Седмичен хороскоп от 11 до 17 декември

  • 11 декември 2023 10:00

  • 10866
  • 0
Седмичен хороскоп от 11 до 17 декември
© Ивелина Пенчева/pixabay
Слушай новината Слушай новината

Астро-аспекти

На 11 декември Меркурий секстил Венера

На 12 декември Новолуние в Стрелец

На 13 декември Меркурий става ретрограден

На 17 декември Слънце квадратура Нептун

Луната през седмицата се движи през знаците –  Скорпион, Стрелец, Козирог, Водолей

Благоприятни дни за подстригване по лунен ден – 12, 13, 14, 16, 17 декември

Благоприятни дни за боядисване на косата по лунен ден – 13, 14, 15 декември

„Луна без курс” - В периоди, когато Луната вече е направила последния си основен (мажорен) аспект, но все още не е преминала към следващия знак, е необходимо да се избягва стартирането на нови проекти и всякакви други работи, предназначени за бъдещето и развитието. Това са периоди на неефективност на Луната. Най-добрата стратегия в този момент е да не правите нищо - оставете всичко така, както е, не предприемайте нищо важно.

11.12. 10:58 - 11.12. 13:12
13.12. 08:50 - 13.12. 17:33
15.12. 18:05 - 15.12. 19:57
17.12. 14:05 - 17.12. 21:59

Овен – Вие ще бъдете ключовият играч в екипа си тази седмица и може да отговаряте за бъдещето на даден проект. Периодът не е подходящ за вземане на важни финансови решения. Бизнесмените трябва да бъдат внимателни при подписването на нови партньорски сделки. Тези дни ще ви дадат възможност най-накрая да усещате, че дишате свободно след доста напрегнат период и да получите заслужената награда и признание за всичките си усилия. Не забравяйте и не се колебайте да споделите всички хубави неща със семейството или приятелите си. По този начин ще почувствате още повече своя триумф.

Благоприятни дни – 12, 13, 16, 17

Бъдете внимателни – 14, 15

Телец – Първите дни на тази седмица ще бъдат спокойни, но и малко скучни. Всичко ще върви според вашите планове без неочаквани отклонения. В четвъртък обаче ситуацията може да се промени, както и вашите планове. На работа можете да получите признание за страхотните идеи и решения, които сте предложили и внедрили. Ще усетите стимулите на планетата Плутон, която се опитва да си играе с чувствата ви. Не само редът у дома или на работното място е важен за живота. За вас ще бъде важно да подредите собствените си мисли. През уикенда ще имате поле за размисъл и пълноценна почивка.

Благоприятни дни – 14, 15

Бъдете внимателни – 16, 17

Близнаци – Тази седмица любовната ви връзка може да претърпи много обрати. Възможно е да имате малки различия в мненията, които могат да бъдат разрешени без намеса от външен човек. Бъдете открити в общуването и ще разберете, че има много проблеми, които трябва да бъдат разрешени. В сряда и четвъртък ще трябва да проявите по-голяма гъвкавост, защото отговорностите ще са повече, отколкото сте очаквали. Ако искате да смените работното си място или да поискате повишение, сега не е подходящият момент. Сега също не е моментът за големи покупки. Добър момент е да организирате събиране на приятелите си.

Благоприятни дни – 16, 17

Бъдете внимателни – 12, 13

Рак – По-възрастните хора може да развият проблеми с дишането. Някои двойки може да имат дребни проблеми, но те ще бъдат решени бързо. Избягвайте словесни спорове, които могат да наранят партньора ви. Бъдете реалисти през тази седмица във връзката и се погрижете да поемете инициативата за разрешаване на неприятностите в любовния ви живот. За други е добър момент да се насладят на чувственост и радост от живота. Прекарвайте време с хората, на които държите, и се наслаждавайте на вашите хобита и интереси. Само спокоен и енергично позитивен човек може да усети полъх на истинско щастие.

Благоприятни дни – 11

Бъдете внимателни – 14, 15

Лъв – Политиката в офиса може да бъде проблем. Възможно е да има обвинения срещу вас за провали или дори грешки в даден проект. Трябва да сте дипломатични и да избягвате спорове. Може да има възможности да докажете способностите си. Могат да се появят нови отговорности, които ще изискват от вас да увеличите уменията или усилията. Някои промени могат да се превърнат в сериозна пречка за вашите планове. Възможни са финансови проблеми, но те няма да са сериозни. Някои хора могат да се сблъскат с проблеми, свързани с дългове. Любовният живот също може да бъде труден тази седмица.

