Ден за пасивност, усамотение и почивка

  • 11 август 2023 05:57

  • 2966
  • 0
Ден за пасивност, усамотение и почивка
©
Слушай новината Слушай новината

Фаза на Луната: последна четвърт, намаляваща Луна

Луната е в знак Близнаци до 01:53ч на 12 август

Този период принадлежи на въздушната стихия. Засилва се жизнеността, общителността, желанието да се действа бързо, любознателността и любопитството стават по  активни. Хората лесно изпадат под всякакви външни влияния, прекалено са податливи, неспособни да мислят задълбочено и да вземат сериозни решения.

При Луна в Близнаци се увеличава склонността към лекомислени и повърхностни постъпки и неочакваните решения. Необходимо е да има повече самоконтрол. Рутинната работа сега е досадна и скучна. Много е полезно да се правят разходки и кратки пътувания.

Уязвими са плещите, ръцете, раменете, пръстите на ръцете, нервната система дробовете. От маникюр е добре да се откажете.

Лунен календар: 25 лунен ден от 01:24ч на 11 август до 02:10ч на 12 август

Добър и благоприятен ден, наситен с позитивна енергия

Символ на този ден са два съда с жива и мъртва вода, символизиращи енергията и живота от една страна и загубата на енергия и смъртта от друга. Този ден става преход на енергиите на астрала към физическия план и могат астралните образи стават видими за някои. В този вълшебен ден в човек се включват суперсили, идва мъдростта.

Девиз на деня е “Бързай бавно”. В този ден ще успее само този, който не бърза. Да се избягва всяка активност, прибързаност, суета. Не трябва да се започва нищо ново, но е добре да се завърши започнатото.

Да не се правят нови планове. Не хабете излишни сили. Да се избягват случайните контакти.

Ден на пасивност, усамотение и покой. Подходящо време за съсредоточаване, самовглъбяване. Опитайте се да видите всяка една ситуация в дълбочина. Вслушвайте се във вътрешния си глас, размислете върху живота си и това, как вие възприемате света. Всеки знак през деня трябва да бъде възприеман като указание за нещо.

Вашият душевен свят сега е уязвим и чувствителен към чуждото вмешателство. Избягвайте теми за личния си живот. Даже събеседникът ви да е сериозен и надежден човек, не се препоръчва да разголвате душата си. Трябва да придобиете способността да обичате себе си, но не нарцистично, а да приемете себе си с всички плюсове и минуси.

Противопоказно е да се употребяват лекарства, цигари, груба храна – всичко, което затруднява работата на мозъка. Уязвима част на тялото в този лунен ден са ушите, не трябва да ги чистите, да се пробиват, да се оперират.

Ден за очистване от шлаките - физически и духовни. На заболявания възникнали днес трябва да се обърне сериозно внимание, да се окаже своевременна помощ, защото нещата могат значително да се усложнят.

Подходящ е чувственият и бавен секс. Бързият секс сега не се препоръчва. Създайте романтична обстановка със свещи, цветя и нежна музика. Добре е преди любовните игри да се пие малко червено вино.

Може да започнете с разпускащ масаж.

Подстрижката е крайно нежелателна. Поставя под заплаха физическото и психическо състояние. Не подлагайте косата на никакви твърди въздействия, защото всяко нарушение на структурата води до влошаване на работата на енергийно-информационното поле.

Последвайте канала на

Автор Ивелина Пенчева
Астролог
Facebook страница ASTROLOGIA*Lin
Автор на книгите Астрология на съдбата и Тайнството живот
2966 0

Свързани новини

Водещи новини