Галена пропя на развален английски

25 юли 2011 08:51

Галена пропя на развален английски
© интернет
1058 0

Изпълнителката на "Да ти го дам ли" разкрива, че отдавна имала такива планове и дори Кристо настоявал дуетът им да е на английски.

"Ако ми се получи, имам планове и за една друга песен, която правя в момента. Притеснявам се, защото не ми е много добър английският, но ще рискувам - в крайна сметка трябва да опитам. Дори веднъж да не ми се получи, на втория път ще стане. Ако искаме да се развиваме, не трябва да тъпчем на едно място", разсъждава ГаленаГалена Истинското име на Галена е Галина Вичева Генчева. Родена е в гр. Смядово. Има по-големи брат и.

Певицата е на мнение, че попфолк изпълнител би представил достойно България на "Евровизия". Тя не разбира защо има предубеждение към артистите от този жанр, след като те са едни от най-талантливите.

"Точно тези, които спрягаха тази година - Преслава и Десислава, мисля че достойно биха ни представили, много по-добре от хора, които са били на конкурса. Двете притежават всичко, за да излязат на сцената и да очароват публиката", споделя възгледите си ГаленаГалена Истинското име на Галена е Галина Вичева Генчева. Родена е в гр. Смядово. Има по-големи брат и.

Някои от колежките й злорадстват, че английският на ГаленаГалена Истинското име на Галена е Галина Вичева Генчева. Родена е в гр. Смядово. Има по-големи брат и бил толкова лош, че едва ли англичанин би разбрал и 10 думи от текста. В училище Галка имала по този език четворка, а курсове след това не е посещавала.

1058 0

Свързани новини

Коментари 0

Добави коментар

Добави коментар

Водещи новини