Седмичен хороскоп от 6 до 12 ноември

  • 06 ноември 2023 08:55

  • 5616
  • 0
Седмичен хороскоп от 6 до 12 ноември
©
Слушай новината Слушай новината

Астро-аспекти

На 6 ноември Венера тригон Плутон
На 7 ноември Меркурий тригон Нептун
На 8 ноември Венера преминава в знак Везни
На 9 ноември Меркурий секстил Плутон
На 10 ноември Меркурий преминава в Стрелец
На 10 ноември Меркурий квадратура Сатурн
На 11 ноември Марс опозиция Уран

Луната през седмицата се движи през знаците – Лъв, Дева, Везни и Скорпион

Благоприятни дни за подстригване по лунен ден –7, 10, 12 ноември

Благоприятни дни за боядисване на косата по лунен ден – 6, 7, 9, 10 ноември

„Луна без курс” - В периоди, когато Луната вече е направила последния си основен (мажорен) аспект, но все още не е преминала към следващия знак, е необходимо да се избягва стартирането на нови проекти и всякакви други работи, предназначени за бъдещето и развитието. Това са периоди на неефективност на Луната. Най-добрата стратегия в този момент е да не правите нищо - оставете всичко така, както е, не предприемайте нищо важно.

06.11. 09:26 - 06.11. 21:40
09.11. 06:56 - 09.11. 10:09
11.11. 17:06 - 11.11. 20:40

Овен – Тази седмица е хубаво да се организирате по-добре и да работите върху недовършените задачи. Марс ще събуди желанието за промяна във вас. Ако има нещо в живота ви, от което не сте доволни в дългосрочен план, ще се почувствате мотивирани да го промените из основи. В отношенията с други хора ще използвате ласкателство, за да получите това, което искате. Ако сте необвързани, ще имате желание да започнете нова, функционираща връзка и да намерите нов партньор.

Благоприятни дни – 6

Бъдете внимателни – 9, 10, 11

Телец – Правете това, което няма да ви изморява твърде много и най-напред се справете с натрупаните задължения. Отношенията ви с колегите ще се подобрят и ще има приятелска и хармонична атмосфера на работното място. Възможно е и шефът ви да ви даде повишение или увеличение на заплатата. Фокусирайте се върху подобряването на вашето здраве и начин на живот. Увеличава се вероятността да изпитате главоболие, променливо кръвно налягане и много нервност. Податливи сте на вирусни инфекции.

Благоприятни дни – 7, 8, 9
Бъдете внимателни – 6, 12

Близнаци – Ще имате необичайно голямо количество енергия, което можете да използвате на работното място. Количеството работа, което можете да свършите сега, е впечатляващо.

Обстоятелствата ще ви помогнат да разберете важността на компромиса. Вашият партньор, приятел или бизнес партньор сега ще изисква повече внимание от обикновено.

Това може да доведе до чувство на неудовлетвореност, произтичащо от загубата на свободно време. Много е вероятно да срещнете някой нов човек, ако сте необвързани и запознанството да прерасне в нова романтична или сексуална връзка.

Благоприятни дни – 6, 9, 10, 11
Бъдете внимателни – 7, 8

Рак – На първо място, ще искате да се чувствате в безопасност, защото ще бъдете по- чувствителни от обикновено. Ще копнеете за повече романтика. Има две основни опасности – пазете се от преяждане и да не развиете манията да купувате разни неща. Ако сте във връзка ще трябва да правите по-големи компромиси от обикновено в емоционалната сфера. Избягвайте да спорите с партньора си, бъдете търпеливи и внимателни. При свободните представители на знака, всичко може да се случи, защото нищо не е определено и категорично.

Благоприятни дни – 7, 8, 12
Бъдете внимателни –9, 10, 11

Лъв – Дипломатическите ви умения ще ви помогнат да постигнете целите си. Възможно е също така да се почувствате привлечени от двама души едновременно, което ще ви накара да се почувствате малко странно. Трябва да работите за укрепване на семейните си отношения и връзките с роднини. Можете да решите да направите промени в дома си - обновяване, реорганизация или почистване. Възможни са кратки пътувания, много комуникация, особено по телефона. Ще бъдете по-екстровертни от обикновено и ще искате да се откроите.

