Пробуждат се нашите скрити вътрешни сили

  • 04 февруари 2024 06:14

  • 2044
  • 0
Пробуждат се нашите скрити вътрешни сили
©

Луната е в знак Стрелец от 08:29ч до 14:10ч на 6 февруари

В дните на Стрелеца обикновено се стремим към стабилност. Склонни сме да бъдем по-изпълнителни към препоръки. Информацията се усвоява по-добре. Пробуждат се такива качества като щедрост, великодушие, решителност. Много е благоприятно за физическо натоварване, спорт, усвояване на нови знания. По това време престъпността рязко намалява.

В периода, когато Луната е в Стрелец, обърнете внимание на мускулите си, те имат нужда от отпускане, а това време е идеално време за масаж. Ако спортувате, не трябва да натоварвате прекалено много коленете си.

Когато Луната е намаляваща в Стрелец, не се препоръчва да се ходи на туризъм и като цяло дългите разходки не се препоръчват. Нежелателно е да се върви на дълги разстояния. Ще се уморите достатъчно бързо, но няма да получите удоволствие от пътуването.

Уязвима е кръвоносната система, черният дроб, а също сухожилията, ставните връзки, тазобедрените стави. Възможно е да възникне неудържимо желание да нарушите диетите и да си похапнете от душа каквото ви се прииска. Да се избягва мазна и тежка храна.

Лунен календар: 24 лунен ден от 02:38ч на 4 януари до 03:49ч на 5 февруари

Като цяло този лунен ден е благоприятен. Пробуждат се скритите сили у нас и в природата. Не бива да се злоупотребява с тях и да се изразходват резервните възможности на организма. Трябва да се използват само за съзидателни цели.

Време за активност и предприемчивост, начало на важни дела. Важно време, към което трябва да се отнасяме с повече отговорност. Ден, в който събираме плодовете от своя труд. Вътрешното равновесие е необходимо условие, за да протекат правилно нашите дела. Бъдете благопожелателни към всичко, което се явява плод на вашите дела. Ден за разрушаване на старото и създаване на ново.

Може да се появят интересни мисли, добри идеи, да се вземат важни решения, да се водят преговори. Всички действия обаче трябва да бъдат внимателно обмислени, тъй като се залага фундамента на бъдещите постижения. Прекрасен ден за творчество, за обучение, за получаване на нови знания. Мисловният процес се активизира, концентрацията се увеличава.

Ден за укрепване на физическото и духовното здраве.  Не е добре да се гладува. Противопоказно е да се употребява тежка и мазна храна, злоупотреба с алкохол. Да се избягва физическа умора. Болестите възникнали днес не са опасни. Ако имате възможност, прекарайте повече време сред природата. Днес тя изцелява и зарежда с енергия.

24-ти лунен ден е прекрасен период за цялото семейство. Като правило в този ден стихват и най-сериозните противоречия. Необходимо е да се използва даденото време и да се оправят семейните отношения. Ако сте обидили някого, сега е най-добрият момент за извинение, ще го направите с лекота.

Добър ден за контакти и завързване на запознанства, съпружески отношения и любовни срещи. Добрият и продължителен секс в този ден служи като отлично профилактично средство срещу много заболявания, има лечебна сила сега.  За количеството няма ограничения.

Подстрижката днес или дори само подравняване на косата носят само полза. Придобива се допълнителна енергия, която ще е необходима в следващите няколко дни.

Сънищата, които се сънуват сега, дават указание за състоянието на сексуалната енергия. Хубави сънища означават, че всичко е наред в личния живот, а неприятните сънища показват, че има проблеми в тази област.

Последвайте канала на

Автор Ивелина Пенчева
Астролог
Facebook страница ASTROLOGIA*Lin
Автор на книгите Астрология на съдбата и Тайнството живот
2044 0

Водещи новини