Кои са най-контролиращите зодии?

  • 09 февруари 2024 13:02

  • 7704
  • 1
Кои са най-контролиращите зодии?
© Pixabay

12. Стрелец

Стрелците са свободолюбив знак. Те ценят свободата си и знаят колко е важна тя. Ето защо те не се опитват да контролират своите партньори.

Стрелците ще направят всичко по силите си, за да не бъдат контролирани от човека до себе си по какъвто и да е начин, затова и самите те не го правят. Ако искат нещо да се случи по техния начин, ще прибягнат до безмилостна критика, за да накарат партньора им да се засрами и да преосмисли действията си.

11. Риби

„Прави любов, а не война“ – това е мотото на Рибите. Те не се опитват да контролират. По-скоро биха предпочели да се носят по течението и да живеят за мига.

Фокусират се върху настоящето и приемат живота такъв, какъвто е, а не какъвто би могъл да бъде. Често живеят в своя собствен свят и рядко обръщат внимание на нещата, които другите казват.

10. Водолей

През по-голямата част от времето Водолеите са в хармония със себе си и се вълнуват повече от интелектуални теми, отколкото от контрол на партньора си. Понякога дори не обръщат никакво внимание на останалите. Не го правят от лошо или защото са снизходителни, а просто защото са твърде погълнати от тема, която намират за по-вълнуваща.

Водолеите са социални и по-скоро биха изслушали мнението на своите приятели, отколкото да се опитват да го променят.

9. Везни

Везните не искат да са сами и в този смисъл те могат да бъдат контролиращи. Може да се опитат да убедят някого, че е време за забавление, но не биха се опитали да ръководят конкретни аспекти от неговия живот. Искат да купонясвят, а това изисква импулсивност и гъвкавост.

8. Рак

Раците са в пълен синхрон с емоциите си. Обожават и ценят хората, с които имат връзка. Това понякога ги превръща в леко контролиращи, но като цяло Раците биха предпочели любимите им да бъдат себе си. Ако се държат контролиращо, то това е от любов и възхищение, а не от желание да ръководят.

7. Близнаци

Близнаците не са особено контролиращи. Ако са, то това ще бъде по отношение по-скоро на собствения им живот, отколкото на живота на партньора им. Те са динамични личности, които постоянно сменят мнението си, интересите си, отношението си към даден човек заради многостранната си природа. С тази конфликтна и противоречаща си природа те оставят на партньора си да взима решенията вместо тях.

Що за мухльовци са мъжете от различните зодии?

6. Овен

Овните са вироглави, което означава, че когато става дума за лидерство и съревнование, могат да бъдат наистина контролиращи. Но когато не е в конкурентна обстановка, Овенът не се отнася контролиращо спрямо другите, особено към партньора си.

Динамични и бързи по натура, Овните нямат време да се занимават с дреболии. Обичат да внасят своя принос в живота на другите, но не го налагат на всяка цена.

5. Дева

Девите са трудолюбиви и целеустремени. Това често ги прави контролиращи. Ако стъпват неуверено по пътя към успеха, те може и да се провалят. А провалът не е вариант за Девата.

Ако всичко обаче върви по план, тази зодия отхлабва хватката си върху останалите и се фокусира върху задачата, с която се е заела в конкретния момент.

4. Телец

Телците не искат да бъдат контролиращи, но инатливото им поведение често вбесява останалите.

Имат си възгледи и убеждения и не са склонни да ги променят по какъвто и да било начин. Могат да бъдат тесногръди, а това от своя страна ги прави контролиращи, тъй като виждат нещата едностранно.

3. Козирог

Козирозите са дисциплинирани, планиращи и структурират всичко в живота си. Те обичат да се чувстват сякаш държат нещата под контрол. Разбират сериозността на поемането на ангажимент и ревностно го спазват. Разбиранията им за отговорността и дисциплината те налагат на своите партньори.

Постоянно изискват от тях да играят по техните правила. Критикуват много, което се приема като форма на контрол.

2. Скорпион

Скорпионите силно защитават и контролират това, което обичат. Склонни са да проявяват собственическо поведение спрямо най-близките си. Скорпионите се смятат за нещо като телохранители на хората, за които се грижат. Затова и се държат заповеднически с тях. Поведението им включва контрол, следене, ревност, постоянно проверяване по телефона.

1. Лъв

Лъвовете са най-контролиращата зодия в зодиака. Те вярват, че техният път е най-правилният и всячески се опитват да вкарат в него и партньорите си. Ако нещо трябва да се направи, предпочитат те да го направят, защото смятат, че го правят най-добре, пише "Обекти". Самоуверени са до крайности и не се страхуват да изразят мнението си. Всяко противоречащо мнение на Лъва бива посрещнато с ярост.

Последвайте канала на

Цветелина Кирилова
7704 1

Свързани новини

Коментари 1

Добави коментар
Писна ни от самопровъзгласили се за врачки

2024.02.09 | 17:50

1
кой ги измисля тези глупотевини? нищо не съответства на истината ! Престанете да разочаровате хората, някои си избират зодиакални партньори и...... нищо. Стига непрофесионални внушения!

Добави коментар

Водещи новини