Ако имате неприятни събития, не ги считайте за неочаквани

  • 06 май 2024 06:41

  • 2972
  • 0
Ако имате неприятни събития, не ги считайте за неочаквани
© Pixabay

Луната е в знак Овен до 00:43ч на 7 май

Този период се определя като време на целеустременост и оптимизъм. Хората са обладани от дух на енергичност, ентусиазъм, действията се основават повече на порива, отколкото на разума. Необходимо е да се засили самоконтрола, чувството за хумор и самоиронията. Получената енергия силно изостря емоциите. Нашите чувства през този период са лесно раними. В дните, когато Луната е в знак Овен, раздразнителността, избухливостта и дори агресивността се увеличават. В тези дни е важно да контролирате емоциите си. Не планирайте сериозни неща за това време, особено свързани с изясняване на отношения.

Уязвима е главата и мозъка. Зачестяват инсултите, главоболията. Да се избягва всякакво напрежение. Очите да не се напрягат и да се сведе до минимум работата с компютър, четенето и гледането на телевизия. В дните на Овен се препоръчва да се пие повече вода, предимно минерална вода и сокове. По-добре е да избягвате сладкиши, кафе и най-вече алкохолни напитки. 

Луната се движи на празен ход през целия ден от 08:58ч до 00:43ч полунощ. Не е добре да се предприема нищо важно.

Средствата, дадени за благотворителност в този ден, впоследствие ще се превърнат в придобивки, не само духовни, но и материални

Лунен календар: 28 лунен ден от 05:08ч на 6 май до 05:33ч на 7 май

Лунният месец е към своя край, по-голямата част от Луната вече е покрита със сянка и е осветена само от тънък полумесец. Енергията на 28-ия лунен ден е крехка и грациозна, като цвете, разкрива най-фините вибрации и може да избледнее от всякакъв негативизъм. Един от най-прекрасните, спокойни и светли дни на лунния месец. Негов символ е лотосът - олицетворение на духовното израстване на човека. Носи успех в делата. Ако сте следвали лунните ритми и сте се движили в унисон с Луната, непременно ще постигнете милостта на Нощната Богиня. 

Днес в душата на човек трябва да цари хармония, която не бива да бъде нарушавана от негативни мисли и действия. Ден на добрите мисли, на добрите думи и добрите дела. Всичко в другите дни, което е било неясно и е създавало пречки, днес започва да се прояснява, често от само себе си чрез случайно прииждаща информация. 

В този лунен ден можете да се оцените по своите плодове. Всичко „посято” в предишните лунни дни, днес ще порасне. Праведника ще го настигне благо, а грешника – възмездие. Ако имате неприятни събития, не ги считайте за неочаквани. Това е резултата от вашите негативни действия през изминалия лунен месец. Постарайте се правилно да приемете всичко, което ви се случва - и доброто, и злото.

Добър ден за благотворителност по отношение на духовни хора и организации – църкви, храмове, духовни центрове.

Откъснати цветя в този ден не се подаряват. В този случай ставате съпричастни към разрушението. 

Цветовете, които носят щастие в този ден са виолетово, лилаво, бяло.

Подстригването не е подходящо, може да има негативни последствия за вашето здраве, да се снижи активността ви. Добре е само да разчешете косите си и да ги оставите така както са. Това им дава възможност спокойно да приемат енергиите на Природата.

Последвайте канала на

Автор Ивелина Пенчева
Астролог
Facebook страница ASTROLOGIA*Lin
Автор на книгите Астрология на съдбата и Тайнството живот
2972 0

Свързани новини

Водещи новини