода ли са си набутали в телевизията ?>

Добави коментар

Водещи новини