"Звездите на театъра" отново ще радват театралната публика в Разлог от 24 до 30 юни

  • 20 май 2015 14:20

  • 919
  • 0
"Звездите на театъра" отново ще радват театралната публика в Разлог от 24 до 30 юни
©

Програмата на театралните празници "Звездите на театъра" през тази година е една от най-силните досега и прави заявка да утвърди Разлог като културен център не само на района, съобщиха от община Разлог, цитирани от БТА.

По време на театралните празници от 24 до 30 юни жителите и гостите на планинския град ще имат възможност да видят едни от най-добрите постановки на български театри. Традиционното вече културно събитие се организира за четвърта поредна година от община Разлог и актрисата Нона Йотова.

Камен Донев с неговия концерт-спектакъл "Оркестърчи" ще открие театралните празници в Разлог на 24 юни. След него на сцената на градското читалище ще се качат Малък градски театър "Зад канала" с постановката "Чиста къща" и Мариус Куркински със спектакъла "Юбилей".

На 27 юни ще се играе "В полите на Витоша", представен от театър "Българска армия". След него идва ред на "Секс комедия в лятна нощ" на драматичтния театър в Хасково.

На 29 юни Народният театър "Иван Вазов" идва в Разлог с постановката "Дон Жуан". Закриването на театралните вечери е на 30 юни с "Bella Donna" на Сатиричния театър "Алеко Константинов".

Последвайте канала на

919 0

Свързани новини

Коментари 0

Добави коментар

Добави коментар

Водещи новини