Роби Уилямс влиза в ролята на треньор в "Гласът на България"

28 февруари 2020 11:27

Роби Уилямс влиза в ролята на треньор в "Гласът на България"
©
2193 3

Битката за короната в седми сезон на "Гласът на България" официално ще раздели треньорите в два враждуващи лагера. Тази неделя Михаела Филева и Камелия ще обявят война на колегите си в журито, а Графа ще признае, че в шоуто е настъпил матриархат.

Един глас ще накара всички да поискат да обърнат столовете си към сцената, но един ще остане блокиран. Кой кого ще елиминира и как Влади Ампов открива "прокобата на блок бутона", ще стане ясно във втори епизод от кастингите на тъмно. 

Романтичен млад китарист, който се бори с коварна болест, две сестри с обща мечта да се качат на голямата сцена и експресивна певица, която се подготвя за изпълнението си с 60 клека в бекстейджа, са част от колоритните участниците в епизод 2.

Как да сбъднат мечтата си за музикална кариера ще ги посъветва лично световната звезда Роби Уилямс. Той ще влезе в ролята на треньор с безценни съвети към участниците в "Гласът на България". В специално видеообръщение легендарният певец ще разкрие формулата за успех в музикалния бизнес и ще предаде част от опита си на кандидатите за певческа слава в шоуто. 

Благодарение на силното онлайн присъствие на българското издание на музикалното риалити, което получи награда за най-добро представяне в мрежата сред всички формати "The Voice of…" в света, сцената на "Гласът на България" се превръща в предпочитано място за изява на чужденци от всички краища на света. Силното международно участие ще продължи с изпълнението на едно нежно 19-годишно момиче с космически глас, което ще получи най-неочакваната и емоционална среща в живота си.  

В епизод 2 пред четирите стола ще се изправи и регетон звезда от Доминикана, която ще се опита да впечатли треньорите с изпълнение на най-големия световен хит на изминалата година.

Първите реакции на избраните участници и войната между треньорите следи новият V-Reporter в "Гласът на България" Александра Петканова.

Novini.bg
2193 3

Свързани новини

Коментари 3

Добави коментар
Ивайло

2020.03.01 | 09:18

3

От 4 месеца се занимавам с един сайт който изглеждаше съмнителен, реших да пробвам тъй като не ми коства нищо. Миналата седмица изкарах 1287лв. След таксите и т. н. Доволен съм тъй като не губиш нищо. https://freebitco.in/?r=34541387

Ееееее

2020.02.28 | 17:29

2

Би ти ви туриха грък, сега пък - англичанин, толкова интересни личности имаме у нас, защо не слагат тях?

2020.02.28 | 11:51

1

Горкия, колко е зле, щом е стигнал до България.

Добави коментар

Водещи новини