Ден на пасивност, усамотение и спокойствие

  • 05 февруари 2024 06:00

  • 3861
  • 0
Ден на пасивност, усамотение и спокойствие
© pixabay

Луната е в знак Стрелец до 14:10ч на 6 февруари

Енергията на Стрелеца  освобождава човека, прави го по-добър и щедър; склонен да предприема рисковани и понякога не особено обмислени постъпки. В тези дни сме склонни да бъдем по-изпълнителни към препоръки. Много е благоприятно за физическо натоварване, спорт, нови знания. Информацията се усвоява по-лесно. 

В периода, когато Луната е в Стрелец, обърнете внимание на мускулите си, те имат нужда от отпускане, а това време е идеално време за масаж. Ако спортувате, не трябва да натоварвате прекалено много коленете си. Когато Луната е намаляваща в Стрелец, не се препоръчва да се ходи на дълги разходки. Ще се уморите достатъчно бързо, но няма да получите удоволствие. 

Уязвима е кръвоносната система, черният дроб, а също сухожилията, ставните връзки, тазобедрените стави. Възможно е да възникне неудържимо желание да нарушите диетите и да си похапнете от душа каквото ви се прииска. Да се избягва мазна и тежка храна.

Лунен календар: 25 лунен ден от 03:49ч на 5 февруари до 04:58ч на 6 февруари

25 лунен ден дава възможност да се опознае мъдростта на земния живот, но не за сметка на външното проявление на силите, а за сметка на вътрешната работа в себе си и със своето подсъзнание. Символ на деня са два съда с жива и мъртва вода, символизиращи енергията и живота от една страна и загубата на енергия и смъртта от друга.

Девиз на този лунен ден е “Бързай бавно”. Да се избягват активността, прибързаността, суетата. Не трябва да започвате нищо ново, но може да завършвате започнатото. Да не се правят нови планове. Не хабете излишни сили. Избягвайте случайните контакти и изненади.

Ден на пасивност, усамотение и спокойствие. Подходящ за съсредоточаване, самовглъбяване. Опитайте се да видите всяка ситуация в дълбочина. Всеки знак през този ден трябва да се възприема като указание за нещо. Работете над повишаване на духовността си. Вслушайте се в своя вътрешен глас – това е гласът на вашият ангел пазител – и в този лунен ден този глас особено силно се усеща. Когато вземате решения, разчитайте на интуицията. Днес тя е вашият основен съветник, а не фактите и логиката.

Пробуждат се нашите скрити вътрешни сили

На двадесет и петия лунен ден е важно да запомните, че елементът на този ден е водата. И се отнася за всички събития съответно. Тоест, всичко, от което наистина се нуждаете, „се влива“ към вас и ако нещо „изтече“, значи това е било допълнително бреме за вас. Вашият душевен свят сега е уязвим и чувствителен към чуждото вмешателство. Избягвайте теми за личния си живот и не разголвайте душата си. 

Противопоказно е да се употребяват лекарства, цигари, груба храна – всичко, което затруднява работата на мозъка. Ден за очистване от шлаките - физически и духовни. На заболявания възникнали през този ден трябва да се обърне сериозно внимание, да се окаже помощ, защото нещата могат значително да се усложнят.

Добре е да се пребивава в комфортна и разпускаща обстановка. Общуването с близки и любими хора е полезно и препоръчително. Подходящо време за чувствен и бавен секс, бързата работа не е препоръчителна. Не е нужно да сменяте често пози или да използвате тези, които изискват много физическа активност от вас. Вместо това се съсредоточете върху чувствеността. Бъдете нежни с партньора си. За максимален релаксиращ ефект можете да направите еротичен масаж или да пийнете малко червено вино.

Подстрижката е крайно нежелателна. Поставя под заплаха физическото и психическо състояние. 

В сънищата човек се измъчва от отрицателна енергия, в тях прониква нечиста сила.

Последвайте канала на

Автор Ивелина Пенчева
Астролог
Facebook страница ASTROLOGIA*Lin
Автор на книгите Астрология на съдбата и Тайнството живот
3861 0

Свързани новини

Водещи новини