Джако поръчал да застрелят брат му

  • 07 май 2012 10:32

  • 1384
  • 0
Джако поръчал да застрелят брат му
©

Според история, публикувана във вестник Sun, покойният Крал на попа Майкъл ДжексънМайкъл Джексън Майкъл Джоузеф Джаксън (Michael Jackson) е роден в Гери, Индиана, САЩ. Той е седмото от деветте деца на е бил в толкова силна вражда с брат си Ранди Джексън, че дори е поръчал убийството му.

Това твърди някогашният бодигард на Джексън, специалист по бойни изкуства Мат Фидес, който наскоро поведе и съдебна битка, за да докаже, че един от синовете на Джексън – Бланкет (Принс Майкъл), е негово дете.

Мат разказва, че към 2005 г. Майкъл е бил "развалина", обхваната от параноидни мисли. Бил се е обградил с бодигарди и не позволявал дори на родните си да влизат в ранчото му в Невърленд.

С брат си Ранди е бил в истинска война в продължение на години, а в пристъп на параноична ярост и под влиянието на наркотици стига дотам да нареди да бъде застрелян.

Яростта му стигнала връхна точка, когато веднъж Ранди се опитал да преодолее охраната, за да говори с него в едно от жилищата му под наем, разказва британецът.

За щастие, никой не послушал нарежданията на певеца, така че до изстрели не се стигало, пояснява Фидес, който допълва, че в този период Джексън не е бил на себе си заради пристрастяванията си.

Проблемите на изпълнителя с медикаментите са обществена тайна, посочва Contactmusic.com. Мнозина от хората от близкото му обкръжение твърдят, че проблемите му с пристрастяването към лекарствата започват след инцидента по време на снимки за реклама на Pepsi. Тогава искри от фойерверките попадат върху косата му, която пламва за секунди и певецът получава изгаряния втора и трета степен на скалпа.

Последвайте канала на

1384 0

Свързани новини

Коментари 0

Добави коментар

Добави коментар

Свързани галерии

Водещи новини