Промени за концерта на AMON AMARTH, Hypnos и ViolentorY

  • 17 април 2014 15:28

  • 918
  • 0
Промени за концерта на AMON AMARTH, Hypnos и ViolentorY
©

За концерта на AMON AMARTH, Hypnos и ViolentorY на 30 април в зала «Универсиада» отпада като изискване нотариалната заверка на декларациите за придружаване на лица под 18 годишна възраст благодарение на по-ранното от плануваното начало за започване на концерта, съобщават от BGTSC.

Вратите на залата ще бъдат отворени за посетители в 18.30 часа, а шоуто ще започне в 19.30 часа.

Във връзка със зачестилите запитвания напомняме, че чукове, копия, брадви, мечове, саби, щитове, шлемове и други изработени от метал, дърво, твърди пластмаси или други твърди материали, създаващи пряка опасност от нараняване на околните ще бъдат класифицирани и/или третирани като „оръжия и опасни предмети”!

Билетите за концерта се продават ексклузивно в мрежата на EVENTIM в цялата страна. Местата, от които могат да бъдат закупени, са магазините на Пикадили, Germanos, Technopoilis, OMV, Office 1 Superstore, Техномаркет, Usit Colours, магазин Яко, На Тъмно, Metal Heaven, Фотосинтезис, НДК, Дворец на културата и спорта – Варна, Пловдив – билетна каса пред общината, както и онлайн на www.eventim.bg

Пропуските се продават в момента на цена от 40 лева, а при налични в деня на концерта, както и на място в залата, цената им ще е 50 лв.

Последвайте канала на

918 0

Коментари 0

Добави коментар

Добави коментар

Водещи новини