Snoop Dogg (Lion) ще изкърти Арена Армеец

  • 13 март 2013 17:28

  • 2591
  • 0
Snoop Dogg (Lion) ще изкърти Арена Армеец
©

Снууп Дог ще зарадва меломаните на 8 юли в "Арена Армеец", съобщиха от MediaPro еntertainment, виновниците за визитата му у нас. Билетите за шоуто са на цени от 60 до 120 лева. За темпераментния юнак България не е тера инкогнита, защото преди години записа парчето Dime Piece с поп певицата ЛиЛана и Мишо Шамара.

Настроението преди голямата звезда ще вдигне 100 кила, който стана най-добър БГ рапър за 2012 г. Организаторите обещават и още изненади. Освен добрата новина за БГ феновете, вчера из световните агенции вървеше и друга - Снуп Дог, известен и като Снуп Лайън, заяви в интервю за страницата в интернет WWTDD мерак да пуши марихуана с президента Бил Клинтън.

Снуп е пословичен с преклонението си пред тревата и бил запитан с кого най-много би желал да се напафка. "Бил Клинтън. Той вече не е шибан президент, така че може да вдишва." Снууп Лайън не би се отказал от възможността да пуши марихуана и със сегашния стопанин на Белия дом, но реалистично преценява, че шансовете за това са минимални. "Как си представяте, че ще изглежда в очите на обществеността Барак Обама да седне до мен и да знае, че съм вкарал в Белия дом тия фъшкии?" В същото време допълва, че хипотетично щял да направи всичко по силите си, за да заблуди президентската охрана.

Рапърът започва музикалната си кариера през 1992 година, като талантът му е открит от Dr.Dre, с който и до ден днешен работят заедно. До момента има продадени над 30 милиона копия по света от всичките си издадени албуми. Истинското му име е Калвин Колдозар Брадус младши, но е по-известен като Snoop Dogg. За новия си псевдоним Snoop Lion казва, че е от "по-висок ранг" и същевременно навлиза в нов стил от музикалната си кариера - реге музиката. Една от фикс идеите му е да стане по-известен дори от бащата на регето - Боб Марли.

Съвсем скоро излиза и документалният филм с негово участие - "Reincarnated". Най-новият музикален албум на звездата ще бъде достъпен за всички официално на 23 април, озаглавен под същото име или в превод на български "Прероден". Всъщност Снуп Дог има и впечатляваща филмова кариера - снимал е в 15 филма, като един от тях е "Тренировъчен ден" със самия Дензъл Уошингтън.

Феновете от не едно поколение, израснали с черната музика, ще бъдат едни от първите, които ще могат да чуят на живо новите му парчета "La La La", "Lighters Up" и "Here Comes the King".

Последвайте канала на

Novini.bg
2591 0

Свързани новини

Коментари 0

Добави коментар

Добави коментар

Водещи новини