Красимира Иванова от ''Гласът на България'' с дебютен албум

  • 13 януари 2016 11:36

  • 1461
  • 0
Красимира Иванова от ''Гласът на България'' с дебютен албум
©

В края на 2015, гласовитата певица от шоуто „Гласът на България”, Красимира Иванова, представи дебютно CD. Албумът се казва „Седем” и логично в него присъстват седем песни написани специално за Краси. Песните бяха представени на предпремиера пред приятели на певицата на 5 декември в „Студио 5”.

От „Седем” има вече няколко сингъла в радио и тв ефира. Една от песните се казва „Сила”. „Това е песен, в която изливам душата си! Написана е и е посветена на голямата любов в живота ми. Човекът, който въпреки всичко е до мен, подкрепя ме и ми дава сили да продължавам напред. Да съм винаги силна и уверена в това, което правя, защото дори и да падна той ще е до мен и ще ме хване за ръка, за да съм по-силна”, споделя Краси.

В тавата е включена още и песента, която певицата прави заедно с Румънеца и Енчев. Time е част от един уникален по рода си проект, наречен 1440 (1440 са минутите в едно денонощие). Той представлява създаване на песен (музика, текст, аранжимент, запис, видео клип, представяне в клуб на песента и по медиите на видео клип), само за 24ч. „Това беше едно невероятно предизвикателство за целия екип, изпълнено с много емоции и тонове кафе”, разказва Краси.

В „Седем” е и песента Hold your dreams, която е създадена след участието на певицата в предаването „Гласът на България”. Това е един съвместен проект с испанския DJ Карлос Гайардо, който е един от най-известните в Европа. Работил е със звезди като, David Guetta и Adam Bayer.

По текстовете в „Седем” певицата работи с имена като Владо Михайлов, Лора Димитрова, Елина Гаврилова, Симона Александрова и Карлос Гайардо. За музиката и аранжиментите Краси се доверява на Мага, Марио Балтаджиев, Евгени Парцалев и Жени Джамбазова.

Албумът „Седем” може да бъде свален легално от Spotify и iTunes.

Последвайте канала на

1461 0

Свързани новини

Коментари 0

Добави коментар

Добави коментар

Водещи новини