Три песни на Майкъл Джексън били ментета

  • 24 август 2018 20:41

  • 23050
  • 1
Три песни на Майкъл Джексън били ментета
© gettyimages

Три песни от албума "Michael", излязъл година след кончината на Краля на попмузиката, се оказаха ментета, съобщава сайтът EDM.com, цитирана от БТА.

Фалшификатите от издадената от "Сони мюзик" посмъртна тава носят заглавия "Breaking News", "Keep Your Head Up" и "Monster". Те били записани от имитатора на Майкъл ДжексънМайкъл Джексън Майкъл Джоузеф Джаксън (Michael Jackson) е роден в Гери, Индиана, САЩ. Той е седмото от деветте деца на - Джейсън Малачи.

Съдебният процес по случая, в който ответници бяха "Сони мюзик" и още две лица, започна през 2014 година. Тогава фенка на Джако подаде колективен иск във Върховния съд на окръг Лос Анджелис. При продължилата дълги година съдебна сага, на финалния й етап призованите на съд не можаха да дадат убедителни доказателства, че в записите е участвал Майкъл ДжексънМайкъл Джексън Майкъл Джоузеф Джаксън (Michael Jackson) е роден в Гери, Индиана, САЩ. Той е седмото от деветте деца на. Трима съдии ще се произнесат окончателно по случая в срок от 90 дни.

Една седмица след дебюта си, албумът "Michael" се продаде в 228 хиляди копия.

Мая Йорданова
23050 1

Свързани новини

Коментари 1

Добави коментар

2019.02.12 | 22:09

1

А това за трите песни е мухлясала новина. Отдавна отдавна това се разиснва и дори Сони си признаха ,че е така. Феновете на Майкъл не спят , още в първия миг разкриха измамата.

Добави коментар

Водещи новини