Избягвайте активността, бързайте бавно!

  • 05 март 2024 05:51

  • 2285
  • 2
Избягвайте активността, бързайте бавно!
© Pixabay

Луната е в знак Козирог до 02:40ч на 7 март

Хората се държат по-предпазливо, по-спокойно, преобладават конкретността, практичността, рационалността. В такива дни всичко е подчинено на чувството на чест, дълг, самодисциплина и отговорност. Ключовите думи са точност, акуратност, твърдост.

Емоциите остават настрана, разумът и материализмът са на преден план. Не се изненадвайте от по-хладно поведение и критика, има тенденция към песимизъм. Може да почувствате, че никой не ви разбира. Като правило намалява нивото на състрадателност и съпричастност у хората.

Чувствителни части на тялото: кости, гръбначен стълб, стави, особено коленете – могат да се влошат заболявания като ревматизъм, ишиас, тялото става по-чувствително към натрупаните соли. Този период е подходящ за лечение на коремната област, диафрагмата, гръдния кош, лимфната система. Не правете дълги разходки. Денят е добър за маникюр и педикюр.

Каквото и да правите в дните на Козирог за кожата, костите и коленете си, действа два пъти по-силно, отколкото в други дни.

Лунен календар: 25 лунен ден от 03:46ч на 5 март до 04:41ч на 6 март

Благоприятно време за активни действия, за въплъщение на идеи в конкретни дела

Символ на деня са два съда с жива и мъртва вода, символизиращи енергията и живота от една страна и загубата на енергия и смъртта от друга. Този лунен ден дава възможност да се опознае мъдростта на земния живот, но не за сметка на външното проявление на силите, а за сметка на вътрешната работа в себе си и със своето подсъзнание.

Девиз на деня е “Бързай бавно”. Да се избягват активността, прибързаността, суетата. Не трябва да започвате нищо ново, но може да завършите започнатото. Да не се правят нови планове. Не хабете излишни сили. Избягвайте случайните контакти и изненади.

Ден на пасивност, усамотение и спокойствие. Подходящ за съсредоточаване, самовглъбяване. Опитайте се да видите всяка една ситуация в дълбочина. Всеки знак през този ден трябва да се възприема като указание за нещо. Работете над повишаване на духовността си. Вслушайте се в своя вътрешен глас – това е гласът на вашият ангел пазител – и в този лунен ден този глас особено силно се усеща.

В двадесет и петия лунен ден е важно да запомните, че елементът на този ден е водата. И се отнася за всички събития съответно. Тоест, всичко, от което наистина се нуждаете, „се влива“ към вас и ако нещо „изтече“, значи това е било допълнително бреме за вас. Вашият душевен свят сега е уязвим и чувствителен към чуждото вмешателство. Избягвайте теми за личния си живот и не разголвайте душата си.

Финансовите транзакции са успешни на този ден. Парите са тясно свързани с водната стихия, така че късметът ще ви придружава в търговията. Когато вземате решения, разчитайте на интуицията. Днес тя е вашият основен съветник, а не фактите и логиката.

Противопоказно е да се употребяват лекарства, цигари, груба храна – всичко, което затруднява работата на мозъка. Ден за очистване от шлаките - физически и духовни. На заболявания възникнали през този ден трябва да се обърне сериозно внимание, да се окаже помощ, защото нещата могат значително да се усложнят.

Общуването с близки и любими хора е полезно и препоръчително. Добре е да пребивавате в комфортна и разпускаща обстановка. Подходящо време за чувствен и бавен секс, бързата работа не е препоръчителна. Съсредоточете се върху чувствеността. Бъдете нежни с партньора си.

Подстрижката е крайно нежелателна. Поставя под заплаха физическото и психическо състояние.


 

Последвайте канала на

Росица Валентинова
2285 2

Свързани новини

Коментари 2

Добави коментар

2024.05.25 | 05:39

2
❤️ Г­­о­­­р­е­щ­и­ ­­­м­о­м­­и­­­ч­­е­­т­­а­­ ­­в­­и­­ ­­­о­­ч­а­­­к­в­­а­т ­­-­ X­­­1­8­­.­­­F­U­­N

2024.03.05 | 09:51

1
Cъпрyгата кyпи капсyли, кoитo пpомeниxа нaшия ceкс и cпaсиxа бpака ни, eфeктът бeше пpосто бoмбa: жeлязнa еpeкция, дълъг и стpаcтeн ceкc, ярки оpгазми и отново се чyвcтвам млaд и жeна ми е дoвoлна. Cъжaлявaм сaмо, че не съм oпитвaл тeзи капcyли по-paно! Ceгa ги съвeтвaм на вcички, cъпpyгaтa ги кyпи тyк:----> use.my/man

Добави коментар

Водещи новини