Седмичен хороскоп от 27 ноември до 3 декември

  • 27 ноември 2023 09:36

  • 6320
  • 0
Седмичен хороскоп от 27 ноември до 3 декември
© pixabay/Ивелина Пенчева
Слушай новината Слушай новината

Астро-аспекти

На 27 ноември Пълнолуние в Близнаци

На 27 ноември Меркурий квадратура Нептун

На 1 декември Меркурий влиза в Козирог

На 2 декември Меркурий секстил Сатурн

На 3 декември Венера квадрат Плутон

Луна през седмицата се движи през знаците – Близнаци, Рак и Лъв

Благоприятни дни за подстригване –  1, 3 декември

Благоприятни дни за боядисване на косата –  27, 28, 29, 30 ноември; 1, 2 декември

„Луна без курс” - В периоди, когато Луната вече е направила последния си основен (мажорен) аспект, но все още не е преминала към следващия знак, е необходимо да се избягва стартирането на нови проекти и всякакви други работи, предназначени за бъдещето и развитието. Това са периоди на неефективност на Луната. Най-добрата стратегия в този момент е да не правите нищо - оставете всичко така, както е, не предприемайте нищо важно.

29.11. 03:04 - 29.11. 08:55

01.12. 15:08 - 01.12. 18:02

Седмичен хороскоп от 20 до 26 ноември

Овен – През седмицата ще имате подкрепата на звездите. Ще се проявите като доста креативни, енергични и предприемчиви личности и ще действате целенасочено и практично. Ще се стремите да наваксате пропуснатите възможности. Старайте се да не вземате прибързани и импулсивни решения. Бъдете по-търпеливи и обмисляйте внимателно всяко свое решение, понеже някои от тях могат да окажат голямо влияние върху бъдещето ви. В края на седмицата душата ви ще има нужда от повече спокойствие и уединение, починете си добре, това ще окаже благоприятен ефект върху вашето здраве.

Благоприятни дни – 27, 28.11; 02, 03.12

Бъдете внимателни – 30.11;01.12.

Телец – Благоприятна седмица, но обезателно трябва да се концентрирате и да не си позволявате никакво отпускане, за да постигнете важните цели. От финансова гледна точка е добре да бъдете по-внимателни. Много скоро ще се нуждаете от значителна сума пари, така че сега е по-добре да спестявате. Не предприемайте нищо, което би увеличило риска от материални загуби. Ако сте имали проблеми в личен план, планетната обстановка ще ви подпомогне да оправите нещата. Ако сте още необвързани и свободни, ще срещнете интересни хора, някой от които може да е човекът, който търсите.

Благоприятни дни – 30.11;01.12.

Бъдете внимателни –02, 03.12

Близнаци – Започва една динамична седмица. Въоръжете се с търпение и си направете добра организация. Жизненият тонус е добър, ставате по-активни, енергични и предприемчиви. През следващите дни успехът ви ще зависи от увереността в правилния избор и съгласуваността в действията. Възможно е да се наложи да се разделите с нещо (или да пожертвате нещо), за да внесете сериозни и наложителни промени в живота. Бъдете по-предпазливи и добре обмисляйте действията си. Може да има възраждане на романтична връзка или партньорство. 

Благоприятни дни – 02, 03.12.

Бъдете внимателни – 27, 28.11.

Рак – Седмицата няма да се отличава с нищо особено. Повече ще разчитате на своята интуиция, но и звездите също ще имат пръст в подкрепата на начинанията ви. Ще ви бъде малко трудно, но ще успеете да се справите с работата. Обменът на мнения и навременната информация са много важни за успеха. Старайте се да говорите по-малко и да слушате повече. Не се опитвайте да налагате мнението си на никого. В личния живот е добре да намирате компромисни решения, които ще помогнат за предотвратяване на конфликтите.

Благоприятни дни – 03.12.

Бъдете внимателни – 30.11;01.12.

Лъв – Главното за вас тази седмица е да намерите начин да изразите себе си творчески. Изразете мирогледа си открито, но в същото време уважавайте мнението на другите. През този период може да има разширяване на бизнес контакти, намиране на нови активи или откриване на нови източници на доходи. Не говорете твърде много, особено за личните си неща, както и за тайните на други хора. Нужно е да бъдете по-внимателни, търпеливи и дипломатични в общуването, за да избегнете сблъсъци. Имунитетът ви може да бъде отслабен, така че се пазете от преохлаждане. 

Благоприятни дни – 27, 28.11.

Бъдете внимателни –02, 03.12.

