Посрещаме 8 декември с Josh Wink в Yalta Club

  • 06 декември 2013 12:54

  • 1287
  • 0
Посрещаме 8 декември с Josh Wink в Yalta Club
©

В нощта на 7 срещу 8 декември столичният Yalta Club и парти уиски № 1 в света J&B са подготвили ново музикално приключение. За първи път в клуба ще чуем и видим една от иконите на световната електронна сцена Josh Wink, който избра именно Yalta Club за спирка в световното си турне.

Така България се нареди сред малкото дестинации, в които той ще гостува.

Добре познат на българската публика, Josh Wink не се нуждае от представяне. И все пак накратко визитката му би звучала така: многолик, всеотдаен и вечно актуален, артист, който вече 25 години печели доверието и сърцата на феновете. А в допълнение на всичко това, и със специално отношение към българската публика:

„Обичам да идвам в България – всеки път атмосферата е несравнима, а партитата надминават очакванията ми. Нямам търпение да се срещнем отново!“.

„В случай, че някой не е запознат с музиката ми - очаквайте спонтанен микс от хаус и техно, който обикновено е повлиян от публиката и настроението в клуба.” – допълва американската звезда.

Повече от ясно е, че градусът на парти настроението в клуба ще постави нови рекорди в родната клубна култура. Отговорни за това ще са и резидентите на Yalta - Juan Alvarez, който ще открие вечерта в Room 1, и Liubo Ursiny в новата Room 2. В миксирането ще се включи и експертът в миксологията - уиски J&B. На специален бар всеки ще може да тества таланта си и да си направи собственоръчно коктейл.

Разбира се, под вещото ръководството на едни от най-добрите бармани в страната. Билети за събитието могат да бъдат закупени на цена от 20 лева от мрежата на Еventim и от Yalta Club.

Novini.bg
1287 0

Свързани новини

Коментари 0

Добави коментар

Добави коментар

Водещи новини