Благоприятни дни – 12, 13

Бъдете внимателни –16, 17

Дева – Тази седмица ви кара да активизирате силите си и да реализирате целите си. Ще се срещнете отново с любими хора, които не сте виждали от известно време, но оттук нататък до края на месеца новите запознанства не са за предпочитане. Вие сте уверени в способностите си, чувствате здрава почва под краката си и изглежда, че можете да издържите всяко изпитание, да преодолеете всеки проблем и да устоите на всяко предизвикателство. През този период ще продължите методично и стабилно в желаната от вас посока. За щастие имате много практически опит, ум, острота и самоконтрол за това. 

Благоприятни дни – 14, 15

Бъдете внимателни – 12, 13

Везни – Седмицата обещава да бъде много емоционално напрегната. Бъдете по-резервирани и се пазете от клопки по пътя си. Периодът засяга пряко вашия сектор на кариерата и подчертава вече съществуващите ситуации, особено в отношенията ви с важни хора, но внимавайте за неочаквани моменти по отношение на вашите финанси още първите дни! Стремете се да прекарате цялото време около близки хора: семейство, близки, приятели, колеги – хора, които ви карат да се чувствате добре. Никакви сериозни здравословни проблеми няма да ви смущават, но леки неразположения като главоболие, мигрена, кашлица, могат да ви обезпокоят.

Благоприятни дни – 12, 13, 16, 17

Бъдете внимателни – 14, 15

Скорпион – Предстоящата седмица е най-добрият начин да планирате живота си. В началото ѝ трябва да сте много внимателни и да смекчите реакциите си, тъй като са възможни необмислени грешки с неочаквани последици, склонност към гафове. От сряда Меркурий преминава в полезна позиция за вас, като ви дава възможност отново да отворите чекмеджето с добрите идеи, които не са се осъществили в миналото. Венера ви поставя някои пречки в отношенията с другите, тъй като те предявяват прекомерни изисквания към вас! По-конкретно човекът, който ви интересува, може да спазва дистанция.

Благоприятни дни – 14, 15

Бъдете внимателни – 16, 17

Стрелец – Бъдете винаги позитивни. Поддържайте добронамерени отношения с колегите и партньорите. Всички проблеми в екипа трябва да се решават сърдечно. Въпреки че понякога сте упорити, тази седмица трябва да сте либерални в отношението си. Сега бихте могли да рискувате. Действайки по традиционен начин, с прекомерна предпазливост, ще се въртите само в кръг. От друга страна, ако мислите по-нестандартно и поемате известни рискове, ще успеете да осигурите необходимата динамика на работата/бизнеса си. 

Благоприятни дни – 16, 17

Бъдете внимателни – 12, 13

Козирог – От сряда Меркурий започва своя ретрограден ход във вашия собствен знак, откривайки период, в който преосмисляте нещата и ситуациите, преразглеждате действията си, но новите начинания, които започват по време на тази ретроградност, не обещават да продължат дълго! Може да се почувствате депресирани и шансовете да загубите контрол над емоциите са големи. Изблиците трябва да се контролират, тъй като веднъж казаните думи не могат да бъдат върнати. Уверете се, че се справяте с проблемите по зрял и мъдър начин.

Благоприятни дни – 11

Бъдете внимателни – 14, 15

Водолей – Тази седмица не трябва да има словесни битки. В живота ви ще има хаос от емоции, с които ще трябва да се борите. Вашият фокус трябва да бъде върху работата, а останалите са без значение. Обърнете внимание на детайлите на работата. Действайте честно, от сърце и влагайте душата си и самите себе си във всичко, което предприемете. Ако се сблъскате с проблемни ситуации – не губете време в излишни мисли, а хванете бика за рогата. Избягвайте големи инвестиции. Някои дребни проблеми може да нарушат естествения поток на любовта тази седмица.

Благоприятни дни – 12, 13

Бъдете внимателни –16, 17

Риби –Трябва да изпълните всички задачи. Може да ви се наложи да пътувате по работа или по други причини тази седмица. Използвайте думите мъдро и не позволявайте на емоциите да излязат извън контрол. Веднъж казани думи не могат да бъдат върнати. По същия начин бъдете дипломатични в отношенията и не ставайте жертва на обстоятелствата. Не позволявайте на личното его да повлияе на професионалните или личните отношения. Тази седмица може да имате проблеми с някои заболявания: слабост, умора, проблеми с храносмилането.

Благоприятни дни – 14, 15

Бъдете внимателни – 12, 13

 

Последвайте канала на

Автор Ивелина Пенчева
Астролог
Facebook страница ASTROLOGIA*Lin
Автор на книгите Астрология на съдбата и Тайнството живот
10866 0

Свързани новини

Водещи новини