Дева – Седмицата няма да бъде лека, но ще донесе разнообразни възможности, а късметът ще е ваш спътник. Имате куража да се изправите срещу изпитанията на живота и възможните изкушения. Вие сте доста проницателни и практични, действате много по-логично от другите, реакцията ви е по-бърза. Перфектно координирате дух и тяло. Умеете да поддържате самоконтрол във всяка ситуация. И вие имате нужда да изпуснете парата, но го направете далеч от любопитни очи. Вниманието към вас ще се засили и приятни събития очакват мнозина в личен план.

Благоприятни дни – 30.11;01.12.

Бъдете внимателни – 27, 28.11.

Везни – През седмицата успехът ви ще зависи от увереността ви в правилния избор и съгласуваността в действията ви. Трябва да се научите да виждате нещата под различен ъгъл. Важно е да разпознаете знаците на съдбата навреме, тъй като Вселената се опитва да ви подскаже правилният път за вашето развитие. Добре е да носите в себе си опал или розов кварц. В средата на седмицата е възможна неочаквана промяна в плановете ви, която може да промени настоящата ситуация към по-добро. Насладете се на благоволението на планетите към вас и задайте основите за предстоящите си ходове.

Благоприятни дни – 27, 28.11; 02, 03.12.

Бъдете внимателни – 30.11; 01.12.

Скорпион – Не трябва да се отчайвате, ако нещата не вървят толкова бързо, колкото сте планирали. Важно е да се намери златната среда и бавно, стъпка по стъпка, да се приближавате до успеха. Бъдете обаче въздържани в отношенията си, защото и най-малката проява на агресия може да внесе проблеми в тях. Не казвайте неща, за които може да съжалявате. В средата на периода може да се наложи да се съсредоточите върху някои нови проблеми, но всичко ще се оправи бързо и ще можете да си отдъхнете дълбоко. 

Благоприятни дни – 30.11;01.12.

Бъдете внимателни –02, 03.12.

Стрелец – Слънцето транзитирайки през вашия знак, ще ви осигурява добро настроение и ще ви прави по-жизнени. Ако търсите да намерите източник на приходи, този период ще се окаже много положителен. Ако сте в търсене на работа, сега е моментът да засилите изследванията си. Придържайте се към плановете си и се съсредоточете върху постигането на целите си, но внимавайте пред кого ги разкривате. Някои хора не ви мислят доброто така, както си мислите. Повишената ви сексуалност ще привлича вниманието на членовете на противоположния пол.

Благоприятни дни – 02, 03.12.

Бъдете внимателни – 27, 28.11.

Козирог – През седмицата ще имате много ангажименти, така че е наистина важно да направите добър план и да се придържате към него. В работата може да се сблъскате с някои дребни препятствия, които ще забавят плановете ви, но все пак ще свършите всичките си задължения навреме. Ако бъдете решителни и креативни, резултатът със сигурност ще ви зарадва. Не се поддавайте на спонтанните мисли и особено на спонтанните действия. Старайте се да бъдете по-сдържани, не толкова импулсивни. Може да получите интересни предложения за ново начало.

Благоприятни дни – 03.12.

Бъдете внимателни – 30.11;01.12.

Водолей – Седмицата може да бъде доста динамична, концентрирайте се върху важните неща. Нужно е да бъдете по-търпеливи и дисциплинирани. Някои от плановете ви могат да се променят поради обстоятелства, които не зависят от вас. Вие имате достатъчно силен дух и енергия да се справите с всичко. Не се съпротивлявайте на хода на събитията. Времето ще постави всичко на мястото си. Само бъдете по-търпеливи. Мнозина представители на този знак ще почувстват страхотна сексуална енергия и любовно вдъхновение през седмицата.

Благоприятни дни – 27, 28.11.

Бъдете внимателни – 02, 03.12.

Риби – През тази седмица ще имате шанс да наваксате пропуснатите възможности и да свършите бързо важна работа. Мечтите ви (или поне някои от тях) имат голяма вероятност да се сбъднат и ще можете да задвижите новите планове и идеи. Най-общо казано в личен план – предполага се повишена нервност във връзките. Всичко тайно, скрито, неизказано, потиснато със сигурност може да създаде проблем в емоционалните ви отношения. Старайте се да се отпускате по-често и да контролирате промените в настроението си.

Благоприятни дни – 30.11;01.12.

Бъдете внимателни – 27, 28.11.

Последвайте канала на

Автор Ивелина Пенчева
Астролог
Facebook страница ASTROLOGIA*Lin
Автор на книгите Астрология на съдбата и Тайнството живот
6320 0

Свързани новини

Водещи новини