Галена: Клюките пречат на живота ми

  • 29 септември 2011 14:32

  • 2320
  • 0
Галена: Клюките пречат на живота ми
© Интернет

Преди време певицата на 2010 година, Галена сподели, че няма да дава интервюта.

Само седмица след това в медиите тръгна слуха, че ГаленаГалена Истинското име на Галена е Галина Вичева Генчева. Родена е в гр. Смядово. Има по-големи брат и е правила секс в офиса на столично заведение с бизнесмена Петко Димитров.

"Не искам да говоря и да давам интервюта", каза пред Blife ГаленаГалена Истинското име на Галена е Галина Вичева Генчева. Родена е в гр. Смядово. Има по-големи брат и. Фолк дивата сподели, че се чувства огорчена от слуховете, които се тиражират в медиите за нея.

"Много често се случва думите ми да бъдат изопачавани. Такава е цената на славата и аз ще я платя, но не искам от това да страда семейството ми", споделя още ГаленаГалена Истинското име на Галена е Галина Вичева Генчева. Родена е в гр. Смядово. Има по-големи брат и.

Пред столичен всекидневник Петко Димитров коментира случката така:

"На мен ми изглежда малко смешен този списък с известни жени. С всичките сме добри познати, както и с техните мъже. Въпреки това смятам да съдя това издание, защото тези писаници са пълна измислица. Вече имам спечелено дело за подобни клевети срещу друга медия.

Жалко, че не пише кога точно е станала случката с Галена, защото аз от една седмица съм в Турция по работа. Моят бизнес е такъв, че се срещам и говоря с много от популярните хора в шоубизнеса. Не може за всяко "здрасти" да се измислят любовни истории.", изрази възмущението си Петко.

 

Последвайте канала на

2320 0

Свързани новини

Коментари 0

Добави коментар

Добави коментар

Водещи новини