Средствата, дадени за благотворителност в този ден, впоследствие ще се превърнат в придобивки, не само духовни, но и материални

  • 05 май 2024 06:18

  • 1971
  • 0
Средствата, дадени за благотворителност в този ден, впоследствие ще се превърнат в придобивки, не само духовни, но и материални
© Pixabay

Луната е в знак Овен до 00:43ч на 7 май

Енергията на Овен влияе върху горната част от главата. Възможно е силно главоболие. В тези дни е важно да контролирате емоциите си. Не планирайте сериозни неща за това време, особено свързани с изясняване на отношения.

В дните на Овен се препоръчва да се пие повече вода, предимно минерална вода и сокове. По-добре е да избягвате сладкиши, кафе и най-вече алкохолни напитки. Не се препоръчва да напрягате зрението си или да правите пиърсинг.

Тези дни, за да подобрите здравето си, е полезно да повтаряте следните словесни формули:

Аз съм силен и талантлив човек! Обичам и ценя себе си.

Аз съм прекрасен човек! Всички ме обичат! Наслаждавам се на живота!

За мен е лесно да постигна това щастие и успех, което заслужавам. И заслужавам най-доброто! Сега знам от какво имам нужда и го получавам от живота!

Уча се да виждам любовта, подкрепата и вниманието на хората навсякъде.

Днес не само външният свят, но и вие самите, можете да си навредите

Лунен календар: 27 лунен ден от 04:46ч на 5 май до 05:08ч на 6 май

Доста приятен и тих ден от лунния цикъл. Подобно на предходните лунни дни и този е посветен на духовното развитие. Негов символ са Скиптърът, Тризъбецът. Идеално подхожда за медитативни практики, тъй като помага да се постигне пълно отпускане, необходимо за постигане на вътрешната хармония. Изострят се чувствителността и интуицията, може да получите вдъхновение. 

Този ден е силно свързан с интуицията. Интуитивно можете да получите всякакви тайни знания. Денят може да донесе много и неочаквани открития. Възможни са прозрения - можете неочаквано да откриете изход от трудна ситуация, която ви преследва. Денят е наситен с информация и ако внимавате за това, което се случва около вас, а също и да се вслушвате във вътрешния си глас, ще имате възможност да намерите отговори на нерешени въпроси или да видите истината за нещата. 

Днес средствата дадени за благотворителност, впоследствие ще се превърнат в придобивки, не само духовни, но и материални. 

Добър период за провеждане на здравни и общоукрепващи комплекси. Препоръчва се внимателно да се извършват закаляващи процедури. Подходящо време за различни техники, като духовни практики, медитация, Ци-гун, йога.

Препоръчва се да се ограничи използването на синтетични лекарствени средства, ако е възможно, да се заменят с естествени аналози. За лечение е добре да се използват природни и хомеопатични лекарства. Полезно е постенето и гладуването. Добре е да се даде на тялото малко физическо натоварване, но неговата интензивност трябва да бъде умерена.

27 лунен ден е подходящ за почивка. Можете да правите това, което искате. Например да слушате музика, да гледате филми, да четете любима книга. 

Покупки – Практически може да се купува всичко, което ви трябва, важното е покупката да не е твърде скъпа. 

Последвайте канала на

Автор Ивелина Пенчева
Астролог
Facebook страница ASTROLOGIA*Lin
Автор на книгите Астрология на съдбата и Тайнството живот
1971 0

Свързани новини

Водещи новини