Благоприятни дни – 9, 10, 11
Бъдете внимателни – 6, 12

Дева – Нещо, което отдавна планирате, сега е възможно да бъде реализирано. Ще се подобри материалното ви състояние. Ще се радвате на купуването на нови неща. Ще копнеете за комфорт, лукс и материална сигурност. Автоматично ще бъдете привлечени от хора, които ще ви накарат да се чувствате в безопасност, ще ви дадат повече самочувствие и ще имат същите ценности.

Свободните представители на знака се опитват да продължат напред, но сякаш нещо все ги дърпа назад. Някои даже може да рестартират любовна история от миналото. В началото може да е интересно, но ще е краткотрайно.

Благоприятни дни – 12
Бъдете внимателни – 7, 8, 9

Везни – През тези дни отговорностите нарастват и стресът е значително подчертан, поради което е възможно спадане на имунитета. Действайте превантивно, повече почивка, повече сън, здравословно и балансирано хранене. С влизането на Венера във вашия знак от сряда, ще ви се иска да зарадвате себе си и хората около вас. Ще имате желание да се поглезите физически и да подобрите външния си вид. Може да изживеете и романтични моменти с партньора си. Ако сте необвързани, е възможно да срещнете нов партньор.

Благоприятни дни – 6
Бъдете внимателни – 9, 10, 11

Скорпион – Тази седмица бъдете по-сдържани и пасивни. Избягвайте да хвърляте обвинения върху другите, особено ако попаднете в неудобна позиция. Важно е да сте много предпазливи по отношение на начина, по който казвате нещата, защото могат да възникнат всякакви недоразумения.

Транзитът на Венера в 12-я ви дом след сряда е добър за интровертите, защото може да им помогне да преодолеят срамежливостта си и да ги накара да искат да се социализират с другите.

В този период може да има и тайна любовна афера или тайно да се влюбите в някого.

Благоприятни дни – 7, 8, 9
Бъдете внимателни – 6, 12

Стрелец – Първата половина на седмицата може да имате чувството, че всичко върви точно обратното на това, което сте очаквали. Възможно е да възникнат проблеми на работното място, където ще ви е трудно да постигнете споразумения или компромиси. Може да се окажете в нежелана ситуация. Ако се чувствате заседнали или ограничени по някакъв начин, не забравяйте, че това е временно състояние. През тези дни може някои от вас да имат стомашни проблеми, причинени от нервност, и проблеми със съня, както и да изпитат кожни проблеми.

Благоприятни дни – 6, 9, 10, 11
Бъдете внимателни – 7, 8

Козирог – Ще бъдете по-загрижени за паричните въпроси и за нещата, които притежавате. Може да срещнете някой, който ще ви помогне професионално - препоръчва ви на нова позиция, запознава ви с важни хора или който ще даде нова посока на кариерата ви. Ще почувствате силно желание да прекарате повече време с приятели и познати.

Вие сте изпълнени с еротичен заряд, търсите вълнение и приключения. Знаете, че животът си е само ваш, затова имате право да го живеете така, както искате, а не по начина, по който другите ви налагат.

Благоприятни дни – 7, 8, 12
Бъдете внимателни –9, 10, 11

Водолей – Ще започнете да мислите повече за амбициите си и ще се опитате да намерите начини да постигнете целите си. Всичко, от което се нуждаете, за да постигнете целите си, е да бъдете целенасочени и търпеливи. Във всеки случай ще подходите активно към всички предизвикателства, които предстоят. Може да започнете да мислите за смяна на професията или работата си. Пред вас стоят нови възможности, макар че в момента може да не се чувствате така и да не ги виждате.

Благоприятни дни – 9, 10, 11
Бъдете внимателни – 6, 12

Риби – Ще можете да усетите енергията на заобикалящата ви среда повече от обикновено.

Откриване на нови неща, нови преживявания и приключения - това е точно това, което ще жадувате. Ще ви се предостави идеална възможност да разширите хоризонтите си.

Ако любовният ви живот не е точно това, което сте си мислили, че ще бъде в момента, направете някои промени.

Никога не е твърде късно. Ежедневието ви може да ви се стори скучно сега и ще почувствате нужда да го промените. Хвърлете се спонтанно в нови дейности, научете нещо ново и се забавлявайте!

Благоприятни дни – 12
Бъдете внимателни – 7, 8, 9

Последвайте канала на

Автор Ивелина Пенчева
Астролог
Facebook страница ASTROLOGIA*Lin
Автор на книгите Астрология на съдбата и Тайнството живот
5616 0

Свързани новини

Водещи новини