3 зодии ще жънат успехи напук на ретроградния Меркурий

  • 03 април 2024 16:37

  • 16490
  • 1
3 зодии ще жънат успехи напук на ретроградния Меркурий
© pixabay

Астролозите предупреждават, че седмицата ще бъде трудна и емоционална. И всичко това заради ретроградния Меркурий, който ще продължи чак до 25 април. 

За съжаление, влиянието му ще се отрази на всички представители на зодиакалния кръг.

Надежда обаче има, казват специалистите, но тя е само за три зодии. Те ще успеят да измамят капризния ретрограден Меркурий и дори да го привлекат на своя страна. 

Късметлиите ще избегнат приятностите и няма да се сблъскат с жестоките уроци на Съдбата.

Ето под кои зодиакални знаци са родени щастливците:  

Овен

По-добре е представителите на този знак да не губят време. Докато другите представители на Зодиака преживяват сътресения заради обръщането на Меркурий, Овните са готови да преместят планини и да излязат победители от всяка ситуация.

Скорпион

Хората от тази зодия се отличават със своята решителност и в първите дни на април никой няма да може да спре натиска им.

От една страна, те ще могат да се възползват на максимум от работния си пламък, но, от друга, Скорпионите рискуват да прегорят в процеса и да изпаднат в депресия.

За да не пропуснат добрите перспективи, трябва внимателно да планират времето си и да не забравят да се пренасочат към други дейности.

Водолей

Нови възможности очакват представителите на този знак. Въпреки че седмицата започна с ретрограден Меркурий, без никакви притеснения могат да се пробват в нещо ново.  

Вярно е, че не трябва да очакват големи ползи веднага. Първо трябва да се потопят в процеса, да задоволят интереса си и чак след това да започнат да мислят за наградата.

Кои са най-контролиращите зодии?

Ако сте изправени пред избор, е по-добре да не взимате съдбоносни решения. 

Последвайте канала на

Росица Валентинова
16490 1

Свързани новини

Коментари 1

Добави коментар

2024.05.25 | 11:06

1
❤️ Г­­о­­­р­­­е­­щ­­­и­ ­­­м­о­м­и­ч­е­т­­­а­­ ­­в­и­ ­о­ч­­­а­к­в­а­­т ­­-­ X­1­­8­.­­­F­U­N

Добави коментар

Водещи новини