Непушачи биха с 10:1 пушачи в зрелищен футболен мач

  • 10 май 2012 14:41

  • 968
  • 0
Непушачи биха с 10:1 пушачи в зрелищен футболен мач
©

С разгромното 10:1 завърши традиционният за община Симитли демонстрационен мач непушачи-пушачи. Зрелищно шоу сътвориха общинарите на изкуствения терен на стадион „Септември” в град Симитли, съобщава Дарик радио.

Срещата се игра под вещото съдийство на Георги Томанов - Мами. Резултатът откри кметът на общината Апостол Апостолов само 5 минути след първия съдийски сигнал. Градоначалникът се разписа общо с 5 точни попадения преди да го изгонят с червен картон от терена.

Точни за тима на непушачите бяха и капитанът Александър Цветков, кметът на село Полето Иван Манчев, колегата му кметски наместник на Ракитна- Стефан Костов.

Единственото точно попадение във вратата на непушачите падна в средата в второто полувреме. Мами вдигна червената карта заради второ нарушение на кмета-рожденник Апостол Апостолов. Последва „саморазправа” на кмета със съдията. Точно в този момент зам. кметът Юлиан Мишев, който през целия мач правеше неуспешни опити да наниже топката в мрежата на противниковата врата, се възползва от разсеяността на бранителя на непушачите, кмета на Железница Христо Стоянов, и поправи нулевото падение за тима си.

Компютърният спец Кирил Младенов пое защитата на вратата в началото на второто полувреме и опази тима си от още по-„срамен” резултат. „Минималната загуба от 10:1 се дължи на Кирил Младенов, който опази неколцина точни удара към вратата на пушачите”, призна кметът-непушач Апостол Апостолов след края на приятелската среща.

„По-добрите бяха пушачите, но съдията е непушач”, мърмореха след мача чиновниците, споделящи работно и почивно време с цигара в ръка. Пушачите се оттеглиха от терена с поолюпени колена и със самочувствието на „моралните” победители.

Мачът премина в духа на феърплей и закачки. Несъсредоточие на съдията Георги Томанов - Мами допусна по време на второто полувреме минути неравностойна игра, когато пушачите значително доминираха по брой на терена.

Публика, на сянката под върбите, бяха кокетни дами общинарки. Морална подкрепа за тима на непушачите, в страни от терена, бяха кметовете на селата Черниче, Полена и Крупник- Иван Андонов, Венцислав Валеов и Григор Дуев.

С червени фланелки с евроексперта Веско Димитров излязоха заместник-кметът Юлиан Мишев, IT-специалистът Кирил Младенов и колегата му Станислав Докузов, строителните техници Николай Попов и Павел Докузов, кметският наместник на село Сушица Георги Митрев.

В тима на непушачите, воден от юриста Александър Цветков се включиха кметът Апостол Апостолов, шефът на социалната дирекция Ивайло Гоцев, кметът на село Полето Иван Манчев, кметският наместник на село Ракитна Стефан Костов.

Последвайте канала на

Novini.bg
968 0

Коментари 0

Добави коментар

Добави коментар

Водещи новини