Фолк певец кани Николета в свой клип

  • 21 юли 2011 09:23

  • 1313
  • 0
Фолк певец кани Николета в свой клип
© интернет

Николета ЛозановаНиколета Лозанова Николета Лозанова е един от най-успешните български модели. Тя е родена в град Пловдив. През може би отново ще изгрее в музикално видео. Слава Богу, този път тя няма да пее, а само ще участва като герой.

Изпълнителят на музикална компания „Real enterprises“ Красен призна, че смята да покани скандалната плеймейтка, за която се разбра, че е сред най-големите му фенки. Неотдавна медиите съобщиха, че любимата на Валери БожиновВалери Божинов Валери Божинов е Български футболен нападател. Понастоящем той е играч на италианския клуб доста си пада по баладата му „Кървави сълзи“. Точно това накарало Красен да предложи на Николета да украси следващия му клип.

„След като научих, че Николета е фенка на моята първа песен, ми дойде идеята да я поканя за участието в новия ми видеоклип. Надявам се скоро да мога да дам точна информация дали точно за нея ще изпея „Запознай се с мен“, сподели Красен.

„Запознай се с мен“ изглежда доста подходящо парче за среща между двамата. Това е второто парче в репертоара на откритието на Ники Китаеца. Песента е авторска – по музика и текст на самия Красен. Аранжиментът пък е на дуетния партньор на брадъра Панайот – Боби Павлов.


Последвайте канала на

1313 0

Свързани новини

Коментари 0

Добави коментар

Добави коментар

Водещи новини