Галена се показа без грим

  • 08 февруари 2012 18:09

  • 5593
  • 1
Галена се показа без грим
© Интернет

Напоследък стана модерно звездните персони у нас да се покажат без макиаж.

Неотдавна Алисия пусна свои снимки в социалната мрежа, на които беше без грим. Сега примерът й последва друга нейна колежка - Галена.

Изпълнителката на "Да ти го дам ли" също "постна" своя снимка, на която е без макиаж. На фотоса обаче се вижда, че Галена се е погрижила за прическата си. Тя е с добре оформени къдрици и изчистено от всякакъв грим лице.

С днешна дата, все по-често, професионалните гримьори съветват дамите от родния ни хайлайф да слагат, колкото се може по-малко грим на лицето си. Изчистената визия била на почит особено в поп фолк средите.

В мода се превърна изпълнителките от този жанр да правят клипове, на които "уж" са без грим. Неотдавна Галена засне видеото на "След раздялата", на което е без макиаж по лицето си.

Примера й последваха Цветелина Янева, която засне клип на "Никога и никъде" без грим, а после и Мария на песента -  "Той не спира да е мой". Гримьори обаче издават, че всъщност изпълнителките имат грим и то никак не малко, но е в по-светли тонове, така че да създава илюзия, че лицето е абсолютно чисто, без макиаж.

Последвайте канала на

5593 1

Свързани новини

Коментари 1

Добави коментар
koko

2012.02.09 | 23:56

1
тая вечер няма да се спи то е ясно,за кво ми трябваше да гледам тия снимки тцтц...

Добави коментар

Свързани галерии

Водещи новини